2-b-Tri

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 2-b-Tri

  1. Hej med dig,

    FR 310XT. Det koster ca. 3000kr i Dk. Fordelen ved at købe det i en forretning er, at du kan få informationer/vejledning i brugen af uret. Du spare lidt ved at købe det på nettet men er så overladt til dig selv og et forum som dette.

    Jeg har selv et FR 310XT og det er et rigtig godt ur. Det henvender sig dog mest til triatleten da det har indbygget cykelcomputer og er vandtæt så man (i teorien) kan svømme med det. Den væsentligste forskel mellem FR 305 og FR 310XT er måden 310XT beregner kalorier på. FR 305 bruger udelukkende hastighed til at beregne kalorier og FR 310XT bruger puls. Så hvis du planlægger at bruge uret indedørs også er FR 310XT helt klart at anbefale. Det er også lidt mindre end FR 305 - men stadig en væsentlig større ur end FR 405'eren.

    Mht. hvor du skal købe det vil jeg helt klart anbefale nettet. Jeg sparede 600 kr. på mit og der fulgte en dansk manual med. Ydermere er de super intuitive at bruge. Og at betale 600 kr. for at få lidt vejledning i en forretning mener jeg bestemt ikke er pengene værd.