Tarzan

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tarzan

  1. STATUS DAG 11

    Jeg har tabt mig 2lg på 11 dage.

    Jeg føler dog at jeg enten spiser for lidt eller forkert (eller begge dele) Da jeg konstant føler sult og slet ikke kan performe til træning.

    Er der nogen der kan anbefale (1) hvad man skal spise inden træning og ca (2) hvor længe inden for at man har mest mulig energi til træning?

  2. @KåreS

    Det ville da være cool hvis mit ligevægtsindtag er mere - så taber jeg mig også mere :D men tager nok lige og vejer mig om en uge eller to for at se om jeg taber mig de 0,5kg om ugen eller mere. Taber jeg mig mere sætter jeg indtaget lidt op og omvendt taber jeg mig for lidt må der skrues ned for maden

    Det sværeste er nok disciplinen og motivationen, uden det kan man regne kalorier herfra til Kina :)

  3. @KåreS

    Jeg har prøvet at lave testen på motion online - og den skyder mig til at have ligevægtsindtag på 2500, men så +/-200kcal er vel ogs' det man rammer når man regner kalorier uden at veje maden?

    Mht træningspasset så føler jeg nogle gange at der mangler energi til en eller to øvelser (så plejer at skippe biceps eller triceps)

    @wyrste

    Det er derfor jeg elsker dette forum. Det meget sjældent der bliver argumenteret med at jeg kender en der træner oppe i centeret og han spiser kun proteiner og på den kur har han tabt sig 1.000 kg ren fedt :)

    Velargumenteret indlæg - tusind tak for det!

  4. Hej folkens,

    Jeg er netop startet på et vægttabs projekt der skal skille mig af med 8-9kg (fedt) på 3 måneder.

    Facts

    Mand

    Alder: 30år

    Vægt: 89kg

    Mål: 80kg

    Højde: 184

    Ligevægtsindtag: 2500kcal

    Jeg kan godt lide styrketræning og gør det 3-4 gange om ugen. Jeg har et dårligt knæ og kan derfor ikke løbe eller cykle og generelt bryder jeg mig ikke særlig meget om cardio heller :)

    Træningsprogrammet ser således ud og jeg skifter mellem øvelserne fx den ene gang kører jeg benchpress med håndvægte den anden gang med stang - den ene gang kører jeg pulldowns den anden gang chin ups. Variere såvidt muligt på alle øvelser hvor det er muligt.

    Dag A

    Pulldowns (Rear) 4x6x75

    Pulldowns (Front, Wide-Grip)(hvor man læner sig lidt tilbage) 4x6x75kg

    Machine Low Back Extensions 20x55

    Row (Cable, Wide Grip) 6x4x55

    Arm Curls (Dumbbell, Standing) 4x8x7,5kg

    Leg Extensions (Single Leg) 4x8x30kg

    Seated Leg Curls (Single Leg) 4x8x20kg

    Leg Press (Seated) 4x6x100kg

    Dag B

    Bench Press (Barbell) 4x6x95kg

    Bench Press (Smith dumbell, Incline)4x6x32

    Pec Deck Flyes 6x4x65kg

    Flyes (Cable, Bent Over) 4x6x12,5kg

    Shoulder Press (Barbell)4x8x42kg

    Rear Delt Row (Cable) 4x6x60

    Arnold Press4x8x8kg

    Cable Pushdowns triceps (Heavy) 4x6x30

    Any ways - jeg vil nu gerne som sagt tabe mig til 80kg - jeg vil køre ca. 2.000 kcal om dagen så jeg har et stabil underskud på 500kcal - det vil jeg gøre på off dage. På træningsdage vil jeg smide 150kcal ekstra i form af en ekstra protein drink efter træning.

    Spørgsmålene er så følgende.

    1. Hvilket træningsprogram skal jeg følge for at minimere muskeltab?

    2. Hvordan skal energifordelingen i maden være for at bibeholde mest muligt af muskelmassen?

  5. Det kunne være interessant at se om der var nogle undersøgelser på dette område, men man må ( uden at jeg har noget som helst videnskabeligt belæg for dette) antage at kroppen bruger energien først på at opretholde de livsnødvendige systemer derefter bruger energien på at fikse skader. Er der andre der har noget input på dette ?

  6. Spørgsmålet er således:

    Har man en skade på en muskel, nerve eller knogle og man samtidig er i gang med en vægttab - er det så forsat en god ide at holde sit kcal indtag 500kcal under sit forbrug? Eller burde man spise mere(normalt) for at kroppen hurtigere kan overkomme sig skaden?

  7. Det er lykkedes mig at komme fra 102KG til 84KG og efter en længere pause er jeg klar til Mission 84KG til 78KG som forventes udført inden udgangen af Maj 2009

    VÆGT

    05- jan - 2009

    83KG

    20.4kg fedt

    (24.5%)

    10- jan - 2009

    83.7KG

    20.9 FEDT

    (24.9%)

    Target 78KG

    13kg fedt

    (16.6%)

    MÅL

    03- jan - 2009

    Bryst 100cm

    Mave 96cm

    Arm H 36cm

    Arm V 35cm

    Læg H 35cm

    Læg V 33cm

    Lår H 44cm

    Lår V 44,5cm

  8. Jeg har mulighed for at træne alle fem dage - men jeg har desværre ikke særlige tunge håndvægte til rådlighed ( den tungeste er på 10kg) er derfor nødsaget til at bruge kabler. Der findes dog en bænk med tilhørende stang til bænkpres, men den kan ikke justeres til incline fx.

    (Og nej jeg er ikke i fængsel, men på et genoptræningscenter efter en operation i ryggen - jeg har grønt lys til alle øvelser undtaget Squat, da den teknisk er svær og hurtigt kan overbelaste ryggen)

    Jeg forestillede mig noget i denne dur

    Mandag Ryg, Triceps, Mave

    Tirsdag Bryst, Biceps

    Onsdag Skulder, Ben, Mave

    Torsdag Ryg, Triceps, Mave

    Fredag Ben, Skulder, Biceps

    Lørdag Hvile

    Søndag Hvile

    Jeg har så brug for hjælp til at sætte øvelser ind for hver muskelgruppe og evt. feedback til sammensætningen af træning ( fx om det er en god ide at træne ryg og triceps samme dag)