Mhebbe

Medlemmer
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mhebbe

  1. Prøvede at lunte en lille tur, men benet var stadig irriteret, så luntede hjem igen efter 1 kms penge.

    Istedet blev det til

    100 pushups

    100 situps

    100 squat

    Tid 06:40

    PR! med 2½ min hvilket er helt vanvittigt - tror dog det skyldes at den "workout" er noget jeg plejer at banke af for at dulme min dårlig samvittighed oven på en solid bytur, og i dag var jeg forholdsvis frisk...

  2. Nu hvor vi er i gang. Har i nogen gode råd til hvordan man får vabler væk hurtigst mulig. Smøre lidt creme på til meget tør hud, men føler ikke det hjælper på de vabler jeg har.

    Nu ved jeg skoene også har en effekt. Men tænker på hvordan man hurtigst får dem væk.

    Stik en kanyle igennem vablen - først fra højre mod venstre, derefter oppefra og ned - så du i alt får 4 huller. Lad væsken sive ud, med lad huden sidde. Put derefter et stykke sportstape stramt over, vablen tørrer ud i løbet af et par dage, og du kan så fjerne den løse hud der sidder henover.

  3. 6 km løb - 28:29 min

    En stillle og rolig hyggetur for at få lidt km i benene. Prøvede for en gangs skyld at ignorere mit løbeur, og bare løbe efter humøret.

    Det svarede til en km tid på 4:44, men en gennemsnitpuls på 162 BPM. Kan dog godt mærke mit ben her lige bagefter, men håber at det bare at alm belastning og ikke skaden der stikke sit grimme fjæs frem igen.

  4. 1½ times Krav Maga

    Stille og rolig træning, dog med enkelte momenter i opvarmningen der gav god sved på panden. Passede mig fint at det ikke var så frygtelig hårdt, lidt skånekost til min skulder.

    Ellers kørte vi videre med spark/knæ, bl.a. en ny variation hvor man sparker direkte til face. Fedt at opleve at man efterhånden kan arbejde med forsvar/angreb i alle vinkler og afstanden, det spiller :4thumbup:

  5. Formiddagens træning - 45 min styrketræning

    Mit venstre skulder har voldt mig en del problemer her på det sidste, så besluttede mig for en let omgang træning for at skåne den.

    Dødløft

    10 @ 100 kg

    8 @ 105 kg

    6 @ 110 kg

    Kropshævninger OH

    3 x 7 @ BW

    Kørte dem meget hurtigt op, og heeeeeeeelt langsom ned.

    Mave

    Situps med ben i ribbe 90 grader

    3 x 20

    Lidt gunshow

    Forsøgte også med DB press, men der ville skulderen ikke være med.

    1 stk. træning til glemmebogen.

  6. Aftenens træning - 1½ times Krav

    Stille og rolig træning idag med fokus på spark. Kørte først en stille og rolig opvarmning med bl.a. lidt blød sparring. Derefter stod den på spark i alle vinkler på pude, fulgt op af nogle kontraangreb.

    Ellers kørte vi en del stresstræning, mod flere modstandere, og med flere forskellige "scenarier".

    God træning, uden at være voldsomt hård.

  7. Formiddagens træning - 5 km løb - 22:55 min

    Valgte at forkæle mig selv med et par nye løbesko - generøst sponsoreret af Skat.dk :heartpump:

    Skoene føltes super gode, og mærker stort set intet til mit skinneben, så det spiller. Løb en anelse hurtigere end min sidste 5 km`er, men det skyldtes vist mest at underlaget var bedre den her gang. Tog det stille og roligt i starten, og satte gradvist tempoet op. Første km tid var på 04.47 og sidste på 04:05, så der var god progession. Det blev til en gennemsnit km tid på 04:35, og en snit puls på 162.

    Tør stadig ikke løbe 100 % grundet mit ben, men syntes at det ser lovende ud for fremtiden :4thumbup:

  8. Lørdags krav - 2 timer

    Syntes kroppen har været lidt slidt på det sidste, så tog lige en slapper her de sidste 2 dage.

    Dagens krav var en rigtig giftig omgang med fokus på sparring.

    Vi startede med lidt blid opvarmning, og gik derefter igang med Tabata-intervaller.

    Kørte 4 øvelser - Burbees, Pushups, Situps og Squat.

