JonasGE

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JonasGE

  1. Hej,

    jeg er for nylig flyttet til Korsør, og er interesseret i at fortsætte krav maga træning. Nærmeste træningssteder under KMG er i Odense og København (de fortsætter ikke i Roskilde...). Muligvis trænes der en form for krav maga i Nyborg, kender nogen noget til det? Under alle omstændigheder kunne det være fedt at finde træningsmakkere i Korsør eller omegn.

    Jeg har boet en del år i Finland og har der trænet i Nordic Krav Maga Association, som hører under den Europæiske Krav Maga Federation. Jeg har kun orange bælte, og er altså hverken kvalificeret eller for den sags skyld motiveret til at instruere. MEN er dog ambitiøs og meget interesseret i at fortsætte KM træning med flinke partnere, der ikke er kriminelle og som ligesom jeg selv sætter sikkerheden i træning i højsæde. Der er jo nok af materiale at arbejde med, også uden instruktører, evt. med støtte af de efterhånden mange bøge og dvd'er, der findes på området - og måske en studietur til Krav Maga Center på Østerbro i ny og næ.

    Jeg hører meget gerne fra interesserede. Og også gerne, hvis nogen har tips eller lignende til, hvordan man kan træne KM i provinsen.

    hilsner, jonasge

  2. Der er vel to lag i min kritik - dels indholdsmæssigt, hvor man kan sige, at de råd, der bliver givet mht. øvelser og motionsvaner i bedste fald er middelmådige. Dels et mere intellektuelt, hvor der desværre gives indtryk af total forvirring ang. emner som "punktslankning", "toning", maskulin/muskuløs contra feminin/slank/toned etc...

    Fx, om sixpack - først siger de, at de lægger sixpack-øvelserne på hylden, fordi kvinder ikke behøver være meget trænede for at se godt ud, derefter går de direkte over til at beskrive tre klassiske "sixpack-øvelser", som de kalder "opstrammende øvelser". Virker meget ulogisk?

  3. Er det bare mig, eller er artikler som disse fulde af selvmodsigelser og andre logiske fejl - samt generelt dårlig information?

    Flotte strandklare ben

    Flotte strandklare ben

    Tonede sommerarme

    Tonede sommerarme

    Sexet sommermave

    Sexet sommermave

    Måske burde nogle af jer med titler/troværdighed som fx du, kære redaktør Zacho :) rette henvendelse til DR, så de kan stramme sig op (og evt. få sig en ny motionsskribent...)

    Jeg mener, DR kan som institution næppe være tjent med at præsentere materiale der niveaumæssigt ligger langt under hvad man i dag kan finde ved blot et par klik på nettet?

  4. Som I ved, findes der tusindvis af maveövelser for enhver smag. Både de latterligt ineffektive (pilates?), og de, der er så hårde, at det simpelthen er mögsurt (hvilket jo er godt, hvis man har tilsträkkeligt med "nosser"). Men desvärre er det isär den förste kategori, som er meget udbredt. Så vär kritisk, og välg nogle övelser, der batter!

    Efter min erfaring findes nogle af de både mest effektive og mest spändende övelser indenfor träning for sportsgymnastik. Typisk er allerede de mest simple övelser så hårde, at kun en promille af ellers "veltränede" personer kan udföre dem nogenlunde. (fx L-sit). De fleste övelser handler om at holde eller beväge over- eller underkroppen i mere eller mindre ufordelagtige/umulige stillinger, fx hängende fra ringe eller höj stang, eller stöttet af kun händerne på gulvet. Der findes masser af godter på nettet, fx en udmärket side som gymnasticbodies.com.

    Bare et forslag, hvis nogen har mod på mere end sit-ups...

    Og hvad sixpack angår, så har de andre selvfölgelig ret med hensyn til fedtprocent (den skal ned).

  5. Det korte svar er: Fordi de ikke virker. (for en trænet person, som ikke er bodybuilder og på steroider), og fordi de "store" øvelser er langt mere effektfulde.

    For den lange forklaring, og et bedre program: tjek et utal af engelsksprogede sider på nettet (eller begynd med MOL!), om functional fitness, atletisk træning, powerlifting, olympisk vægtløftning. især det sidste er guld værd i atletik, men så kræves der en ordentlig træner, da øvelserne er teknisk krævende. jeg kan også anbefale crossfit.com og crossfitfootball.com. for et hav af information og inspiration.

  6. Piger med sixpack er det absolut hotteste!!!

    Så klø bare på med træningen!

    At nogle fyre ikke synes om det skyldes måske, at de har mindreværdskomplekser over, at de ikke lige selv ser så toptrimmede ud i det område...

    Held og lykke!