Fys-Stud

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fys-Stud

  1. Hej MOL'ere.

    Der har været mange indlæg om fysiske træningsbøger, men det jeg er på udkig efter er træningsbøger i elektronisk format, altså det som kaldes e-bøger (ebooks).

    Kender du en god e-bog om fundaments træning (hypertrofi), som er værd at læse?

    Denne bog bruger vi meget i undervisningen om træning (fysioterapi)

    http://www.bogpriser.dk/work-887628-traening/?pid=160577919

    Der står i hvert fald mange generelle ting osv..

  2. Hej! Jeg har længe ønsket at komme i gang med at træne, men har ikke specielt meget viden indenfor "faget". Derfor ville det være fedt, hvis nogen her på forummet har nogen gode råd, om hvordan jeg griber det an.

    Jeg skal måske begynde med at fortælle lidt om mig selv og min målsætning. 25 år, 1,73 høj, 83 kg. Har stort set ikke lavet noget idræt de sidste 4-5 år, så konditionen er ikke særlig god. Jeg vil ikke beskrive mig selv som fed, da jeg er rimelig muskuløs, inde under de 2 - 3 cm fedt, der stort set er over det hele.

    Min målsætning er, at jeg inden næste sommer, gerne vil komme ned på ca. 73 - 75 kg. Jeg er ikke interesseret i bodybuilding, men vil hellere høre nogen gode råd, hvordan man får "trimmet" sin krop, d.v.s. forbrænder fedt, samtidig med at man får strammet de forskellige muskelgrupper. Problemgrupper for mig er specielt mave og nedre ryg.

    Forhåbentlig er der nogen på forummet, der forstår hvad jeg vil, og har nogen gode råd til hvordan jeg opnår det.

    Mvh. Plektrum

    Altså en god ting er jo altid at starte med at finde ud af hvilken idrætsgren man synes bedst om - dog vil det være optimalt at skifte lidt mellem fx løb og cykling. Man skal bare være opmærksom på, at når man starter fra scratch, vil det være større risiko for skader idet ledbånd osv. ikke er trænet op til det. Specielt når det gælder styrketræning. Det kan du også sagtens dyrke uden at blive bodybuilder, hvis du bare sørger for fx at tage 3 sæt af 10. Det skal siges, det så skal være sådan du kun kan tage netop de 3x10 - bare man sørger for at komme godt rundt på kroppen og træne mave og ryg ens. Styrketræning skal højst laves hver anden dag hvis man træner hele kroppen på en gang.

    Håber det hjælper lidt på det hele! God træning..

  3. Hejsa!

    Jeg har netop købt uret for et par uger siden, og synes egentlig det er ganske okay...

    Selvfølgelig får du ikke det samme som hvis du køber et af dem til et par tusinde, men er man ikke totalt sportsfreak er det ganske godt.

    Jeg bruger det selv til at måle procent intensitet og til det er det ganske glimrende og fanger nemt uret og maskiner i fitnesscentret!

    Så alt i alt er det bestemt pengene værd ;)