Frksaby

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frksaby

  1. Fred være med dig...

    Ja det siger jeg også!

    Hvor er du dog fuldstændig uviden og rent ud sagt, dum og høre på! Forstår simpelthen ikke dine hentensioner?

    - Det der generen må da virke tilfredsstillende for dig, på den ene eller den anden måde. Jeg tænker om det er sådanne forumer her, der giver folk som dig selvtillid? Det ville da godt nok være sørgeligt!

    Hvor vidt om det er samfundet skyld at folk er fede, kan vel diskuteres.

    Det er ikke samfundet der propper maden i munden på folk, men de (som så mange andre) er så fokuserret på, at fedmen her i danmark stiger drastisk, hvorfor så ikke hjælpe de svage sjæle?

    - Sæt priserne op på alle de usunde sager, så som, chips, chokolade, osv. Hvis en pose chips kostede 100 kr. istedet for en 20'er, er jeg sikker på vi ville se ufattelig store forandringer.

    Når man er slik sulten, går man ikke hen og køber 10 bananer for en 20, når du kan få en plade chokolade til samme pris. Vi er kun mennesker.

    Det lyder da som om at du ingen udseensmæssige problemer har, og tillykke med det! Jeg er glad på dine vegne. Men at du har været en af de heldige, skal vi andre vel ikke bøde for.

    Selvfølgelig missunder vi alle de piger som render rundt og ser smækre ud, når man ikke selv er helt tilfreds, det er da ikke unormalt. Hvis alle mennesker var overvægtige, så ville der jo ikke være noget og misunde. Men sådan lægger landet altså bare ikke. og hvis DU er træt af og høre på overvægtige folk der "jammer" sig, så er det nok det forkerte debat forum du er kommet ind i,

    og hvis du kun har negative ting og sige, ville jeg da syntes du skulle finde dig en anden hobby, for det der er der da ingen der gider og høre på!

    Og nej det er bestem ikke samfundets skyld af folk er fattige. Men hvis du fulgte med i verdens situationen, ville du vide at vi er i noget lige nu, sommer bliver kaldt en finans krise!

    Det vil sige, nedskæringer, færre arbejdspladser, faldene løn, besparelser osv! = Arbejdsløshed! = fattigdom! Dette er ikke en undskyldning for alle mennesker, men det er en begrundelse for utrolig mange mennesker, som er arbejdsløse! Bare lidt info, til uvidne mennesker som dig, der syntes det er meget lettere bare at genere personen der står i den uheldig situation.

    Og så kunne jeg godt tænke mig at vide hvad ægte modgang for dig er?. Er arbejdsløshed ikke modgang? Forstår slet ikke hvorfor du direkte ønsker folk modgang, og uheldigheder i deres liv.

    - det er sku da noget underligt noget og sidde og kæfte op om. Du kan snakke uendeligt meget om ting du syntes er "slapt". Dog er min mening, at det er mennesker som dig, der "slappe", uinterligente, uforskammede diskreminerende, og bare generalt trælse og høre på.

    Dette er på ingen måder et angreb, bare en konstatering!

    Jeg har selv tænkt mig og starte på Alli pillen d. 1! lige nu kniber det lidt i penge pungen, dog ikke fordi jeg er et dovent svin, som vil have "det hele forærret"!, jeg er bare studerende, med egen lejlighed, og en masse udgifter. :) Og åbenbart i nogens øjne, bare "slap" .

    Jeg tror og håber på, at Alli er en rigtig god motivation til en sundere livsstil! og er sikker på den kan og vil hjælpe rigtigt mange mennesker! :)

    En dejlig sommerdag til alle.