girlish

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by girlish

  1. Hej

    Jeg synes mere det virker som om du bliver mødt med ironi og sarkasme herinde. Skepsis er at stille spørgsmålstegn. Jeg har virkelig virkelig ondt af dig. Det må være hårdt at møde så stor modstand og så alligevel klø på og føle sig optimistisk indeni. Du kan sikkert fortsætte i langt tid. Pas på det ikke æder dig op. Du er jo ikke som sådan dum. Er det en form for masochisme? 24-7 var en tidsmæssig betegnelse ikke udtryk for BMI. Det håber jeg du ved!!

    Lad os bare lade den ligge herfra :)

  2. Come on Larsen!!

    "Vi" skal nok henvise til alle dem "os" der har ytret en hvis skepsis overfor dine indlæg. Jeg gider ikke tælle, men det ser ud som om at det er mere end een. I en anden tråd foreslog jeg at du virkede mere eller mindre høj, hvor du giver mig ret.. Ja man bliver høj af at dyrke sport og spise sundt, men det fortager sig efter noget tid. Du virker høj 24 7. og det er s. ikk sundt. Det skinner tydeligt igennem dine indslag på siden, at du har den der psykiske lidelse. _ og det er synd for dig. Gør hellere noget ved den. Tror ikke du har så meget styr på den som du tilsyneladende selv tror!!

    /girl

  3. Der er altså meget stor forskel på positiv og negativ respons. Måske skulle du vælge dig en anden beskæftigelse end lige rådgivning. Du lyder faktisk som om du er blevet en lille smule høj af dit vægttab. Det er altså heller ikke så sundt igen. Krop og psyke hænger jo sammen. :/

  4. Jeg er også enig med VenaN. Det er det du spiser der gør en forskel, og en løbetur på 3 km hver dag burde være ok. I øvrigt synes jeg også lige så godt du kan sidde og massere de muskler du kan mærke bliver brugt når du nu alligevel sidder der foran din skærm, strække benene ud etc. Selvom det ikke giver en direkte effekt tror jeg du restituerer bedre herved.

    Hvis man i yderste konsekvens lever af 2 big mac hver dag, men skærer det ned til een, vil man da tabe sig hvis man opretholder sine daglige aktiviteter. Når man først er begyndt at tabe sig så kommer lysten til den sunde kost af sig selv. F. eks. oplevede jeg selv at alle former for slik begyndte at lugte grimt og syntetisk efter vægttab.

    Glem som kaufuss siger alt om mask1's kur.

  5. Hej

    Spis og drik hvad du vil. Det er min erfaring. Men vær opmærksom på at hvis du skal ned i vægt så skal det være i mænger der er mindre end dem du normalt indtager. Dvs. man skal lide lidt. Kroppen led s.. da den modtog overvægten. Den må også lide når den skal af med den igen. Taler af erfaring. Er selv 171 cm og vejer 53-54 kg. Har vejet NOGET mere for nogle år siden.

    /:)

  6. Hej.

    Har du tænkt over hvad dine motiver er for at søge jægerkorpset? - det er vel en af de spørgsmål man er 100% sikker på at blive spurgt om ved psykologen?

    Fordi jeg egner mig til det her, og fordi det er her jeg bedst ville kunne udnytte de ressourser jeg har fra naturens hånd til noget jeg synes der giver mening!!:)

  7. Hej :)

    Shesper, tak for linket!:) Følger selv Chris en del her på nettet. Synes han er absolut cool.

    Wyrste. Ja, jeg har faktisk selv mærket en forskel efter at være startet på at styrketræne. Også mht. når jeg svømmer. Jeg håber at jeg bliver "en af dem" der kan gennemføre en sådan distance. Og ja svømningen er jeg ikke nervøs for og cykle kan de fleste vel. Stadig er det løbet der trækker tænder ud, og selvom jeg som udgangspunkt bare ønsker at gennemføre, så har jeg jo stadig heller ikke lyst til at være den der lukker løbet.:(

    Jeg fokuserer også som du siger mest på løb. Afpøver de forskellige metoder etc jeg kan finde her.

