tb84

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tb84

  1. Nu har jeg det sidste års tid taget 12 kilo på, og dem vil jeg selvfølgelig meget gerne tabe igen, men min motivation er helt væk og sukkertrangen helt i top.

    Jeg nægter at melde mig ind i DDV og lignende, da jeg mener at sund fornuft og motivation burde kunne gøre udslaget (jeg har tidligere tabt mig 20 kilo på en periode på 2 år) - men nu har jeg altså brug for hjælp til motivationen.

    Derfor tænkte jeg om man kunne mødes nogen stykker, ca en gang hver 14. dag, hvor vi bliver vejet, snakker om de ting vi har svært ved og de ting der fungere for os, og på den måde støtter hinanden i den åndssvage kamp mod kiloerne.

    Er der nogen der er game? Jeg tænker der gerne må være i nogenlunde samme aldersgruppe som mig selv (plus minus 10 år), og jeg er 27 år.

    Håber der er nogen der er interesseret.

    Mvh Tina

  2. Stort tillykke med vægttabet, super flot!

    Men PAS PÅ, de kloge hoveder siger at folk der taber sig meget over kort tid, har tendens til at tage det hele på igen.

    Din madplan og træningsprogram ser rigtig godt ud, men kan du holde det i længden? Det er altså i orden at hygge med noget god mad engang i mellem, og prøv at variere din træning, for man kan hurtigt gå død i det.

    Selv tabte jeg mig 20 kg over en perioder på 2 år, så det gik stille og roligt fremad, hvor jeg spiste sundere og dyrkede lidt mere motion - man behøver ikke forbyder sig selv en masse ting eller være fanatisk - her 2 år efter mit vægttab, har jeg hverken taget på eller tabt mig yderligere, så synes du skal tage det stille og roligt, og glæd dig til kiloerne er smidt, det er fantastisk:)

  3. Det er distancen der er afgørende for forbrændingen, hvis man antager, at det er 2 forskellige intensiteter af løb: Man forbrænder det samme om man løber 5 km på 30 minutter eller 50 minutter.

    Aaah der vil jeg nu mener du tager fejl. Jeg mener nu at man forbrænder mest ved høj intensitet, altså man forbrænder mere ved at løbe 5 km på 30 min end på 50 min, så bare op med farten:)

  4. Jeg begyndte at løbe i foråret, og har siden løbet omkring 5 km. Den hurtigste tid jeg har haft ved 5 km er 29.39, så en gennemsnitsfart på lidt over 10 km i timen. Efter en ferie i september og 2 ugers pause både fra løb og styrketræning, har jeg haft meget svært ved at få tempoet op igen. Jeg har været oppe og løbe 8,5 km, men det tog næsten en time, så hastigheden har røget sig en ordenlig tur nedad.

    Hvad kan jeg gøre for at få mere fart i benene? Jeg synes det er både muskler og konditionen den er gal med når jeg sætter lidt tempo på. Jeg er begyndt til spinning for også at forbedre løbet, men har i andre gode forslag?? (Jeg er lidt overvægtig, så derfor en smule tung, så forventer ikke at komme til at løbe mere end de 10 km i timen)