kplatz

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kplatz

  1. Hej vægttab hander i bund og grund og indput og output. Så hvis du vil tabe dig skal du sørge for at indtage mindre kJ ind du forbrænder. Et sundt vægttab er mellem ½-1 kg om ugen. du skal ikke ligge så megen vægt på BMI men se dig selv i spejlet og mål din tajle istedet for. Husk Rom blev ikke bygget på en dag. man siger som grund regel, at ved normal styrketræning tager du ca 3 kg muskelmasse på om året.

    Hvis du er meget i tvivl om hvor meget du engergi du skal have så brug den beregner der ligger her http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/sundhed_generelt/beregn_dit_energiforbrug/ og derud fra er det "bare" at ligge kJ sammen når du spiser... fordel det over 6 måltider på dagen med vægt på de 3 hovedmåltider. Håber det giver mening.

  2. Hej jeg står i den situation at jeg skal ud og have nye løbe sko. og jeg er kommet lidt i tvivl om hvordan jeg skal gribe det an. for de to steder jeg vil købe burger to forskellige metoder. den ene er løbestilsannalyse via løbebånd og den anden er via spejle man står på. jeg ved ikke hvad jeg skal vælge... håber i kan hjælpe mig.