Fitnessman

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fitnessman

  1. Altså min målsætning er at få en flot krop med store muskler og lav fedtprocent. Lige efter jeg har trænet har jeg altid faktisk rimelig svært ved at spise noget, så tror ikke rigtig jeg kan spise bananer efter træning ellers har vi heller aldrig rigtig nogen.

  2. recover http://srv0494.shop.viborgnet.dk/product_i...&products_id=78

    Kan jeg købe Viking Weight Gainer http://shopbasic.dk/mall/shop_varer.asp?ac...&vare_id=226483 til en mindre pris og få det samme ud af det? Jeg har hørt at man skal blande det Weight Gainer op i vand for så optages det hurtigere, men bliver det så ikke for hurtigt eller er det en fordel at blande det op i vand og så tage det lige efter træning?

    Nu når jeg skal til at leve sundt skal jeg jo også have nogle vitamin piller. Jeg kan desværre bare ikke sluge piller :( så nolge der kender nogle der kan fås i fyldene form, pulver form, kan tykkes eller hvor man bare ikke skal sluge dem. Jeg mener at have hørt at de skal have store mængder af b-vitamin. Men hvilke ville i anbefalde til mig der?

    Af protein pulver skal jeg ikke bare købe noget Viking 100% Pure Whey/valle? http://shopbasic.dk/mall/shop_varer.asp?ac...&vare_id=206950

    Og så tror jeg også jeg køber noget oil of life http://srv0494.shop.viborgnet.dk/product_i...fcdea5b39442a48

    Jeg har i forvejen noget Viking MIKRO Kreatin, men hvad synes i om de kosttilskud jeg vil have købt? Noget mere i synes jeg skal have med noget jeg ikke har brug for? Noget som skulle laves om. Vil jo gerne være sikker på det er det rigtige inden jeg smider en masse penge ud i det.

  3. Men altså i siger at weight gainer er det samme som recover ik? Hvilket weight gainer produkt vil i så anbefalde til mig? Og passer det som de påstor på allnatural at det virker rigtig godt at tage en shake med weight gainer blandet med vand da det kommer hurtig ud til musklerne?

  4. sorry nu sidder jeg her og skifter mellem to brugere :( det er fordi jeg har to computere i huset og mit gamle navn var scorpi, men jeg har nu lavet det om til fitnessman.

    Siger allnatural att Henning Kristensen. Og ellers ville de jo nok ikke have skiftet det ud hvis det ikke var bedre. Og så er den jo også billigere :)

  5. Oki det vil sige i stedet for at købe de ting kunne jeg lige så godt købe det ved getbig til en billigere pris? Men er recover det samme som weight gainer? De anbefalder nemlig MEGET at man tager recover blandet med vand lige bagefter, men passer det at det skulle hjælpe vildt meget? Og kunne jeg ikke bare gøre det med noget weight gainer? Oil of life tror jeg dog jeg skal have da det er bedre og billigere end udo's choice. Men hvis i synes jeg skal købe det fra getbigwebshop i stedet eller hvor i nu vil anbefalde det hvilket protein skal jeg købe og hvilket weight gainer?

  6. Oki nu vil jeg lige prøve at beskrive hvorfor jeg ikke kan bruge de øvelser der er i JS' artikel.

    Ab Flexion on Leg Lift Chair har jeg ikke udstyr til

    Cable Crunch har ikke et træktårn

    Floor Crunch har kun en skive på 20 kg, og har ikke kunne finde en skive der er tungere

    Hanging Reverse Crunch kan jeg ikke finde ud af

    Hyperextended Crunch har ikke sådan en pude, og kan ikke finde nogen steder jeg kan købe den

    Inverted Crunch har ikke sådan en ting

    Lying Floor Hip Leg Rotation langt fra hård nok

    Reverse Bench Crunch man kan ikke sætte mere vægt på

    Reverse Incline Crunch har ikke sådan en og hvis jeg havde tror jeg heller ikke jeg ville kunne finde ud af at lave øvelsen for den minder hvis meget om Hanging Reverse Crunch

  7. Nu er jeg snart ved at have trænet her hjemme i næsten i et halvt år, men de her ting: http://www.the-box.dk/traening/default.html

    Næste år skal jeg så på en ny skole og kommer til at gå forbi to centere hver dag. Ved ikke helt om jeg måske skulle begynde i en af dem. Jeg mangler nemlig nogle flere skiver herhjemme, så skal snart ud og bruge nogle penge på det, og så mangler jeg også et træktårn eller noget til at træne min mave RIGTIG godt, og så er jeg ikke helt sikker på at jeg får det maksimale ud af at træne med det jeg har i dag. Men ren økonomisk kan det godt gå at begynde at gå i et center. For min lille søster går til klaver, og det koster en del, så mon ikke også mine forældre lige vil betale for center så ;) Men står i stor tvivl ved ikke om jeg skal bruge penge på at købe nye ting til mit mini center eller jeg skal begynde i et rigtig center. Hvad siger i?

    Man kunne selvfølgelig prøve at stille de negative og positive ting op ved at træne hjemme.

    Possitive ting:

    Aldrig kø

    Kan træne nå man vil

    Er lige uden for døren

    rimelig billigt

    man kan hurtig smutte ind og lave mad bagefter

    Negative ting

    Man træner alene

    Dårlig kvalitet af udstyr

    meget lille udvalg af udstyr

    rimelig koldt om vinteren

    svært at få sig selv til at gå derud