Nekker

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nekker

  1. Hej alle,

    Jeg er efter en del år med hjul til clinchers/dæk og slange tilbage til at køre løb med tubulars/lukkede ringe. Det skal lige siges det mest er til landevejsløb og enkelt TT. Jeg har tidligere kørt med dem for år tilbage, men synes det blev for bøvlet da jeg ikke kørte så mange løb. Nu er jeg tilbage i "fuld vigør" og elsker følelsen af et par nye ringe :)

    Men jeg er lidt bagefter på den front og vil høre, om der er nogen der har erfaringer med lukkede ringe med fokus på både speed og resistent overfor punkteringer?

    Samtidig er jeg nysgerrig efter at vide, om nogen af jer benytter det latex/sealant man kan sprøjte i ringene, som så skulle tage de små punkteringer uden man egentlig ligger mærke til dem? Evt. nogen der også har erfaring med brug af disse eller fx. Pit-Stop EFTER punkteringen er der? Kan man bruge ringen igen efter eller er det blot til at komme hjem på og derefter ny ring på? :)

    Mvh Nekker

  2. Hej alle,

    Jeg fik mig en skade i en fodboldkamp i december. Jeg tog den ikks så alvorlig da det ikke gjorde særlig ondt. Jeg har siden både løbet 2-3 gange om ugen, styrketrænet og spillet fodbold. Det var ikke helt uden gener og smerter, men ikke noget alvorligt hvorfor jeg egentlig undervurderer skaden.

    Da jeg endelig tog til lægen sagde hun det var inderste ledbånd der var forstrukket, og at jeg skulle regne med 2-3 måneders pause fra løb/fodbold.

    Men jeg vil gerne holde mig i gang og da jeg ikke har smerter i dagligdagen tænker jeg at cykling vel er okay? Eller tager jeg helt fejl? Jeg kørte indtil august sidste år licensløb, så jeg er en erfaren rytter og ved jeg skal tage det roligt når knæet er skadet. Men kan lidt cykling 20-30 (pendling) km 2-3 gange om ugen skade knæet yderligere? Jeg er i tvivl om hvorvidt knæet kan tåle de bukninger der sker ved trådet eller om det bare er stød/vrid den skal forskånes for?

  3. Der er uden tvivl hold i det ang. det nemme ved "bare" at gå i træningscenteret, klæde om, op på en spinningcykel i en time eller to, i bad og så hjem! Der skal hverken tænkes på dæktryk, fylde lommerne med energi, tools, tøj, sygesikring, penge osv osv... Der er ingen fare for punkteringer og styrt (medmindre man er så basket at man styrter ned fra spinningcyklen!). Man skal ikke investere i en ny cykel+udstyr, tænke på ruteplanlægning, rengøring af cykel osv osv... På den front kan "rigtig" cykling ikke hamle op med spinning mht. nemheden... Men når det så er sagt, så er der så heller ikke meget mere hvor spinningen vinder over landevejscykling!

    Men det er mest en mandesport pt (på trods af de barberede ben og tynde arme!),og ved løb er det jo nærmest en "big-dick contest" hvor det gælder om at se smartest ud, have den fedeste cykel, det nyeste udstyr osv osv og det skræmmer måske en del af de kvinder der kunne fristes ud på landevejene... Det er en skam, for det giver noget kønt at kigge på udover naturen :tongue: