Indolencia

Medlemmer
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Indolencia

  1. Den gamle Tante takker. Jeg havde ellers håbet på større succes som indpisker end som udøvende motionist, men sådan forholder det sig vist ikke. Med mindre den manglende lyd fra piskeofferet skyldes, at hun løber rundt med en babyjogger hele tiden og derfor ikke har tid til sin log...

  2. Når man ser, hvordan tonen undertiden er i diskussionerne, synes jeg ikke, at det er sært, at du er blevet 'et eller andet'. Der kastes stærkt med mudder, og visse debattører udnytter, at det foregår i cyberspace og tillader sig en aggressivitet, de ikke ville lægge for dagen IRL (håber jeg!). Nu hedder sitet Motion-online og ikke 'jeg-er-klogere-end-dig-online' eller 'kun-for-indviede-online', og det må derfor være rimeligt og hensigtsmæssigt, at alle kan deltage uden at føle sig trampet på. Jeg synes ikke, at man bare skal holde sig væk, det er i alles favør at også de CIVILISEREDE (og her står ikke 'sarte') brugere kan deltage og bidrage og få glæde af sitet. Det kræver selvcensur i diskussionerne, men det er måske for meget forlangt...

    Nå men, vi er glade for, at du er tilbage!

  3. Som halvgammel københavner mener jeg, at det hedder EN tebirkes, og må modvilligt give dig ret i, at jyderne fører: ifølge etymologisk ordbog betyder birkes oprindelig et brød med birkes på. Derimod kan jeg ikke se, at der skulle være te i, fordi det hedder TEbirkes. Er der måske wiener i wienerbrød?

  4. Jeg beklager meget, hvis jeg har trådt på din selvforståelse, det var bestemt ikke meningen! Det skal dog lige nævnes, at hundelortebemærkningen ikke kun var kæk, efter at have giftet mig ind i en familie med op til flere diktatorer, har jeg lært, at diktatur fører til undergravende virksomhed og trodshandlinger. Således forholdt det sig ikke, og det er kun godt, demokrati på Vestegnen er langt yndigere.

    Meget fornuftigt at have en deadline på hussalget, alt bliver så midlertidigt, mens man sælger hus. Det kunne nu godt se ud til, at du kommer til at leve med at få et dejligt samtalekøkken i lærk & børstet stål...

  5. Lidt forsinket:

    I lige måde...

    Så kan du godt glæde dig til den nævnte bog, Thomas finder i hvert fald ud af at få sin vilje i den. Uden at vide det selvfølgelig.

    Du og børnene går måske rundt og udlægger hundelorte på fortovet når der skal komme købere?

    PS. Bruno Js kone har ret!

  6. Skulle den velstillede husejer ikke udskifte sit domicil???

    Og mht. Annika og Thomas kan vi der har læst femikrimierne dengang de kom ud :dry: afsløre at Thomas er UTRO på et tidspunkt, det er vel ikke det du taler om...

    Hold ud på MOL ellers bliver du savnet, og hav en yndig fredag aften :innocent:

  7. Tante :hippy: bemærker at vi igen er på den med "hvis de andre ikke kan se mig findes jeg nok ikke". Må man have lov til at slå et slag for godt gammeldags selvværd - det er nok at findes og de andre behøver ikke bemærke det. Dog vil jeg også anbefale lidt opdateringer i loggen, jeg troede du var på forretningsrejse i Asien!

  8. CoqRouge, jeg kan stadig ikke finde ud af at citere, men hvis jeg siger at det er gensidigt, tror jeg du ved, hvad jeg mener!

    Er du sikker på at muskelspænding og kontrol er to uadskillelige størrelser? Jeg ville mene at man både kan være i kontrol og afspændt (jfr. kinesisk akrobat der står på det ene ben med det andet bag nakken) og uden kontrol og spændt (ellers kan man ikke danse tango). Hvoraf vi udleder at kontroltrang ingen undskyldning er for ikke at gå i spagat :devil:

    Ih, hvor jeg findes i dag.

  9. Med hensyn til smidighed, har jeg i en udsendelse fra BBC om "balletdanserens krop". hørt den påstand at 70% af en persons smidighed var medfødt og havde at gøre med opbygningen af leddene og muskelpåhæftningen (og muskellængden?). Ikke at det er megen dokumentation at præsentere, men mig trøster det når jeg knirker rundt på stive ben.

    PS. Man findes altså ligegyldigt om de andre kan se en eller ej!

  10. Men så betyder en billig pris vel ikke det samme som en lav? Rimelig/acceptabel kan godt være højere end lav. Eller?

    I min stamfamilie hedder "nu skal vi snart spise": "Så kan I godt gå ud å tisse".

    Når man fryser OM fingrene skelner man mellem en intransitiv brug af "at fryse": jeg fryser (=jeg har det koldt), en transitiv brug af "at fryse": jeg fryser noget (=jeg gør noget koldt) og en brug med præpositionsforbindelse: jeg fryser om noget (=noget på mig har det koldt). Det var min dialekt. Den jyske dialekt må i stedet have en transitiv brug med to betydninger af verbet "at fryse noget", nemlig at gøre det koldt og at noget på personen føles koldt(?). Siger I så også "jeg fryser næsen"?

  11. Ahr, der er for fristende! Jeg har boet 34 af min 37 leveår i Lyngby, nord for København, og hos mig betyder:

    Næste gang igen = ikke næste gang, men gangen efter (og kun den), altså det samme som for dig.

    Tarvelig er stærk negativt (her bør bemærkes at det for visse yngre generationer vist kan være endog meget positivt!)

    Man slår EN bøvs eller bøvser.

    "Så er der mad" betyder at man skal spise NU (bemærkningen her er, at ligegyldigt hvad man siger synes folk altid at deres aktiviteter er vigtigere end at forføje legemet hen til spisebordet).

    Og så lige: det hedder EN slags ligegyldigt hvilken slags det er og bagagebærer er fælleskøn :innocent: - og man fryser OM fingrene!

  12. Beklager krakeleret billede, men jeg ville ikke korrumpere de mindreårige på MOL B)

    Mht. fiskeolie i mælkeprodukter på den Iberiske Halvø er det pludselig gået op for mig, hvorfor der står på visse youghurtbægre, at der er omega 3 i, jeg har ellers altid tænkt, at man da også kunne bilde spanierne hvad som helst ind :bblush:

  13. Jeg samlede yngste datters viskelæder op fra gulvet :tongue: Ægtemanden sidder IKKE ved spisebordet og ser fodbold, han hænger på kanten af husets bedste lænestol mens højre ben går i kronisk pariserspasme. Ingen fjas der.

    Vi kan altså forvente mælk med fiskeolie indenfor en overskuelig fremtid?

  14. Velkommen til foreningen for "Individer med pludseligt støjende ægtefæller". Jeg har selv en nydelig bule i baghovedet, efter at ægtemanden søndag aften højlydt annoncerede Barcelona-scoring, mens jeg sad med hovedet under spisebordet <_<

    Har fruen fundet ud af noget spændende?

    Og så god bedring med ryggen, da :)

  15. Ingen føler sig slået i hovedet og tak for forlæsning! Vi er nu nået til HVORFOR.

    Hvad forhindrer at man indregner multiplikatoreffekten og statsgældens indvirkning? Og hvis et overskud på betalingsbalancen skyldes udefrakommende midler hvorfor kan der så ikke stadig være tale om at gennemsnitdanskeren bidrager med mindre end han modtager???