Malene

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Malene

  1. HW.queen> Det afgørende her, er enten at du finder en eller anden for for cardio træning som du kan supplere med - eller at du justerer ned i dit indtag pr. dag.

    Om det er spinning, løb, aerobic, ballonflyvning, eller hvad - er ikke så vigtigt; - det der er vigtigt er at du tilsyneladende ikke forbrænder nok, på trods af din gode indsats idag.

    Undskyld men nu er der noget JEG ikke forstår:

    Hun siger jo at bodycombat ER cardio-træning, så hvorfor skal hun mixe cardiotræning med en anden form for cardio-træning ? :unsure:

    For eksempel:

    Om man løber sig fra 300 kcal eller om man cykler sig fra 300 kcal er vel det samme ? Og hvis jeg nu f.eks. kun kan lide at cykle og hader at løbe og svømme? :blink:

    Mal

  2. > Marlene

    Du skal passe på med at ligge for meget vægt på BMI-tallet. Det tal kan faktisk ikke bruges til ret meget. Spejlet er den bedste indikator...

    Rune

    :) Kan spejlet udregne mit kcal-forbrug - nej hvor smart - haha ;) . Jeg brugte kun min BMI for at forklare JER at jeg ikke er overvægtig - jeg bruger ALTID spejlet - jeg er faktisk ret ligeglad med hvad vægt, målebånd, BMI og fedt% siger, hvis det jeg ser i spejlet er ok. <_<

    Jeg har bare læst flere gange, at ens forbrænding kan flere dobbles ved at dyrke motion... hvor meget mere kan man forbrænde ved at begynde at styrketræne? :)

  3. Jeg har læst, at hvis man træner styrketræning og konditræning, vil ens hvileforbrænding efter et stykke tid kunne fler doble ens hvile-forbrænding.

    Jeg har i ca. 18 år dyrket konditræning og styrketrænet et par år (med løse vægte - 3-4 kg) og jeg forbrænder kun ca. 1900 kcal om dagen. Kan det passe ? Jeg mener lyder det ikke af meget lidt i forhold til at jeg har trænet så mange år ? Så har min forbrænding kun været ca 800 kcal om dagen inden jeg begyndte at træne ?

    Jeg er ikke tyk - da jeg var 10 år begyndte jeg at dyrke sport, det gjorde jeg til jeg var ca. 15 (så blev fester og drenge mere interessante) - og jeg dyrkede så ikke sport igen, før jeg blev ca. 20 og det gør jeg stadig dvs. ca 13 år i træk ( fra jeg var 15-18 tog jeg da også lidt på men ikke noget faretruende, jeg har da min BMI iorden)

    Burde min hvile-forbrænding ikke være større ?

    Mal