Zivago

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zivago

  1. I dette land er der ytringsfrihed. Jeg vil derfor foreslå at du finder en anden cafe at indtage din kaffe på.

    Vægt er en meget personlig ting og det må derfor være op til den enkelte at afgøre hvad vægten skal lyde på og i hvilket fora det skal diskuteres.

    vh

    mister larsen

    Ahh I see ... det du siger er, at du ikke fattede hvad omdrejningspunktet i debatten her var? :4disguise:

    Forøvrigt kan jeg kun nikke til hvad Kåre S, Linis og senest Primetime har skrevet.... :4thumbup:

  2. Tvivler jeg på du får for dem. På Kettlebell shop, koster 40 kgs KB 899, og ved køb af 2 stk, er der da endda gratis fragt.

    Held og lykke med salget.

    Tak skal du have. Men det er jo lidt som at sige til Scanfit, at de ikke får solgt deres Eleiko KBs (40 kg til 1500 kr excl. moms og fragt). :tongue:

    Som så meget andet er det vel et spørgsmål om pris vs. kvalitet, og der har det hidtil været mit indtryk, at Eleiko og Kettelbells.dk har været de mest anerkendte mærker herhjemme(måske med en lille fordel til kettlebells.dk på de store kugler hvis grebsaspektet betyder noget for en, da grebet er mindre på Eleikos - til gengæld er Eleikos måske lidt "pænere" i finishen, men det er vel en smagssag). Emnet har været vendt adskillige gange herinde ... bl.a. her.

    Ikke desto mindre synes jeg, at det er en spændende udvikling med den nye danske udbyder - der mangler et par mindre kugler i min samling, så bliver interessant at prøve dem live en dag når jeg får mulighed.

    Hvis jeg ikke får solgt dem er det ingen skandale - og så kan jeg i det mindste sige til min kæreste, at jeg prøvede :laugh: .... og en dag skal de nok komme i sving :cool:- jeg må bare erkende, at det var en rum tid før jeg kan frontsquate dem bare nogenlunde ordentligt :sneaky2:

  3. Da jeg endnu ikke har haft gang i mine to 40 kgs kettelbells fra min samlingen (og er lidt træt af at diskutere med kæresten om hvorfor de skal stå ude i vores gang når de nu aldrig har været pakket ud) har jeg valgt at undersøge om der skulle være interesserede købere til stede.

    Således har jeg følgende til salg

    2 stk. 40 kg. kettelbells fra Kettelbells.dk(Kenneth Jay) - aldrig brugt og stadig i original indpakning(dvs. den hermetisk lukkede plastpose) - pris 1250 kr. pr. stk.

    Jeg sælger dem således til samme pris som Kenneth solgte for da han havde udslag i foråret - kan afhentes lige ved nørreport st. (alternativt kan vi evt. finde ud af noget med personlig levering såfremt det er i københavn, da jeg så alligevel sikkert kommer forbi i det daglige)