Garner

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Garner

  1. Denne tråd er startet, da jeg og sikkert mange andre her (kan jeg se når jeg søger på søgefunktionen) skriver og spørger om træningsmetoder til deres militære mål. Derfor har jeg valgt at starte en stor militærtråd, hvor man (forhåbenligt) kan få svar på de fleste af sine spørgsmål, og få inspiration af andre som også træner til militæret/politiet.

    Da jeg går ind i mit 18 år vil jeg snart(efter GYM) søge ind i militæret. Jeg træner enten til Hærens bassisuddannelse (efterfuldt af Hærens Reaktionsstyrke uddannelse) eller Konstabeluddannelsen ved kamptropperne. Da man om en del år også drømmer om at søge ind i Jægerkorpset, så hvad for en af de ovenstående "uddannelsesretninger" vil i mene lyder mest fornuftigt hvis man gerne ville være sergent og efterfølgende Jægersoldat?

    Jeg gad ikke lige rette for stavefejl:-)

  2. Jeg kan godt se problemet i det. Jeg tror faktisk at det kunne være en muglighed at når man var de der 23 år at så søge ind i jægerkorpset indtil at man var de 35 år hvor man bliver "SMIDT UD" og så bagefter det tage officersuddannelsen i flyvevåbnet som combat support for så har man i hvertfald masser af erfaring.

    Ville ovenstående ikke være en muglighed, hvis man stadig ville fortsætte med at gøre karrier i forsvaret, efter at man var færdig som jæger? Grunden til at jeg skriver Officersuddannelsen i flyvevåbnet (meget gerne COMBAT SUPPORT) er at den lyder som en meget spænende uddannelse, som jeg tror vil passe godt til mig. Sådan har jeg det også med Jægerkorpset, som også lyder spænende.

    Det jeg mener er at efter jeg havde været i Jægerkorpset så lang tid som muligt, ville jeg søge Officersuddannelsen i Flyvevåbnet (Combat support).

    Tror i at det ville kunne lade sig gøre?

  3. Man kan self godt gøre det rent teoretisk, men hvorfor vil du uddannes som Jæger hvis de ikke vil arbejde med det? så er det jo totalt spild af tid... og her mener jeg ikke bare at du skal aftjene de 2-3år du skylder som jæger efter du har taget uddannelsen, men virkelig arbejde med det indtil du bliver de 40 stykker og skal stoppe som aktiv jæger?

    Jeg kan godt se problemet i det. Jeg tror faktisk at det kunne være en muglighed at når man var de der 23 år at så søge ind i jægerkorpset indtil at man var de 35 år hvor man bliver "SMIDT UD" og så bagefter det tage officersuddannelsen i flyvevåbnet som combat support for så har man i hvertfald masser af erfaring.

  4. Det tror jeg da, at man godt kan. Jeg har læst det meste af den her tråd og jeg tror at du mener at dit uddannelsesforløb skulle se sådan her ud :

    VPL + HRU + SG skole + JGK + Flyvevåbnets Officerskole (hvor du skriver combat support). Det tror jeg godt ville ku´ lade sig gøre. Er der nogle mere militærkyndige som hved at det kan man ikke? Tror også lige at du skal høre hvad de siger.

    Har altså brug for et svar her:-)

    Tror i godt at man ville kunne gøre som bob dylan skriver ovenover?

  5. Er der slet ikke nogen der har en mening om det?

    Nu vil jeg tilkendigve min mening om det, men husk at det kun er min mening.

    Jeg vil mene at efter din VPL, skal du tage HRU.

    Efter det ville jeg tage på HO, hvor der jo er forskellige muligheder, fordi at man kan tage officersuddannelsen i et hug, eller man kan tage den med mere praksis, så den tager længere tid at gennemføre, og det vil ikke gavne dig hvis du gerne ville ind i JGK. Efter udnævnelsen til premierløjnant, skal man tage funktionsuddannelsen på 5 måneder, og derefter hjælpe med at lede en enhed i et par år.

    Efter det vil du nok være i slutningen af 20erne (27-28 år), og så kunne du hvis du stadig havde interesen for det, søge ind i JGK, for så har du en masse erfaring, og er udnævnt officer, og der er aldersgrænsen 40 år for officer i JGK.

    Planen ville se nogenlunde sådan ud: VPL + HRU + HO + Et par års tjeneste som officer ved en af hærens enheder + JGK.

    Det er min mening, hvis du gerne vil være både jægersoldat og officer i forsvaret.

  6. Hey Bubs.

    Tak for input!

