krasse

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by krasse

  1. Jeg har det problem at jeg på ca. 2 måneder har taget lidt over 10 kg på. Jeg er gået fra 85 til 96 kg. Siden starten af juni har jeg ikke taget på. Dette synes jeg er ekstremt, og uforståeligt, da jeg slet ikke har indtaget store nok mængder føde til at retfærdigøre sådan en vægtøgning. De sidste par uger har jeg én gang om ugen brugt den avancerede vægt i mit trænings center, en Tanita hvis jeg ikke tager fejl. Nu ved jeg ikke rigtig hvor præcis sådan en er, men ifølge den er min fedt %8 hvilket jo er godt, men kan se at min TBW - Total body water er på 65 kg, hvilket jeg synes er ret meget, uden at vide noget særligt om det.

    19 år

    190 høj

    96 kg

    Spiser sundt og motionere lidt mere end gennemsnittet (løb er dog ikke så nemt som det var da jeg vejede 85)

    Spørgsmål: kan man forestille sig at noget af min ekstreme vægtøgning skyldes væske ophobning?

    hvad kan en evt. væskeophobning skyldes

    Hvad er en normal TBW og kan ovenstående vægt overhovedet bruges

    På forhånd tak for hjælpen

  2. Jeg er igang med Hærens basis uddannelse og skal på mandag til at ansøge om fastansættelse. Jeg har altid trænet en del, har svømmet på talenthold, samt løbet intensivt i ca. 3 år.

    Jeg er for resten 18 år gammel

    Vejer ca. 85 kg

    Er 191 cm høj.

    Før jeg startede på uddannelsen løbetrænede jeg meget, (50-70 km om ugen). Men i løbet af den seneste måned er jeg begyndt at føle mig konstant træt. Jeg føler mig generelt slap og kan næsten ingenting. Jeg får stadig løbet et par gange om ugen, men det føles ikke ligeså "godt" som det plejer, jeg er nødt til at bruge meget viljestyrke for bare at løbe 4 km. Jeg har endvidere oplevet slemme maveproblemer. Forstoppelse eller diarre, noglegange kvalme. Jeg er i løbet af de sidste par måneder vokset et par cm i højden, kan det have noget at sige?

    I det lokale fitness center har de en vægt der kan måle fedtprocent, og den påstår at min er på 5,1. Kan dette være årsagen til min lave fysiske ydeevne? Eller træner jeg bare for lidt?

    Håber der er nogle der har nogle forslag.

    V.h. Kristian Lyngsø

  3. Halløj alle I kloge hoveder :cool:

    For en måned siden blev jeg kræftopereret og har været sygemeldt i nogle ugers tid -, men er helt rask nu. Inden da dyrkede jeg sport (spinning, motionsboksning, styrketræning, body toning og løb) fem til seks gange om ugen med høj intensitet.

    Efter at have været fuldstændig sengeliggende (under min sygemelding) har jeg tabt mig en del, herunder self. en del i muskler og væske. Jeg har indset, at jeg ikke ønsker at bruge så megen tid på træning længere, men samtidig vil jeg self. heller ikke tage på i vægt, hvorfor jeg skriver herinde.

    Jeg vil gerne træne tre (max fire) gange om ugen og ønsker samtidig at smide tre til fem kg.

    Kan I hjælpe mig med træningsprogram og "kostplan"?

    Jeg er en pige og 22 år.

    På forhånd tak :smile:

    Lyder som hul i hovedet at du vil tabe dig endnu mere, når du er blevet opereret for kræft for en måned siden + du har: "tabt mig en del", under dit sygdoms forløb. 5 kg er sku da meget hvis man er slank i forvejen. Jeg hader når folk er så sygeligt besatte af "tal". Desuden vil du hvis du går i gang med, at tabe dig nu, grangiveligt miste endnu mere muskel masse.

    Spis sundt og følg din appetit, så vil din vægt lægge sig der hvor din krop har det bedst. Det er altså meget nemt.

    Ville det naturligste ikke også være at du tog lidt på efter en periode med underernæring.

    Alt det ovenstående er blot min ydmyge mening og der ligger således ikke noget "ekspert viden" bag.

  4. Jeg har nu i mange år løbetrænet en del. I det seneste halve år er min træning så intensiveret en del, da jeg ønsker mig en militær karriere og skal starte på værnepligten til januar. Problemet er, at jeg ikke mærker nogen forbedring tids/udmattelses mæssigt(Jeg får ikke mere energi til ekstra træning. Jeg er så begyndt, at kigge lidt på om jeg måske træner for meget. Og jeg tænkte da jeg før har fået gode kloge svar herfra, vil jeg prøve lykken igen.

    Træningen har de seneste 2 måneder set nogenlunde sådan her ud. Og jeg har som sagt ikke mærket forbedring af nogen grad.

    Ruterne er opmålt med ruteopmåleren her fra siden.

    Cykle til og fra arbejde 5 dage om ugen: 10 km hver vej(20 km om dagen),- tager som regel ½ time hver vej.

    Løb: 6 gange om ugen (8,9 km),- rekorden er 42 minutter.

    Styrketræning 1-2 timer om ugen,- med 5 kg håndvægte.

    Svømme 1 gang om ugen: 1500-2000 mtr

    Alder 18 år

    Handkøn

    Højde: 189 cm

    Vægt: 84-86 kg

    På forhånd tak.

  5. Jeg løbetræner, cykler og svømmer en del, jeg styrketræner desuden en smule. Jeg læste så i et magasin igår, at konditionstræning nedbryder muskelmasse, i højere grad end det opbygger den. Kan det virkelig passe at konditionstræning slet ikke øger muskelmassen, således at man bliver svagere hele tiden?.

    Jeg har ingen kilder på ovenstående, og er ikke så klog på menneskets kemi, derfor spørger jeg her.