    Alle øvelserne blev kørt med 20 sek arb., 10 sek pause - gentaget 8 gange og så videre til næste øvelse. Det var en styg omgang, men et rigtig godt udbytte på meget lidt tid.

    Derefter gik vi igang med sparringen. Om lørdagen skal alle medbringe handsker(gribe/MMA), benskinner, tandbeskytter og skridtbeskytter. Så der bliver gået noget mere til stålet end normalt.

    Vi var 8 idag, så det blev til 3 min kamp, 1 min pause, forfra med ny modstander til man havde været alle igennem. Derefter kørte vi lidt teknik, men fokus på serier, og sluttede af med 3 kampe på 5 mins varighed, med 1 min pause mellem hver kamp.

    Jeg syntes virkelig at det er dyre lærepenge om lørdagen. Kan godt mærke at mange af de andre har en baggrund i boksning, Thai, Kickboksning etc. eller har gået derinde ret længe, så jeg følte mig lidt som en gang slagtekvæg i de fleste af kampene. Syntes dog at mine parader er begyndt at virke bedre - men dermed ikke sagt at jeg ligner et mindre trafikuheld i ansigtet. :crazy: Fik også mine spark og nogle kontraangreb til at virke, men det meste af tiden var jeg sgu lidt på hælene.

  9. Formiddagens træning - 5 km løb

    Forsøger langsomt at øge distancen på mine løbeture. Idag blev det til 5 km på 23.10 min, egentlig ganske godt tilfreds taget i betragtning at en 2-3 km på ruten var ret glat grundet sne osv. Havde dog lidt smerter i benet bagefter, så går nok lige et par dage inden jeg skal løbe igen - meeeeeen det går helt klart fremad :4thumbup:

    Aftenens træning - 1½ times Krav

    Stille og rolig opvarmning med lidt "blød" sparring - flade hænder efter knæ, skuldrer, toppen af hoved etc., nogle strækkere og squat med makker på ryggen.

    Derefter repeterede vi back kicks, og kørte så vidre med front spark - kørte man forskellige øvelser, både mod en stationær modstander, en der kom løbende osv. Teknikken sad lige i skabet til sidst, selvom jeg føler at mine ribben har rykket sig et par cm siden jeg startede med at holde puden :blink:

  10. Dagens træning - 1 times styrketræning på arb.

    En lille hurtig omgang med en kollega, lavede bare lemningen på hans øvelsesvalg - meeeen det er sikkert også sundt med det dersens variation :4thumbup:

    Min venstre skulder værkede noget efter strækkerne de sidste par dage, så det voldte lidt problemer.

    Bænk

    5 x 5 @ 80 kg

    Ikke særlige godt omgang, havde ikke særlig meget at skyde med.

    Lunges

    3 x 10(på hvert ben) @ sandsække

    Er ikke helt sikker på hvad sækkene vejer, men et sted mellem 30 og 40 kg er et godt bud.

    Kropshævninger OH

    3 x 8 @ BW

    "Tyren"

    8 @ 120 kg + slæden

    2 x 8 @ 160 kg + slæden

    Strict seated rows

    10 @ 65 kg

    8 @ 70 kg

    6 @ 75 kg

    Gunshow

    Noget curl og en triceps øvelse jeg ikke kender navnet på.

    Udemærket kort træning, måtte prioritere lidt, og eftersom jeg havde god doms i sækken, sprang jeg den over :tongue:

  11. Ja det kunne være man skulle overveje at investere i sådan et dyr - så er der i hvert fald ingen undskyldningen.

    Startede dagens træning med en hurtig tur på C2 ergometer nede på jobbet

    2 km roning - 7.13

    Gør mig ikke særlig meget i roning, men det fik i hvert fald pulsen godt op inden frokosten.

    Ellers stod den den på

    1½ times Krav

    Opvarmningen var som udgangspunkt stille og rolig, med ca. 20 stk. af strækkere, situps og squats, stille roligt, og kunne godt mærke mine lår efter igår og formiddags. Meeeen så nemt slap vi ikke, så det blev lige til yderligere 50 af hver, kørte det som 30+20 i alle øvelserne, så det var egentlig ok igår taget i betragtning.

    Ellers var dagens træning ovenvejende teoretisk i forbindelse med slagtekning. Vi sluttede dog lige af med 6 min i makkerpar med slag og knæ på puden. De første 2 min slog man stående på puden, derefter gik man direkte vidre til 2 min knæ til puden (og manden bagved :crazy: ), og sidst 2 min hvor man lå på ryggen, og ham med puden sad overskrævs på en. Det var seriøst hårdt, og man kunne sagtens mærke hvordan juicen langsomt forsvandt fra slagene i takt med pulsen steg.

