Hammy

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hammy

  1. Imorgen håber jeg at nå ud med min cykel, men hvor meget tøj skal man ha' på? jeg har ikke overtræk til mine sko, men tænker at det nok går. Men handsker skal jeg nok have på og noget varmt på overkroppen.

    Jeg har samme mål og samme spørgsmål. Da jeg cyklede i går cyklede jeg så langsomt, at jeg følte det var spildt, at sidde på cyklen og der var ingen glæde ved, at cykle :cry:

    Jeg har i dag købt en langærmet svedundertrøje til vinterbrug, den vil jeg tage på sammen med mine lange cykelbukser, som jeg endnu ikke har brugt. Desværre har jeg ingen super cykeltrøje med lange ærmer, så det bliver en discounttrøje jeg tager på samt min cykeljakke. Det lyder godt nok som om jeg bliver pakket så meget ind, at jeg ikke kan bevæge mig; men jeg håber det kan lade sig gøre, og at jeg kan holde en fart over 30 km/t. på hjemturen.

  2. 60 - 70 km. er langt. Flot.

    Jeg kører kun 35 - 50 km. det tager en time til halvanden på cyklen; men med tøjskift og afsvedning inden jeg kan gå i bad, tager også tid.

    Det blev til tur med korte ærmer igen i dag, solen skinnede så dejligt, da jeg kørte af sted.

  3. Hvad med en pumpe? Glemte du blot at skrive det på listen?

    Til alle: Køb en minipumpe (størrelse med en Specialized Air Tool Mini) som fastgøres i cykeldunkholderen. Så vidt jeg kan se på foto af din Oxygen, så er der endda plads til to dunke.

    Personligt gider jeg ikke have slange med, jeg har blot en lille æske med lappe. For mig er det hurtigere, at lappe cyklen end tage hjul af, for at sætte ny slange på, og så vejer den eller de ekstra slanger.

  4. Jeg er først for nyligt begyndt, at planlægge (og overholde) min motion forud. Personligt forsøger jeg at skifte dagligt mellem løb og cykling, såfremt der ikke er et løb jeg vil deltage i. Jeg er dog fortsat i tvivl om, hvorvidt det er godt eller ej. Der skal være plads til spontanitet. Til sagen...

    Hvor langt cykler/løber du om dagen nu? Og hvor meget tøj har du på når du cykler? Overveer at tage jakke på til dagens cykling, det er ellers måneder siden sidst.