Holtdk

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Holtdk

  1. Til dig der kommenterede min ADHD.. Jo får den hjælp jeg har brug for :) Det dog bare lige 28år uden så det sætter sine spor i ens mentalitet.. & min vægt pisser mig a..! har 12,4kg DØDVÆGT.. & jeg som troede jeg spiste sundt og dyrkede godt med motion.. haha.. Men jeg bruger ikk penge på usunde sager. Hverkan pizza,MacD,slik,sodavand. Kun forskellig Juice og dropper ozz kaffen, fik en kaffemaskine a de gamle , men får aldrig gæster så den blir gemt væk igen.. S...

    Tusind tak for alle de gode indlæg der kommet. R virkelig blevet vild med den hårde boksetræning. Lidt som a straffe sig selv så det godt.. :) & arbejder ikk som Chauffør mere efter jeg flyttet til jylland fra kbh.. Må desuden heller ikk arbejde før der styr på min medicinering og dianose m.m. Har det på skrift fra kommunen :)...

  2. Det så mig der er spørger.. Tak for alle jeres henvendelser :) sætter stor pris på det :)

    Ja jeg kludrer nok rundt i BMI og fedtmasse så a sige. Jeg har altid dyrket meget sport men efter jeg valgte livet på gaden som chauffør r kg steget til massive 77,4kg og jeg kun 173høj og har altid vejet 65kg og derned vil jeg gerne sætte som mit første mål og så jeg sikker på a boksetræningen øger min vægt, dog i muskelmasse og det fint.

    Så nu har jeg sat mig som mål a tilføre min kost lige så stor opmærksomhed som min træning for min mave og røv irriterer mig, Haha :)

    Har lige fået lovning fra en veninde a hun gerne vil lave en komplet 14dages kostplan fra morgen til aften og hun har styr på det mad kalorier.. :) Og i har helt ret jeg indtager nok flere kalorier end jeg forbrænder selvom jeg har boksning og fodbold 4-6gange om ugen..

    R kaffe rigtig skidt? elsker pasta og kødsauce nok ozz fordi det billigt og nemt a lave som single. Spiser det nok bare alt for tidligt og så jeg slem til a glemme salaten og frugten :(

    Det skal dog lige siges a jeg har ADHD (damp) og derfor tit og ofte glemmer de små ting, ting som har stor betydning men som tit r trælst.. Dog kommer jeg snart på medicin (Ritalin) som ska hjælpe mig med a holde styr på dagligdagen..

    Endnu engang tusind tak for jeres svar både de positive og de negative.. :)

    Kritik r en go ting så man ved a man gør noget forkert :)

    Og som single har jeg sat mig for a for a få de gode damer ska man ozz selv ku tilbyde noget godt.. Hahaha

  3. tænkte mere på a jeg over en periode på 2-4uger kunne tabe f.eks 800gram om dagen i væske tab. vente en time efter saunaen for har hørt noget om a kroppen så vil tage af fedtdepoterne i mangel på bedre. Ved godt det ikk r sundt, men min nylige interesse og glæde ved boksning gør a jeg altså har de 10-12kg for meget. Det gør det hele meget hårdere.. :)

    Jeg r 28år/173Høj/75kg CA. og vil godt ned på 65kg r alt spisende og bruger ikk penge på alkohol, slik og usunde sager. dog elsker jeg pasta/kødsauce og troede faktisk pasta r godt.. ved du hvor på nettet man kan finde en bokse- eller bare en rigtig sund kostplan som man kan printe ud og benytte sig af?

    Og vil det være godt a tabe sig de 10-12 og derefter opbygge muskelmassen? har altid dyrker meget sport, men sys ikk rigtig a 3mdr´s fodbold 3-4 gange om ugen hjælper på min vægt så derfor boksning nu :)

    Tak for dit svar i øvrigt. sætter stor pris på a få den rette og bedste vejledning som muligt. :)

    Mit fedt sidder mest på maven og lidt på røven tror jeg. mit BMI ligger i normalen, mellem 20-25% men jeg vil rigtig gerne ned på 12% eller mindre.. R det godt eller skidt?

    Blir aldrig en dygtig bokser og karriere bokser, der r jeg for gammel, men stiller altid et mål om a nå så langt som muligt.. S

  4. Jeg r en mindre fyr der lige r startet til boksning. Jeg er lige nu 173/76kg..

    Jeg ønsker a tabe mig ned til minimum 65kg(mindske BMI) hurtigst muligt og i den forbindelse ved et tilfælde så jeg i Tapout at de kun fuld påklædt i sauna og tabte sig 2-3kg..

    Ved godt det ikke r sundt, men derfor har jeg et par spørgsmål til det:

    hvor lang tid skal man sidde i saunaen hvis man f.eks vil tabe sig/mindske BMI over en 14dages periode med 10-12kg?

    Ved godt det væske man mister og ikk fedt man forbrænder, men den væske man taber hva ska man så indtage bagefter så man ikk får vægten op igen? ellers ville det jo være nytteløst..

    Nogen der kan hjælpe med en hjemmeside med ultra sund kost f.eks uge programmer så min krop får al det den ska bruge samtidig med den hårde fysiske træning?

    I velkomne til a komme med ekstra forslag og bemærkninger der kan hjælpe mig med a få en toptunet boksekrop..

    På forhånd tak :)