Lille My

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lille My

  1. Tak for det meget fine og uddybende svar!

    Tror du har ret i at en kombination af kredsløbstræning og styrketræning er fornuftig.

    Jeg må se om jeg kan få sat 5 dage af til det ugenligt. I bund og grund handler det jo om prioritering, right? ;o

    Hvor lang tid eller hvor mange Kcal skal man forbrænde under en optimal kredsløbstræningen? Og hvad skal pulsen ligge på? Er det fint at løbe 4-5 km eller...? Når jeg styrketræner prøver jeg så vidt muligt at nå hele kroppen. Min kæreste har nemlig fortalt mig det samme da jeg tidligere kun tænede de der "kvinde-områder" ;o)

    - Og så har jeg lige et sidste spørgsmål? Når nu man taber sig, "tager" kroppen så af fedtdepoterne før den tager af muskeldepoterne, eller er det fifty fifty? Eller er det måske først når fedtdepoterne er opbrugt at den begynder at tage på muskeldepoterne? (Og sorry, hvis det er et dumt spørgsmål, er rimelig grøn på dette område) :o)

  2. Tak for jeres hurtige respons ;o) Håber i har ret mht. at huden trækker sig sammen!

    ELP: Ja, jeg tænker også at det burde kunne sammenlignes med en graviditet. -På nær at huden unden graviditeten kun er udvidet i 9 mdr. og ikke i 5 år som i mit tilfælde. Jeg ved ikke om det har noget at sige? Men hvad med ammebryster? Det er jo almindelig kendt at kvinder får en lidt mindre fyldig barm efter de har ammet. Det må jo komme af samme grund, med den "u-udfyldte" hud. Og de bliver jo ikke lige så faste igen som før graviditeten, gør de? Hmm, det er ikke helt logisk for mig hvornår huden kan trække og hvorfor den så ikke gør det på brysterne :)

    Med hensyn til mit kalorieindtag ved jeg godt at det er lige det laveste. Men er som nævnt ikke særlig høj og så er mit aktivitetsniveau heller ikke noget at råbe hurra for. Sidder ned meget af dagen ;o)

    MaxPower: Jeg håber også at min relativt unge alder har noget at sige i denne situation. Jeg ved godt at jeg ikke skal fokusere på tallene på vægten. -Det var bare lidt nemmere end at skrive om BMI, fedtprocent osv... Jeg ved noglelunde hvordan jeg ser ud når jeg smider 5, 7 eller 10 kilo - og det er selvfølgelig det resultat jeg sigter efter og ikke et tal. Så målet med at ramme de 49-50 kg (inkl. muskelopbygning) er ikke urealistisk. Der er mange piger på min højde der vejer 45-47 kilo, hvilke jeg ikke sigter efter ;o)

    Har i et godt råd til hvordan jeg kommer ned i fedtprocent? Skal jeg løbe, styrketræne, lave pilates og hvor ofte? (Jeg er ikke så fitness-agtig, så jeg har svært ved at slæbe mig selv ned i træningscenteret mere end 3 gange om ugen)

  3. Hej alle i begavede fitness-mennesker :)

    Jeg har egentlig to spørgsmål, begge relateret til vægttab. Som overskriften antyder har jeg som følge af vægttab lidt "løs" hud, som ikke rigtig trækker sig sammen eller forsvinder.

    Dernæst vil jeg super gerne smide 10 kg men synes det er sværere end som så.

    Som teenager var jeg overvægtig (var oppe og veje 74 kg). Det er relativt mange kilo fordelt på mine kun 159 cm's højde. For 6 år siden tabte jeg mig så 15 kg som følge af daglig løbetræning og meget lidt at spise.

    Siden da har jeg haft en yoyo-vægt der svinger mellem 54-60 kg. Dvs. at jeg aldrig (i mine voksenår) har været rigtig tynd, men har været relativ slank. Pt vejer jeg 59 kg og vil som nævnt gerne smide 9-10 kg. Gerne permanent denne gang ;o)

    Jeg har været på alverdens slankekure og er igen-igen startet på diet. Men det går laaangsomt denne gang. Jeg styrketræner 2-3 gange om ugen og prøver at spise lidt og fedtfattigt (indtager ca. 900-1100 kcal dagligt).

    Da jeg ikke har været 100 kg overvægtig hænger den løse hud selvfølgelig ikke, men det er der! Både på min ryg, overarme, mave, bryster, hofter og numse. Det bliver naturligvis mere tydelig jo tyndere jeg er. Ligesom en ballon der begynder at tabe luft. Det er nedern og jeg er ret ærgerlig over det! Så spørgsmålene går på: Trækker den overskydende hud sig nogensinde sammen, og kan jeg måske gøre noget for at fremme dette? Hvordan smider jeg de 10 kilo mest effektivt hvorved resultatet er vedvarende?

    Og forresten er jeg en pige på 25 år ;o)

    - På forhånd tak