    Det jeg håber på, er selvfølgelig at finde den rytme som jeg synes at have når jeg svømmer. Indtil videre lader den dog vente på sig.

    /girlish

  8. Hej

    Tak for begge svar.

    Jeg har tjekket de to links og kigger nærmere på dem i aften. :)

    Mht. dit råd om at forsøge mig med at løbe efter at have cyklet, har jeg så afprøvet det. Normalt holder jeg de tre ting adskildt med mindre jeg lige belutter mig for at cykle i svømmehallen. Du har ret i at det var en speciel oplevelse. Men ikke ubehagelig som jeg måske havde forventet. Jeg følte mig lidt hjulbenet i starten men ellers var det ok. Det skal så også lige siges at det var en meget kort tur, uden de store overraskelser. Cyklede ca. 10 km, løb 4 og cyklede 10 km igen. Det tog mig ialt ca. 3 kvarter.

    Jeg har endnu ikke taget tid når jeg løber. Jeg forsøger at arbejde med min teknik da den helt sikkert trænger til forbedring. (lurer bl.a. på andre løbere der ser ud til at have tjek på det.) Men jeg kan dog sige at da jeg startede i sommers med at løbe, blev jeg gerne overhalet af både børn, arabiske kvinder med fuld burka, (også de dage det var virkelig varmt), samt af stavgængere +60 vil jeg tro. Min løbestil er selvfølgelig forbedret siden da men altså ikke nok til at jeg vil begynde at tage tid.

    Med hensyn til at løb er den bedste måde at lære at løbe på så kan jeg sagtens se din pointe, men er samtidig ikke interesseret i at påføre mig de mange overbelastningsskader som man også kan læse om bl. a. her på siden.

    Vil med glæde høre mere.

    /girlish:)

  9. Hejsa

    Jeg har som mål at gennemføre en ol triahtlon distance i det nye år.

    Jeg svømme-, cykel- og løbetræner hver uge. Af de tre er jeg klart stærkest i svømning hvilket vil sige at jeg nemt kan svømme 3-4 km forholdsvist hurtigt og uden den store anstrengelse. Jeg synes altså ikke at svømning er en særlig stor belastning for min krop. Jeg nævner det fordi jeg nu er begyndt at kombinere det hele med styrketræning og jeg ønsker selvfølgelig ikke at overbelaste min krop. (har aldrig været i nærheden af en håndvægt før).

    Er det hensigtsmæssigt at styrketræne efter svømning? Pt. svømmer jeg efter styrketræning ca 1,5 km, men ville egentlig godt ud af den rytme med at efter svømmehal så er man færdig med træning..:) (har jo været i bad osv).

    Jeg er ikke en særlig god løber og skal virkelig kæmpe for at løbe 10 km. Jeg har ikke smerter i den forstand, men kan ikke rigtig styre mit åndedrat..

    Er der nogen der evt. kunne komme med forslag til at kombinere, styrketræning, løb, cykel og svømning, gerne med fokus på at blive en bedre og hurtigere løber, så ville jeg være meget taknemlig.

    /Girlish :)

  10. Hejsa

    Stakkels dig. Jeg vil også mene at du ikke er smidig nok. Jeg svømmer ca. 6 km, løber 30-40 km og cykler ca 100 km ugentligt. Jeg er netop begyndt at styrketræne. Normalt har jeg aldrig problemer med fibersprængninger. For ca. en måned siden ville jeg forsøge mig med en araber-flik som jeg nemt kunne for 15 år siden. Det resulterede i en fibersprængning i mit højre baglår. På trods af min manglende ekspertviden inden anatomi, kunne jeg nemt regne ud, at den øvelse, der jo selvfølgelig ligger meget uden for mit normale bevægelsesmønster, var for belastende.

    Jeg tror helt sikkert, at hvis ikke du gør det i forvejen så er metoden at bruge god tid på at strække dine muskler når de er varme. stille og roligt ikke hugge.. Hvis du strækker meget ud i forvejen så gør det endnu mere.

    :)