Heja

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Heja

  1. Hun spiller iøjeblikket i M-rækken, men bliver altid elitespiller inden sæsonen er ovre, og hun træner selvfølgelig meget og har mange stævner.

    Problemet er, at MR scanningen ikke viste noget og ortopæd kir. kunne heller ikke konstantere noget i knæet. Hun har smerter ved gang når hun f.eks har siddet stille længe, og smerterne går helt ned bag på skinnebenet, men ellers har hun kun få smerter og føler ubehag i knæet.

  2. Min datters h.knæ hæver ved belastning. Hun har spillet badminton i 7 år, hun er 15 år. Hun er undersøgt af ortopædkirurg og har været forbi Reumatorisk Amb. Hun er blevet MR scannet og fået taget div. blodprøver uden resultat, så hun er færdigbehandlet på Reuma. Amb. hvor hun fik tømt knæet for væske. Lægen på Reuma. Amb. havde ikke nogle foreslag til hvad der er galt med min datters knæ, derfor spørger jeg om andre kunne have en ide om hvad der muligvis kan være ivejen.

    Jeg kan fortælle at knæet er hævet op igen sidst hun var til stævne. Hun har ikke smerter i knæet når det hæver, hun opdager det først når hun er færdig med at spille kamp. Nogle gang kan hun have lidt smerter på begge sider af knæet og i knæhasen. Det giver et ryk i knæet ved drej af overkrop, som om at knæet går af led, uden smerte men dog ubehagelig følelse.

    Jeg kan tilføje at hun som 11 årige blev sparket af en hest lige over knæet, hvilket gav en bruskknude hvor hun var til behandling v/fysioterapeut.