HrST

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HrST

  1. Mhebbe - Jeg kan godt se hvad du mener, og er faktisk begyndt at lege lidt med tanken om at gå vejen som "rigtig" officer. De to år vil ikke betyde det helt vilde, hvis jeg skal studere videre alligevel - vil ca. være 23-24 når jeg bliver færdig, hvilket ikke er helt dårligt. Det kræver dog lidt videre research :)

    Nexus - Kan på stående fod sagtens klare optagelsesprøverne, men regner da selvfølgelig med at træne så jeg kan ligge forrest i feltet. Der er jo ingen grund til at blive sorteret fra pga. noget man sagtens kan gøre godt. Grunden til at jeg spurgte var, at prøverne virkede lidt for nemme. Havde det nu været en cooper-test kunne jeg forstå, at man ville kunne sortere folk fra hinanden, alt efter distance. Styrketesten bliver heller ikke noget problem. Jeg går ud fra at forsvaret gerne vil have noget de kan bygge videre på siden kravene ikke er højere?

  2. Rigtig cool lige at få en ny vinkel på emnet. Synes dog umiddelbart, at det lyder rimelig interessant at skulle uddanne folk, i hvert fald hvis det kun er over en kortere periode - kan godt se hvad du mener, hvis det er det eneste man skal lave i længere tid (er godt klar over man bliver indkaldt nogle uger om året). Hvis det er en mulighed at få en overbygning som officer, hvis man bliver "fanget" af militæret, er det jo kun et plus. Er du selv i gang med en officersuddannelse eller hvordan?

  3. Tak for svaret

    Af ren nysgerrighed, hvorfor søger du reserveofficer?

    Mest af alt fordi uddannelsen er på to år. Kunne umiddelbart godt tænke mig at studere videre civilt, så synes umiddelbart, at det er lang tid at binde sig til 5 år som officer. Desuden ved jeg ikke helt omkring udsendelse osv. Har dog snakket med flere ansatte i forsvaret, der sig at denne opfattelse vil ændre sig, som jeg bliver involveret i systemet. Men primært tidshorisonten :)

    Men hvem ved... Måske bliver jeg fanget af det.

  4. Hey. Jeg vil da gerne lige sige tak den gode tråd med gode svar. Skal selv til optagelsesprøve som reserveofficer til foråret og læste med stor interesse den her tråd, da jeg går ud fra at det er de samme prøver.

    Vil dog gerne lige have slået helt fast - er løbeprøven en cooper-test hvor man skal over 2000m eller er det en "løb 2000m så hurtigt du kan under 12 min"-prøve?