conelly

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by conelly

  1. Hejsa

    Mange tak for den gode feedback og jeg er gået igang med et program, der er bygget op som følgende:

    Dag 1: 10 km (roligt tempo) med indlagt 5x100 m i højt tempo

    Dag 3: 2 km jog 5x600 m intervaller og 2 km afjog

    Dag 5: 15 km rolig tur

    Jeg er meget i tvivl om tempo, men både på 10 og 15 km løber jeg med omkring 6 min per km

    Jeg kan lige give dig lidt stats på min nuværende alder, kondital, højde og vægt, så det evt kan give dig et lidt større indblik i, hvordan det skal gribe an?

    Højde:177 cm

    Vægt: 70 kg

    Kondital: 63

    BMI: 22,3

    Max Puls: 184 men skal lige tjekke det for at være helt sikker

    alder 35 år

  2. Jeg er gået igang igen med 5 km efter nogle måneders pause og jeg søger noget eksperthjælp til at forbedre min tid på 24.20 min opnået imorges. Det skal oplyses, at min pb er på 23.17. Jeg har investeret i et Garmin pulsur F60 med fodpod, så jeg kan holde styr på tiderne samt min puls.

    Jeg løber hovedsageligt på løbebånd i FitnessDK 3 gange om ugen, men jeg er meget åben for nye forslag og har et mål om, at jeg gerne skal ned omkring de 22 min inden sommerferien, men mit overordnede mål er at komme under 20 min.

    Jeg ser frem til jeres feedback og forslag til et program.

  3. Jeg har bestemt mig for at investere i et pulsur, men jeg har ikke helt sporet mig ind på hvilket. Jeg dyrker en del spinning og løb, så det skal være et, der kan opfylde de basale behov. Jeg står og vakler mellem Garmin 305 eller Polar RS 100 eller 200. Så jeg vil sætte stor pris på noget feedback

  4. Jeg har brug for lidt akut hjælp. Jeg skal ud og løbe imorgen og har lidt ømme led, så jeg har brug for noget varmecreme eller andet, der kan tage den værste ømhed i mine muskler. Hvad kan I anbefale? Det skal være noget, der virker indenfor forholdsvis kort tid og samtidig er yderst effektiv.