Mette85

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mette85

  1. Nej, det er helt rigtigt...ønsker IKKE at tage på...;) Nå, men så kan jeg vel gode spise hvidt brød..For jeg synes det har den samme mæthed som mørk brød....

  2. Jeg har hørt at det ikke er specielt godt at spise hvidt brød hvis man prøver at tabe sig..Men samtidig har jeg hørt at italiensk brød skulle der ikke være så mange kalorier i, men det er jo også hvidt brød...Hvad er bedst???

  3. Jeg har overvejet lidt at få en personlig træner. Mest for at jeg har trænet i lang tid uden rigtigt at få noget ud af det (synes jeg selv). Jeg har hørt at det skulle være godt, både fordi at man får en individuel program men også får vist øvelserne rigtigt og hermed også mest optimalt. Er der nogen, som har erfaring med dette?

  4. Ok, så gør jeg det helt forkert, kan jeg se det på det hele! Jeg træner udelukkende maskiner og har aldrig rørt "jernet"! Men jeg syns ikke rigtig der er nogen maveøvelser, og det er primært maven, jeg vil træne.æ Er der kun en vej- de gode gamle mavebøjninger??? Eller er der nogen smartere teknikker?

    Ellers tak for alle jeres svar ;)

  5. Tak for jeres svar. Nu er det sådan, at jeg er af hunkøn, og jeg har set lidt på øvelserne med styrketræning. Er det sådan I har nogen råd, som er lidt mere "kvinde-venlige"?! ;)

    Men er "konklusionen" så at jeg skal løbetræne 3 gange ugentligt, vægttræne 2 gange om ugen? Eller skal jeg gøre det ene over en periode? Jeg mener, jeg skal tabe 15-20 kg, så hvis jeg skal konditræne under hele vægttabet (som jeg selvfølgelig håber at opnå), er det realistisk? Eller skal der 'jern' til...?

  6. Mit mål med min træning er at tabe mig og få en flad mave (og selvfølgelig lidt muskler ved ballerne, armene osv, men det er primært maven). Jeg løber 3 gange om ugen (15-20 indtil videre, da jeg er begynder), og dette er enten morgen eller aften-løb. Derudover vil jeg gerne træne 2 gange om ugen. Men hvad skal denne træning bestå af? Jeg vil jo gerne tabe mig, men samtidig også få muskler. Så vejen burde vel være kredsløbtræning...Eller? For jeg har nemlig også hørt at man ikke må blande kredsløb og styrketræning sammen. Hvad er rigtigt? Nogen der har et forslag til et evt. program?