EmilH

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EmilH

  1. Jeg var ude at træne i fredags, og det er første gang i 4 måneder. Jeg er selvfølgelig øm i kroppen, men det bliver så værre. Jeg troede det ville forsvinde efter den første dag, men det er ikke forsvundet endnu og jeg kan ikke strække den venstre arm mere ud end 90grader uden at det gør ondt. Den højre kan jeg næsten strække helt ud uden at det gør ondt. Jeg har nok lagt for hårdt ud, men jeg følte ikke på noget tidspunkt at jeg overanstrengte mig for meget. Når jeg strækker armen ud er det biceps der gør ondt.

    Mit spørgsmål er så om i tror jeg bare har overanstrengt mine arme, eller om jeg har fået en skade, og hvad jeg så skal gøre hvis det er? Det kan godt være jeg spørg dumt, men det er slet ikke noget jeg har erfaring med. Jeg havde godt nok tænkt mig at ringe og høre min læge om det var noget jeg skulle tage alvorligt eller måske bare holde den i ro, derfor spørger jeg herinde.

  2. Spillede bare i normale tennissko, og så meget blev de godt nok ikke strammet. Jeg heller mere til at det er fordi min vrist er høj og jeg ikke er van til at spille fodbold, selvom det slet ikke på nogen måde var seriøst. Jeg undrer mig bare over der ikke skal mere til, for det er noget der stort set sker hver gang jeg spiller et par timer.

  3. Min vrist hæver og bliver øm når jeg har spillet fodbold et par timer, hvad kan det skyldes? Nu går jeg ikke til fodbold eller ved specielt meget om det, så jeg ville lige høre om der var nogen der vidste hvad man kan gøre?

  4. Hej jeg vil til at træne igen, men det program jeg har haft før trænede hele kroppen også kunne jeg ikke træne dagen efter nogle gange heller ikke 2 dage efter så jeg vil gerne have nogle råd til hvilke muskler jeg kunne træne de forskellige dage hvis der er nogle der ville hjælpe. :smile: Mit mål er mest at få større bryst og arme, ellers bare generalt lidt større i det. Jeg er 16år 175høj og vejer 63. Ville det være muligt hvis jeg træner ca 2 gange om ugen? :bigsmile:

  5. Hej jeg vil gerne til at træne igen, jeg har trænet før men jeg har lige et par spørgsmål inden som jeg håber der er nogen der kan svare på. :bigsmile:

    1. Vil det altid hjælpe at spise mere protein og bare generalt spise mere hvis man gerne vil være større? Eller hjælper det kun at tænke meget over hvad man spiser når man træner rigtig seriøst og meget på høj plan?

    2. Det jeg gerne vil have ud af min træning er større arme og bryst, det er det jeg har mest fokus på men træner også de fleste andre muskler. Jeg syntes ikke jeg er vildt spinkel, men lidt tynde arme og bryst. :tongue: Men jeg syntes næsten uanset hvor meget jeg spiser og når jeg i perioder slet ikke har lavet noget tager jeg SLET ikke på, så mit spørgsmål lyder om jeg ikke har meget svært ved at blive større så?

    Hvis det kan hjælpe er jeg 16år 175høj og vejer 63kg. :smile: