Benditlikebender

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Benditlikebender

  1. Hej,

    Tak for de gode svar indtil videre - det er altid kanon fedt at få nogle gode input og råd om hvordan- og hvorledes tingene hænger sammen. :4thumbup:

    Jeg har mere eller mindre skrottet nupo pulveret (Jeg bruger det stadig i ny og næ til aftensmad hvis jeg ikke har overskud til at lave mad), og spiser nu altid havregryn med skummetmælk til morgenmad, samme frokost som altid med en masse grønt og de 3-4 dage hvor jeg er oppe og motionere/styrketræne spiser jeg varieret kost efterfølgende (typisk kylling med fuldkornspasta eller salat osv.).

    Mit spørgsmål er dog så om det ville gøre nogen "skade" at indtage Nupo pulveret som aftensmaderstatter de få dage hvor jeg ikke er oppe og træne - eller burde jeg bare holde mig helt væk fra det?

    Tak for hjælpen!

  2. må jeg spørge om hvor meget du har tabt dig med nupo og på hvor lang tid? jeg har nemligselv overvejet at prøve det :D

    Altså nu har der været lidt yoyo vægt involveret pg.a for mange øl og pizzaer med vennerne i ny og næ, men 23kg siden Februar - Men jeg går ud fra at det varierer fra person til person og til hvilken slags kur man går på (der er vidst også nogle der kun spiser nupo pulveret i en periode osv.)

  3. Må indrømme, da jeg er mere tilhænger af almindelig sundt og varieret mad, så har jeg ikke rigtig forstand på sådan noget slankehalløj der. Men det kommer vel også an på hvad din hensigt med træningen er. Hvis du bare til tabe dig, så kan det vel i princippet være ligemeget om det er tilstrækkeligt, du skal jo bare forbrænde så mange so mulige kalorier..

    Mit hovedmål er selvfølgelig at tabe mig, men på længerevarende sigt er planen at få opbygget en flot krop (Jeg snakker måske ikke 6 pack, men sådan "normalt" markeret - hvis man kan udtrykke det sådan :)

  4. Hej,

    Da jeg er jeg midt i et relativt stort projekt angående vægttab har jeg igennem en længere periode brugt NUPO pulver som Erstatning for morgen- og aftensmad (Spist normalt frokost med massere af grønt - og massere af frugt i løbet af dagen) med rimelig god effekt indtil videre.

    Jeg har så endelig fået taget mig sammen til at begynde at styrketræne og motionere i et træningscenter, og derfor er jeg lidt nysgerrig om NUPO vil være tilstrækkeligt som morgen- og aftensmads erstatning eller om mine krop/muskler skal bruge "normal" mad morgen og aften for at få fuld effekt ud af det.

    Mange tak på forhånd.