    Havde dog fået en makker der gav nogle seriøst nasty knæ idag, så var også rimelig giftigt at stå på den anden side af puden :gal:

  12. Søndags træning løb + BW øvelser

    Efter seriøs mishandling af kroppen igår - iform af øl, vin, sprut, smøger :nonono: og fastfood - havde jeg et seriøst behov for at komme ud at røre mig.

    Startede med en lille løbetur. Da jeg var på Idrætsmedicinsk klinik, fik jeg at vide at jeg skulle øge min træningsmængde, istedet for at forsøge at øge intensiteten som det hidtil har været planen, så det prøver jeg nu. Planer er at komme op og løbe ture på 6 km pr igang i løbet af den næste måneds tid - om benet vil.

    Det blev til en løbetur på 3,6 km, hvor jeg for alvor blev straffet for gårsdagen udskejelser.

    Tiden var 16.43 min, hvilket svarer til 4.38 pr. km i snit, men en gennemsnitspuls på 163 BPM.

    Derefter kørte jeg en hurtig gang styrketræning der bestod af:

    100 pushups

    100 situps

    100 squats

    Tid 09:30 - 23 sek langsommere end sidst, giver igen byturen skylden.

    Bare for en god ordens skyld - jeg har ikke adgang til et pullupsstativ - hvilket selvfølgelig er den eneste årsag til jeg ikke gav mig i kast med Angie :innocent:

  13. Har været på øvelse her fra onsdag morgen til torsdag aften, så sprang tirsdagens planlagte løbetur over for ikke at presse benet.

    Det var en super fed øvelse for de værnepligtige der overvejer at tage på sergentskole. En forholdsvis udfordrende tur for dem, der naturligvis ikke blev gjort nemmere af vejret. Der var en masse forskellige opgaver undervejs, en alternativ forhindringsbane, noget teori, og en 20 - 25 kms O-march med fuldt udstyr.

    Planlægger at tage til Mt. Elbrus (Kaukasus) til sommer, så det var desuden en kærkommen mulighed for at få afprøvet nogle forskellige løsninger til snøring af støvler, påklædningslag, handsker etc. Lækkert lige at få prøvet udstyret igennem, og finde ud af hvad der fungerer når det er lidt køligt i vejret.

    Fredag - 1 times styrketræning + 2-3 km løb

    Startede fredagen med at løbe en tur med de værnepligtige, der var ikke så lang tid til rådighed, og det var desuden pissegalt, så blev bare til en lile hyggetur i moderat tempo.

    Derefter stod den på lidt vægttræning, der så ca. således ud.

    Squat - ass to the grass

    10 @ 65 kg

    8 @ 70

    6 @ 75 kg

    supersættet med

    Bænk

    8 @ 75 kg

    6 @ 80 kg

    6 @ 75 kg

    Langt fra min bedste omgang bænk, men havde ikke juice til mere.

    Dødløft

    3 x 8 @ 100 kg

    supersættet med

    Forskellige maveøvelser

    Strict seated rows

    3 x 6 @ 70 kg

    suppersættet med

    Aner ikke hvad den hedder - DB curles og køres derefter som DB millitarypress over hovedet

    3 x 10(på hver arm) @ 13,5 kg

    Hurtigt lille træningspas, men lækkert lige at få styrketrænet igen, ved at være lang tid siden.

  14. Lyder spændende med det der OPEN WATER, nået specielt?

    Tænker lidt på Vikinge Svøm Roskilde, som er 2,5 km, og/eller Christiansborg rundt som er 2 km. Har bare lidt svært ved at presse svømning ind i træningsplanen, men håber jeg får tid til min. et svømmepas om ugen. Se evt. her hvis du også er til sådan noget...

    Aftenens træning - 1½ times Krav Maga

    Aftenens træning var mindre fysisk end normalt, hvilket passer mig ok, da jeg regner med at skulle styrketræne imorgen. Den stod mest på repetation af det tidligere indlært, især chokes og headlock. Dog en enkelt ny teknik mod en headlock bagfra. Nice træning, bortset fra at min makker havde en langærmet syntetisk trøje på, så min hals er kradset helt op efter alle headlocks`ne :nonono:

  15. Formiddagens træning - 2350 m svømning

    Har en fridag idag, så kom lidt tidligt op og i svømmehallen. Ramte tidspunktet spot on - så der var ikke særlig mange mennesker.

