dotfinn

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dotfinn

  1. Denne artikel er nu at finde på forsiden ...

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>[Vægttab]</span>

    Jeg skal gøre opmærksom på, at Herbalife har fået foretaget klinisk testede forsøg, som påviser, at Herbalifs Formula1-produkt taget sammen med Herbalifs proteinpulver virker direkte slankende. Taget som måltidserstatning naturligvis!

    Bedste hilsener,

    Finn.

  2. Hej,

    min kæreste klager tit over, at hun ikke ser nogen forandringer på vægten, når hun stiller sig op. Hun vil gerne tabe sig, og dyrker også en del motion.

    Hun laver konditionstræning i styrkecentret 2 gange om ugen, styrketræner 2 gange og spinner 1 gang i ugen.

    Af og til føler hun sig ikke så motiveret til at træne fordi hun ikke kan se, der sker noget med hendes vægt!

    Det undre mig lidt, at hun får svært ved at trække vejret, når hun overanstrenger sig under løb, da hun løber meget!

    Hun spiser heller ikke usundt, men af og til kan det godt ske der ryger noget alkohol indenbords i weekenden. Jeg har hørt at en druktur en weekend kan tage 2 ugers træning for kroppen at komme over igen.

    Skal jeg hjælpe hende til at køre endnu mere på, når hun træner og få hendes puls op eller hvad skal hun gøre, nu hun gerne vil tabe sig?

    Håber der er nogen, der kan komme med nogle gode råd.

    Hun kan sagtens tabe sig! Via kosttilskud, urtete, masser af vand og masser af motion!

  3. Du skal nok ikke regne med at tage på, bare fordi du starter med proteinpulver. Problemet ligger 99,9% sikkert i din kost, den er simpelthen ikke stor nok. Det er klart det største problem blandt motionister der gerne vil have større muskler.

    Det lyder ikke umiddelbart til du har læst den "basale" viden igennem, det vil jeg først og fremmest foreslå dig at gøre. Der er en god begyndertråd her med mange forskellige links til råd og fundamentviden. Læs dem du mener er relevant for dig, du behøver ikke læse dem alle.

    Kort og godt spiser du for lidt. Du skal spise mere end kroppen forbruger på en dag, før kroppen kan begynder på at opbygge muskler. Så gangske enkelt, hvis du ikke tager på vægtmæssigt, så spise noget mere!!

    En standardregel, er at du skal spise 6 gange om dagen med maximum 3 timers mellemrum. Men alle disse "regler" kan du læse om i begyndertråden.

    Det er ikke proteinpulveret der kommer til at gøre forskellen. Det vigtigste er bare du får protein, og kalorier nok. Hvor de kommer fra, kommer sådan set i 2. række. Pulver er godt fordi det er hurtigtoptagende, og derfor ideel lige efter træning, og lige når du er stået, da kroppen da er helt tomt for ressourcer. At pulver skader nyrerne er ikke bevist. Så længe du ikke overdriver dit forbrug, og generelt lever sundt, skulle der ikke være nogen problemer i det.

    Håber det hjalp lidt

    Det er netop rigtigt, at proteinpulver er godt lige efter træning!