    Lige pt. er det gået lidt i stå, har haft nogle meget lange dage på arbejde, 07-18 og derefter har jeg været lidt for træt til at kunne træne, hvis jeg også har skulle passe mit arbejde tilfredsstillende ved siden af... men lige inden jeg "stoppede" gik det rigtig godt med træningen! kunne sagtens honorere march kravene. gik med 22,5Kg rygsæk 2-3 gange i ugen og 8-12km hver gang... og det gik bare som smurt, uden nogen form for anstrængelser!

    dårligere blev det så da jeg skulle løbe :) har aldrig og bliver aldrig den store løber, men sådan er min krop nu bare bygget :) men det går da frem af ;) Men jeg holder skruen lige i vandet og får styr på alle grund tingene og så søger jeg når tiden er til det :)

    Hej hede må jeg spørge hvor gammel du er fordi at man skal ikke være alt for gammel eller alt for ung når man søger (ung lyder det dog ikke til du er når du allerede er sergent).

  7. Jeg vil som de andre anbefale at tage HRU og evt. sergent uddannelse hvis man vil gøre karriere i forsvaret og søge Jægerkorpset.

    Men hvis ikke du har en uddannelse, ville jeg anbefale dig at tage en først, når først du er kommet ind, er det lidt surt at stå uden uddannelse, med mindre du har tænkt dig at være i forsvaret i rigtig mange år.

    Mht. træning og optagelseskrav til Jæger så skriv mig en PM, jeg har lidt erfaring hvad det angår. ;)

    Hvad er en pm?

  8. Den rette træning er o-løb, løbintervaller på bakker i skove (giver virkeligt noget) marchtræning, styrketræning, svømning og måske lidt boksning. Jeg syntes måske at træne til en ironman bliver for meget for dig, du skulle helere prøve kræfter med thriathlon, det er stadig hårdt.

  9. Hvis man om lang tid kunne tænke sig at søge ind i jægerkorpset syntes i så at man skal begynde til svømning for at forbedre sin teknik?

    Du er stadig ung så hvis jeg var dig ville jeg se om jeg kunne slå jægerkorpsetoptagelseskrav i vand, men ellers syntes jeg at du skal vente med at gå til svømning(det er ikke sikkert at du behøver) hvis du allerede dyrker meget sport.

  10. Jeg ved godt at jeg skal udseendes hvis man kommer ind i jægerkorpset., det er heller ikke det jeg mener med måske at blive udsendt. Det jeg mener er at når jeg har afsluttet min værnepligt fx ved jydske dragron regiment (holstebro) vil jeg bagefter enten tage den 8mdr lange reaktionsstyrkeuddanelse, eller tage den ca. to-årige sergentuddanelse. Efter jeg har taget en af dem vil jeg søge ind i jægerkorpset.

    PS hvad mener i er bedst? er bare nysgerig.

  11. Jeg ved godt at jeg skal udseendes hvis man kommer ind i jægerkorpset., det er heller ikke det jeg mener med måske at blive udsendt. Det jeg mener er at når jeg har afsluttet min værnepligt fx ved jydske dragron regiment (holstebro) vil jeg bagefter enten tage den 8mdr lange reaktionsstyrkeuddanelse, eller tage den ca. to-årige sergentuddanelse. Efter jeg har taget en af dem vil jeg søge ind i jægerkorpset.

  12. Måske blive udsendt. Tror det er de færreste jægere der ikke gør. Når først man er gået soldater vejen er det svært, at fortsætte med at undgå udsendelser. Er jo et eller andet sted det soldatens job, som helhed går ud på udover selvfølgeligt at holde sine kamp egenskaber og fysiske form ved lige. Sidst nævnte ved jeg ikke hvor højt man prioriterer alle steder :tongue:

    Men i en alder af 17 vil jeg mene du er for ung til jægerne. Overvej, at søge konstabel eller sergent først. Så kommer du ind og lugte lidt mere til det inden du for alvor beslutter dig om jægerne er noget for dig. Tror helt bestemt det er fedt. Men det kræver også den helt rette støbning og IMO vil ekstra erfaring i det grønne outfit forinden kun gavne dig. Du er squ fortsat ung og i så ung en alder skader det squ ikke, at bruge 18 mdr på en sergent udd først. :wink:

    Ja det mener jeg også selv og jeg tror også at efter min værnepligt vil jeg have den 8 mdr. overbygning så man er trænet til at blive sendt ud fx. i Afganisthan, bagefter vil jeg søge ind i jægerkorpset.

  13. Hej! Jeg er 17 år og jeg kunne måske godt tænke mig at søge ind i jægerkorpset når jeg har afsluttet min værnepligt og derefter (måske) blive udseendt. Jeg ved godt at der er mange ting man skal træne for at bare nærme sig håbet om at komme ind, og at det fysiske også spiller en stor rolle. Der er en del svømning derinde og det er jeg også god nok til men jeg kunne nok blive bedre. Kravene til svømning er at man kan svømme 300 meter på max 8 minutter. Det svømmer jeg på 7,40 minutter, hvordan kan jeg blive lidt bedre til det? Mit andet problem er undervandssvømning. Her har jeg allerede fået gode råd men hvordan kan jeg blive endnu bedre? Ps ved undervandssvømning er det det at holde vejret under vandet og også lidt fremdrift i vandet og til sidst det at kunne presse sig selv til at blive under vandet. På forhånd mange tak