    Har tænkt på at prøve at svømme noget openwater her til sommer, så vil prøve gradvist at svømme længere og længere ad gangen inden jeg flytter træningen udenfor. Idag stod den på 600 meters intervaller á henholdsvis bryst og crawl.

    1. 600 m brystsvømning - 13.24 min

    2. 600 m crawl - 12.02 min

    3. 600 m bryst - 13.43 min

    4 550 m crawl - 10.48 min - fik krampe i læggen på de sidste 50 m :unhappy:

    Følte mig rigtig godt svømmende idag, hvilket også blev bekræftet af min 70-årige "nabosvømmer" der lige gav et anerkendende nik :4thumbup:

    Især crawlen kørte rigtig godt. Plejer at have lidt problemer med at finde et passende tempe, og få teknikken til at flyde. Men det var som om at det bare kørte bedre og bedre jo længere jeg svømmede - det spillede.

    Så er der lige et par timer på sofaen, inden den står på Krav i aften :superman:

  16. LasseB: Den lyder giftig, det skal klart prøves. Hvordan er "reglerne" skal man være færdig med alle pullups før man må gå vidre til næste øvelse, eller må man "mixe" undervejs? Er det desuden med over- eller underhåndsgreb?

    3 km løb - 14.15 min

    Gennemsnit pr. km 04:43 km

    Gennemsnit puls: 163 BPM

    Vågnede for sent, og magtede ikke en tur i svømmehallen når alle de skringende unger havde indtaget stedet - så valgte at løbe en tur istedet.

    Selvom jeg prøvede at holde mig til de størrer veje var ruten ret smattet, og følte at det var svært at få ordentlig bid i underlaget. Gav den lidt mere gas end på de sidste ture, men stadig ikke opppe i max.

    Følte at jeg har juice til mere, så håber at jeg snart kan komme op på 3100 på en coopers igen, med ordentlig underlag osv osv osv :violin:

    Kan dog stadig mærke mit ben her bagefter - men ikke så slemt igen. Skal på idrætmedicinskklinik imorgen, så håber de kan kaste lys på sagen, er efterhånden ret træt af den skade.

  17. og så nok udsendes (gider ikke at tage stilling til det endnu, men det lyder spænende men også hårdt på mange måder og man får godt med erfaring)

    Du skal nok lige gøre op med dig selv om du vil udsendes. Hæren er skruet sådan sammen at lige så snart du bevæger dig vidre end HBU, så skal du være indstillet på udsendelse. Ellers spilder du forsvarets tid - og din egen!

    En mulighed er selvfølgelig at tage din HBU, og så beslutte dig derfra, men du kan ikke tage en KS-uddannelse, og så forvente at du ikke skal udsendes.

  18. Hvad er den hårdeste konstabeluddannelse i hæren, som ville forberede en bedst på JGK? Et mere spørgsmål: hvis man tog konstabeluddannelsen + SG uddannelsen, og så søgte JGK, hvor gammel ville man sådan ca. være, når man begyndte uddannelsen til jæger? :)

    Det kommer helt an på hvor gammel man er når man starter :wink:

    Ej spøg til side. HBU 4 mdr, HRU 8 mdr, udsendelse 6 mdr, SG-skole afkortet 3 mdr (alm. 6 mdr), Funktionsudd. 3 mdr. Tjeneste som SG X mdr. Dvs ca. 2 år alt i alt...

    Noget jeg syntes du skal overveje er at søge udd. som konstabel hos opklaringen på Bornholm, det tager 9 mdr., derefter udsendelse efter behov - og så SG-skole som beskrevet ovenfor.

    En helt anden ting er at forsvaret vader i folk lige pt., så man skal efterhånden holde sig godt til for overhovedet at få lov at fortsætte efter værnepligten. Bare for at illustrere dette så regner man med at man ca. skal hverve 400(til HRU) - ud af alle dem der er værnepligtige her mellem feb og juni...

  19. Fredag - 4 km løb

    Ude at løbe en tur med de værnepligtige. Tempoet var langt fra imponerende, men de består jo af et bredet udsnit af den danske ungdom, og alle skulle kunne følge med. Hele turen blev dog løbet på stier der ikke var ryddet, og noget af den i decideret knæhøj snæ, så det gav også lidt ekstra der.

