Alex H

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alex H

  1. Tak for buddene.

    Jeg kan dog overhovedet ikke genkende, at jeg skulle have lagt for hårdt ud eller generelt træne for hårdt. Denne gang drejede det sig f.eks. blot om fem omgange på atletikbanen (i alt to kilometer) i interval. Benene er smadrede dagen derpå. Jeg husker ellers at strække grundigt ud.

    Jeg har "altid" med jævne mellemrum været fysisk aktiv. Jeg er altså ikke kommet fra totalt pivelendig form for pludselig at begynde at træne hårdt.

    Indtil videre føler jeg derfor ikke, at jeg kan gøre andet end at sørge for, at jeg ikke skal være fysisk aktiv to dage i træk.

    Jeg købte for nylig nye sko, og der blev fødderne målt. Jeg skulle stille mig op på en dims, så fyren i butikken kunne se, hvordan fødderne hældte. Derefter fandt han sko, som havde en passende hældning. Jeg går derfor ud fra, at skoene er de rigtige.

    Løbestilen? Det kunne lyde som en fornuftig idé. Men det er så her, jeg følger op med historiens dummeste spørgsmål: Hvor/hvordan/hos hvem er det, man kan få nogen til at hjælpe med det?

  2. Jeg ved ikke helt, hvad det er, jeg gør galt, men jeg føler det som om, mine ben er 100 år.

    Jeg kan ganske enkelt ikke løbe to dage i træk, fordi mine ben dagen derpå føles totalt smadrede. I går var jeg ude og løbe noget interval med hurtigt løb, gang, hurtigt løb, gang osv…

    I dag er benene så ømme (det føles egentlig som om, det både er i læggen og skinnebenet), at jeg ikke kan lave noget fysisk. Og det selvom jeg huskede at strække grundigt ud efter løbet i går.

    Sådan er det altid.

    Gør jeg noget galt?

  3. Du bliver nok nød til at give lidt mere info om hvordan du træner når du løber, hvor langt, hvor ofte, hvor hurtigt og lign??

    Har du ordentlige sko?? Fået lavet en løbestils test??

    Well, jeg ved godt, at det ikke var alt for uddybende.

    Hvor jeg træner, når jeg løber? Øhm... jeg ved sgu næsten ikke, hvad jeg skal kalde det. I nogle tilfælde løber jeg intervalløb (f.eks. 10 x 100 meter eller yoyo-interval testen), og i andre tilfælde lunter jeg en håndfuld kilometer (dvs. 2-5 km. pr. gang).

    Jeg skulle ikke mene, at det er fodtøjet, det er galt med. Det er i hvert fald "rigtige" løbesko.

    Løbestilstest? Nej, det vidste jeg slet ikke, at der var noget, der hed. Hvor får man lavet den slags? Er det dyrt?

  4. Jeg har gennem lang tid gerne villet løbetræne noget mere. Umiddelbart lyder det jo som om, det kun er et spørgsmål om vilje, men jeg løber ind i andre problemer.

    Jeg er egentlig i ret god form, men jeg er bare en hamrende dårlig løber. Løber jeg på asfalt, er jeg færdig efter højst et par kilometer. Og har jeg småluntet bare 2 kilometer, så er mine akkillescener meget ømme, når jeg er færdig. Egentlig komisk, for som sagt er jeg faktisk i ret god form, og sidder jeg på cyklen, giver jeg de andre baghjul.

    Løbe kan jeg altså ikke. Men kan det læres? Er det fordi, jeg gør noget forkert, når jeg løber?