Camillas

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Camillas

  1. Nice :4thumbup: (hvorfor ser du så farlig ud???)

    Prøv lige og ta' mig med til træning og gi' den gas....savner dig i FW :unhappy: (det er på ingen måde for at sladre :innocent: )

    Kram og knubs

    Camilla

  2. Ved sgu ikke lige hvad der er gået galt, men arme er skrumpet ind de sidste 4 dage og styrken har også forladt mig :S

    Jamen lille ven, sådan går det når man skipper træning med mig :wink:

    ...eller også er det fordi du i går trådte ind i de voksnes rækker...velkommen til! Og tillykke :smile:

    Krams og knubs

    C

  3. Løb...??? Hep hep - jeg aner en løbemakker...du må snart med mig en tur (medmindre du drøner afsted ligesom når du f.eks skal nå et s-tog... :superman: )

    Og velkommen tilbage til Sydhavnen :4drunk:

    Tjulahop fra Camilla

  4. Jamen Thue...det er jo en længere strækning... :4thumbup: Hvor længe var du om at finde hjem fra den vilde Søndermark???? :laugh:

    Synes det er sejt at du kommer afsted og ud i vejret - hvordan går det med knæ og løb?

    /Camilla

  5. Hejsa.

    Pga. en forbandet hård sommer, har jeg ikke fået løbet i evigheder. Jeg har valgt ikke at bruge mit nummer til Eremitage løbet d. 3 oktober, så hvis der sidder en, som gerne vil med, men som ikke nåede at melde sig til i tide - så kan du får mit nummer kvit og frit.

    Det er først til mølle princip...

    Hilsen Camilla

  6. ...jeg har nu ikke opfattelsen af, at biodynamiske råvarer er næsten uberørte af menneskehænder... :raisebrow: Derimod mener jeg, at der sås, høstes, pløjes etc. efter hvordan måne og stjerner står. Der lægges vægt på det åndelige i planten, hvormed - der udfra den kære Rudolf Steiner - skulle opnås stærkere planter og afgrøder. Der bruges ingen kemikalier, derimod benyttes minimale mængder af naturligt forekommende stoffer. F.eks. 1 gram af et eller andet udrørt i 30 liter vand - dette spredes ud over en mark på 20 tønder land, når stjernerene står 'rigtigt'. Det er hermed ikke vigtig hvordan vejrforholdene er - ved biodynamisk dyrkning høstes der selvom det styrter ned - bare stjernerne står rigtigt. Men det er jo sådan set ikke det I diskuterer - det irriterede mig bare, at biodynamik blev beskrevet SÅ kort. :bblush:

    Camilla ;)

  7. Hej Lea...

    Jeg må altså melde fra mht. at 'offentliggøre' essayet - det er ikke særlig gennemarbejdet, men mere en masse tanker på papir - og ikke noget jeg er særlig stolt af. Men det satte nogle tanker i gang, som jeg prøvede at følge op på herinde.

    Camilla

  8. Jeg sidder og er ved at lave et essay om fedme, og det er her jeg kommer til at tænke på det jeg nu vil spørge om... Findes der 'Familie-julemærkehjem'? Med dette mener jeg en slags julemærkehjem, hvor det er hele familien der kommer på sådan et ophold og lærer om kost, motion etc. Jeg sidder nemlig her med en lidt underlig fornemmelse af, at det kun er børnene der kommer afsted - ikke at jeg tror de tager skade af at være væk hjemmefra, men nærmere at de så er den eneste del af familien der lærer noget. Jeg tænker, at et barn fra en familie, hvor de alle har nogle dårlige kostvaner, ikke kan opretholde de gode kostvaner det har lært på julemærkehjemmet alene!!!?! En ti-årig tror jeg da vil have utrolig svært ved at sige nej til det slik familien nu skal hygge sig med, eller den fede brune sovs - eller hvad det nu er familien normalt spiser.

    Bare en tanke - og så håber jeg lidt på at der er nogen der kan fortælle mig, at der rent faktisk er sådan nogle steder :) - så ville jeg blive rigtig glad og lettet over, at der er nogen der har tænkt tanken før mig.

    Camilla

  9. Hej Kejser...

    Måske det var en ide at henvende sig til en diætist i stedet for gætterier? Nu ved jeg ikke hvor syg din far har været - men hvis han har været indlagt, har hospitaler som regel har tilkyttet en eller flere diætister. Her burde han kunne få vejledning om hvad han skal spise for at øge vægten på en sund og konstruktiv måde.

    Held og lykke med det.

    Camilla

  10. Uuuuh - Cilius - du presser og stresser :unsure: Jeg har ikke løbet i...hmmm 1 1/2 uge, hvilket ikke skyldes stratetiske grunde men nærmere dovenskab :hehe: Så du har rig mulighed for at slå mig. Pyyyh, nu har jeg smidt al stress og konkurrence af mine skuldre...

    Er lidt spændt på i morgen - rigtig godt løb til jer alle hvis ikke vi ses... ;)

    Camilla :chicken:

  11. Spørgsmålet er så..er det decideret snot eller er det mere vandigt? For hvis det er vandigt er det såmænd tårer. Det er sådan at tårekanalerne fra øjnene går ned i næsen, næsen virker altså lidt som et afløb til øjnene...og når det blæser får man ofte vand i øjnene, da dette beskytter disse mod udtøring og evt. forfrysninger hvis det er koldt. De overskydende tårer så løber ned i næsen.

    Når jeg løber, løber mine øjne ofte i vand, da mine tårerkanaler åbenbart ikke helt kan følge med. Du har altså bare nogle fantastiske tårekanaler...medmindre der er tale om tyk, gul snot - så er du måske bare allergisk over for løb ;)

    Camilla