    Lørdag - The story of my life

    Holdte mig bevidst hjemme igår, så jeg kunne være klar til lørdags Krav. Taktikken lykkedes, og jeg står klar nede til træning lidt i 12. Finder så ud af at der kun er graduering, og den alm. træning er aflyst - fedt fedt. :nonono:

    Beslutter mig egentlig for bare at holde en pause dag, men på vej hjem stopper jeg i netto - og det gør udslaget!

    Kommer til at stå bag ved en ordentlig sulebunke af en kvinde i køen, og efter nærmere overvejelser beslutter jeg for at få lavet lidt træning alligvel - tak for det! :4thumbup:

    Det blev så til følgende hjmme på stuegulvet:

    100 strækkere

    100 squat

    100 mavebøjninger

    tid 09:07...

    Ikke prøvet der før på tid, så aner ikke hvor jeg ligger.

    God weekend!

  20. Var lige nede til tælling med noget sygdom mandag/tirsdag. Onsdag følte jeg mig dog nogenlunde ovenpå igen, så vovede mid ud på et lille løbetur. Mit løb er stadig langt fra optimalt grundet min skade, men prøver stille og roligt at komme igang igen. Ruten var nogenlunde ryddet, men holdt igen pg.a. mit ben, dog rart at være igang igen. Kan sagtens mærke løbeturen idag i benet, men føler dog at det er ved at blive bedre - det var fandme også på tide!!!!

    Onsdag - 3,1 km 15 min something

    Tirsdag - 2 timers styrketræning

    Kørte nogenlunde således i nævnte rækkefølge:

    Bænk

    8 @ 75 kg

    6 @ 80 kg

    4 @ 85 kg

    Ben

    Varmede godt op til mit squat, og gik igang med at køre på 70 kg, på 7 rep mærke jeg ligesom en varm smerte i lysken, så besluttede at gå over til lunges istedet.

    BB Lunges:

    2 x 10(på hvert ben) @ 40 kg.

    Kropshævninger OH

    3 x 6 @ BW + kg

    Mave

    Planken 2 min med 10 kg på lænden.

    12 situps med ben hævet op på bænk i 90 grader og 10 kg bag nakken.

    sidetwist x 20 @ 15 kg skive

    Bent over rows

    8 @ 70 kg

    2 x 6 @ 75 kg

    Seated BB military - uden rygstøtte

    12 x 30 kg

    8 x 40 kg

    2 x 6 45 kg

    Mini cirkler, disko

    9 kropshævninger UH

    Strækkere taget ud i et hvor min makker skiftede vægtskiverne der lå på ryggen

    10 @ 20 kg, 5 @ 15 kg, 3 @ 10 kg

    8 kropshævninger UH

    Strækkere ligesom før

    10 @ 15 kg, 5 @ 10 kg, 3 @ 5 kg

    7 kropshævninger UH

    10 @ 10 kg, 5 @ 5 kg, 2 @ BW

    Av av av de strækkere bed godt - en af den slags ting der er sjovere når det er overstået :laugh:

  21. Lørdags Krav - 2 timer

    Vi startede ud med en lille times kampsports inspireret fysisk træning. Bl.a noget løb rundt i lokalet, nogle slag kombination, noget slag og spark på pude, nogle strækkere, mavebøjninger etc. Et rimelig hårdt program, der især rev godt i lungerne - tog mig selv i at være meget taknemmelig for ikke at have kværnet de sædvanlige 8-1o fadøl igår :bigsmile:

    Derefter gik det løs. Vi startede med temaet "tæsk" - en stod og tog imod og skulle få sine parader til at virker, den anden havde frit slag i skydeteltet. Vi kørte den både på lang afstand, og helt inde i clinch med tilhørende knæ og albuer. Startede ud mod en fyr som lå 3 grader højere end mig selv, hvilket resulterede i først næseblod på det ene næsebor, derefter på det andet. Må nok erkender at mine manglende tekniske færdigheder ikke kan opvejes af agression og gå-på-mod alene :4crutches:

    Derefter kørte vi noget frigørelse fra clinch med tilhørende spark til face, og derefter 4 x 1 min rigtig sparring.

