AV8000

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AV8000

  1. Hej

    Lige et hurtigt spørgsmål til puls-ur software :

    Er Polar ProTrainer 5 et stykke software til installation på egen PC og Polar Personal Trainer en hjemmeside hvor man oploader til ? Sådan har jeg forstået det, men har også snakket med en forhandler som var i tvivl :blink:

    og Garmin :

    så du efterfølgende kan gemme, analysere og dele dine data via Garmin's online community Garmin Connect eller lokalt med Garmin Training Center

    Garmin Training Center er også til egen PC ??

    Jeg spørger fordi jeg ikke rigtig gider være afhængig af en hjemmeside i forbindelse med mit pulsur.

    Er der nogen som har erfaringer med at bruge pc til at følge træningen, og eventuelt kan anbefale det ene ( eller et helt andet ) program frem for det andet ?

    mvh

    AV8000

  2. Hej

    Alle de forskellige kajaktyper har fordele og ulemper. Og det ved en del klubber noget om. Hvis du kan finde en klub der har både hav, tur og kapkajakker ( og gerne surfkajakker ), kan du sikkert få input om de forskellige typer. Hvis du melder dig ind i en klub som kun har den ene eller den anden ( tur og kap hænger sammen ) type kajak, vil du måske høre en del ensporet vrøvl som mest går ud på at rakke ned på andre kajaktyper. Det er i hvertfald set før :-)

    Den ene af kajakbutikkerne i hovedstadsområdet har denne tekst på deres hjemmeside http://www.kajak.dk/infopages.php?info_id=5 ( jeg ved ikke om man må poste links til kommercielle ?? )

    Og alle betragtningerne er nogenlunde rigtige, og alligevel findes der et hav af undtagelser. Men det understreger vel bare at det er en god ide at melde sig ind i en klub.

    Så vidt jeg ved underviser hellerup kajakklub kun i turkajakker. Kajakklubben Nova ( naboklubben ) har flere typer kajakker, og forskellige regler for tur/kap og havkajakker. Det er tegn på at de er klar over at der er forskel :-)

    Kurser i grønlændervendinger kan du finde mange steder på nettet, men for at bruge det som rigtig redningsøvelse ( oprindeligt brug ) skal du øve det lidt lige som styrketræning..... 3 x 10 vendinger, 2-3 gange om ugen over et stykke tid :-)

    mvh

    AV8000