JACK NAPIER

Banned
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JACK NAPIER

  1. Hej Dysp, du er da et værre lille vrøvlehoved.

    Og dit misforståede vås om tabernarko som f. eks. steroider og din håbløst infantile sammenblanding af alkohol og hash fuldender billedet af en velmenende pode på afveje, som har et monsterakut behov for intellektuel assistance,

  2. Bumsede smådrenges evnesvage og evindelige fascination af klumpedumpenarko har en stærkt aftagende underholdningsværdi, men adskillige af svarene til den oprindelige tosses "spørgsmål" vidner dog om en veludviklet humoristisk sans.

    Det er der også god brug for, når man har med den slags tabere at gøre!

  3. Dysp og Tind er imponerende kloge skabninger!

    Den ene kender endda væsner, som har studeret medicin.

    Muligvis i indtil flere på hinanden følgende dage.

    Hvorfor rationelt begrundede forbud mod selvudskrivning af klumpedumpenarko (steroider) og kedsomhedsfordrivende tykdamekurlegspjankeri (efedrin) klassificeres som hysteri m.m. ulejliger disse intellektuelle fyrtårne sig naturligvis ikke med at hverken begrunde eller argumentere for.

  4. I fedmesammenhæng diverteres der ofte med det idiotiske kurlegsbegreb "kickstarter", der naturligvis er det rene pladder, - samt netop udtryk for det selvbedrag, der er hovedproblemet.

    Held og lykke med projektet, der tydeligvis er dømt til at mislykkes.

    Havde man dog blot 25 øre for hver selvbedrags- og kedsomhedsramt evigt kurlegende fedmefundamentalist, der igen-igen har opfundet en "kickstarter" til månedens igen-igen kurleg, så kunne samtlige fattige i verden få indlagt rindende vand samt marmorbadeværelser med armaturer af pureste guld.

    Men det har selvfølgelig en vis rudimental underholdningsværdi at læse indlæg, der på én og samme tid stiller spørgsmål om ernæring, som en 4-årig kan besvare i søvne, samtidigt med omgivelserne belæres om diverse ulovligt fedmenarkos velsignelser og ufarlighed.

    PS:

    Ignoranters ansvarsløse pjankeri med kurlegsnarko som efedrin, er naturligvis pr. definition MISBRUG.

  5. Du postulerer at "have læst rigtigt godt på det" mht. dit planlagte misbrug af diverse narko.

    Det har du tydeligvis ikke, helt lige som du naturligvis og tydeligvis ikke har nogen som helst forudsætninger for at forstå, bedømme eller forholde dig til det læste for så vidt det hæver sig over kuponhæfte- og ugebladsniveau.

    De pjankede misbrugsprodukter, som du selvbedragerisk og fornuftsfrit planlægger at fornøje dig med, kan i sagens natur kun erhverves via den lokale pusher og/eller over nettet, således at du INGEN som helst form for kontrol har med indhold, potens, renhed, osv. osv, hvilket gør projektet om muligt endnu mere idiotisk.

    Man undrer sig også over, at når du nu hævder at have læst på lektien, hvorfor du så qua det skrevne tilsyneladende omhyggeligt har undgået enhver form for sober information, men kun har svælget i rent pop, pjank, myter, ammestuesnak og kurlegspladder fra kulørte blade.

    Det postuleres ofte af overvægtige, at de slet ikke kan finde rundt i disse ting, hvorefter et overflødighedshorn af kulørt fedmeunderholdning for det alt- og konfektædende publikum opremses, således at der allerede på forhånd er skabt en ladeport, som man kan undslippe igennem som forklaring på, hvorfor projektet fejlede.

    Filosofien synes at være, at ingen naturligvis kan bebrejde nogen for noget, som de ikke kan finde rundt i..............

    Forholdet er det enkle, at der INGEN mystik er i fedme eller fedttab og at bibliotekerne bugner af sober faglitteratur, som du ganske gratis kan låne.

    Drop derfor målsøgningen mod platvulgær kurlegsunderholdning, drop det selvbedrageriske hjemmenarkomani og tag dig selv og projektet alvorligt.

    Fedme er vor tids pest og en kolossal trussel mod folkesundheden såvel som samfundsøkonomien, så man kan kun undre sig over, at utroligt mange fede og overvægtig fortsat tilgår problemet så useriøst som tilfældet er og med opmærksomheden primært fokuseret på den kedsomhedsfordrivende effekt.

    PS:

    Fedmeepidemiens største problem er fortsat selvbedrag, så få først bugt med det.