    Super fed træning, men kan godt mærke at vi kun var 3 fra begynderholdet og resten var meget erfarne, så har fået en god sjat maddet. Syntes dog også at jeg - mod nogle - fik givet godt igen, så deltog ikke kun som slagtekvæg, hvilket jo må være et succeskriterium i sig selv :cooldance:

  22. 1 times styrketræning

    Var lidt træt igår, så udsatte træningen til idag. Kørte desuden en lidt let omgang idag, da jeg skal til 2 timers Krav imorgen, der eftersigende skulle indeholde 1 times crossfit, samt noget sparring. Så for at undgå at være helt ristet kørte jeg:

    Stricte kropshævninger OH

    10 + 10 + 8 @ BW

    DB Lunges

    10 (på hvert ben) @ 21 KG DB

    2 x 8 @ 23 kg

    Meget Inc. Bænkpres

    12 @ 50 kg

    8 @ 55 kg

    6 @ 60 kg

    Dødløft

    Lang tid siden jeg har kørt den, så skulle lige finde niveauet.

    10 @ 80 kg

    10 @ 90 kg

    8 @ 100 kg

    8 @ 100 kg

    Følte der var juice til mere, men med i morgen in mente holdte jeg her.

    Stricte kropshævninger UH

    2 x 8 @ BW

    Det var det - så forhåbentlig 100% klar til imorgen!

  23. 1½ times Krav

    En relativt let gang opvarmning efterfulgt af repitation af chokes, forsvar mod disse og kontraangreb.

    Derefter gik vi til dagens "tema" som var headlocks. Her kørte vi både forsvar og kontra mod dem stående og liggende. Desuden gennemgik vi nogle "alternative" muligheder for frigørelse hvis situation ikke lige var standard. En rigtig fed gang træning, hvor jeg fik en makker der havde samme indstilling som mig, så der blev seriøst gået til stålet :4thumbup:

    Selvom træningen ikke var så fysisk betonet, så kan jeg sagtens mærke min nakke, skuldre og bryst. Dels efter gårsdagens træning, og dels efter alle de "træk" man laver ved frigørelserne, sam at spænde imod når det var mig der agerede angriber...

  24. 1 times styrketræning

    Fik sent fri fra arbejde idag, så nåeede kun en enkelt times træningen, hvis jeg skulle nå hjem i tide.

    Det blev en anelse ustruktureret idag, men sådan er det.... Jeg besluttede at undlade ben idag, da de er lidt småømme efter gårsdagens træning, samt dagens march med rygsæk.

    Det så ca. således ud:

    Kropshævninger - OH

    10 @ BW

    5 @ BW+10 kg

    5 @ BW+12,5

    8 @ BW

    Bænk

    8 @ 75 kg

    6 @ 80 kg

    5 @ 85 kg

    7 @ 100 kg - Dog med en kollega der løftede med, var egentlig ikke en del af planen, men min makker lokkede, og så var der jo ingen vej uden om.

    Bent over rows

    10 @ 60 kg

    8 @ 65 kg

    6 @ 70 kg

    Mave

    Alt mulig blandet, herunder situps, sidebends osv osv.

    DB skulderpres

    10 @ 13,5 kg

    Prøvede at køre den siddende overskrævs idag, så der var intet ryglæn at sidde op af. En heeeeelt anden oplevelse :blink: Men kan mærke at det tog godt fat, så regner med at den skal køres fremover.

    Dips

    8 @ BW

    6 @ BW + 10 kg

    Her begyndte jeg at kunne mærke skulderen igen, så besluttede at stoppe.

    Hammer pullups

    2 x 8 @ BW

  25. Middagstræning på kasernen

    3 km ergometer roning på niveau 10 - tid 10.57 min - ny PR :4thumbup:

    Derefter røg jeg op på cyklen og kørte 16 km på et eller andet bjergprogram - tid ½ time.

    Aftentræning 1½ times Krav

    Vi startede ud med lidt "kamplege", og kørte også lige 50 squat, 50 situps og 50 strækkere på tid, det kørte fint for mig, og var blandt de hurtigste - kun lige slået af ham fyren med crossfit t-shirten :nonono: .

    Generelt stille og rolig træning idag med fokus på repitation af hammerslag, forsvar mod chokes og albuer. Ellers kørte vi lidt forskellige lave spark til knæ og skridt, og sluttede af med lidt stresstræning inkluderende lidt slag og chokes. Super fin træning, passede mig udemærket at der ikke var så meget fokus på fysikken, da jeg har lovet at træne vægte med en rigtig giftig kollega imorgen. :devil: