kkkkk

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kkkkk

  1. Jeg er lige kommet fra et møde hos weight watchers. Til min store overraskelse kom konsulenten med denne påstand:

    Grønsager har ingen indvirkning på forbrændingen!!

    Og her gik jeg og troede at det var lige modsat. At man netop kunne "snyde" kroppen, og få den til at tro at en kæmpe bunke gulerødder ville sætte forbrændingen i gang! Med det resultat at kroppen ville tære på fedtdepoterne, da der ikke er kalorier i gulerødder.

    Tager jeg fejl? Har konsulenten ret?

  2. Findes der nogle tommelfinger-regel for hvordan man skal indtage sit vand? Jeg tænker på om det skal være jævnet helt ud over dagen. Jeg har tendens til at drikke en halv liter af gangen. Jeg drikker altid 2 liter om dagen, plus en liter for hver time jeg træner. Måske ryger der for meget ud igen når jeg indtager det på den måde eller?

  3. Jeg skrev i går ang. protein-pulver og uren hud. Der blev skrevet at kvaliteten på pulveret svinger. Kan nogen så anbefale et bestemt mærke? Evt. nogen som selv har oplevet uren hud i forbindelse med indtag? Mit fitnesscenter forhandler noget pro...en eller anden ting?? Er det ok?

    Tak for hurtige og gode svar tidligere!! Det er et skønt forum!

  4. Jeg overvejer at spise proteinpulver igen. Men sidste gang fik jeg frygtelig uren hud samtidig! Det tog lang tid at komme af med igen! Jeg har aldrig haft uren hud før, så jeg kan ikke se andre "syndere" end proteinpulveret? Kan det være rigtigt?

  5. Kan nogen mon give mig formlen for udregning af daglig energibehov? Jeg bruger p.t. en formel som er baseret på gennemsnitsalder. Jeg ved at der findes en som tager højde for både alder, vægt og højde! Kan bare ikke finde den!

    Jeg er en 27 årig kvinde på 183 cm og 82 kg. Vil gerne tabe 5-10 kg. Jeg indtager på baggrund af ovennævnte gennemsnitsberegning 1700 kcal om dagen. Den siger nemlig 2200 kcal om dagen for at bibeholde vægten. Lyder det helt ved siden af?

  6. Hej Christian!

    Jeg er bare nysgerrig! Hvordan har du tabt de kilo så hurtigt? Kunne jeg få din kost og træningsplan??

    Med venlig hilsen Karin

  7. Hej Da Dane!

    Det var så ikke lige mig der havde skrevet det i en anden tråd. Husker det ikke. Men vil følge dine råd!!

    Mener du gererelt at maskiner ikke er så effektive? Altså at jeg skal bruge håndvægte i min træning af overkroppen?

    Jeg har prøvet squat!! Fy for søren jeg havde ondt i ballerne to dage efter!!!! Det MÅ være godt for noget! Jeg havde bare problemer med mit løb dagene efter! Var træt i benene! Men det er vel et spørgsmål om at blive ved til at benene vænner sig til øvelsen? Selvfølgelig ikke som en sovepude!

    Jeg er utrolig glad for svarene herinde! Synes faktisk også at der sker noget med min krop i spejlet, men tænkte at det var indbildning når nu ikke vægten sagde noget!

    Desuden har flere folk kommenteret det. Men men men dum som man er, tror man ikke på

    det!

    Med venlig hilsen Karin.

    Ps. I er søreme HURTIGE til at svare herinde!! Det skal i have stor ros for!!

    Jeg har eksempelvis ventet 6 dage på svar fra en anden hjemmeside. På et meget simpelt spørgsmål.

  8. Tak for jeres svar! Selvom kroppen vænner sig til løb, er der vel stadig en hvis forbrænding? Jeg tæller jo kcal og prøver at lave underskud!

    Til Armured female:

    Jeg kan jo så med mine spinkle matematiske evner regne ud at du er 173 cm høj, og at du vejer mere end 80 kg? Og så endda muskler!! Du må være stærk som en klippe!!

    70 kg er jo også bare et tal jeg har i hovedet, eller jeg forholder mig til det fordi jeg har vejet det engang og var tilfreds med den vægt (eller hvis jeg husker rigtigt var det måske 73 kg). Jeg vil ikke være en tynd stage og har ikke noget imod runde kvindelige former!! Jeg gider bare IKKE deller og appelsinhud, hvilket jeg er rimelig befængt af nu!!!

    Men jeg forholder mig til jeres svar og kan se fornuften i det!!

    Jeg må i gang med det hårde arbejde!!

    Venlig hilsen Karin

  9. Det er så SVÆRT at holde motivationen når resultaterne udebliver. Jeg er en kvinde på 27 år,183 cm, 80 kg og vil gerne tabe mig 10 kilo. Jeg indtager 1600-2000 kcal dagligt.

    Jeg træner 6 gange om ugen.

    3 x løb (2 korte pt a 5-7 km og en lang pt 10-12 km)

    3 x styrketæning (af 1 times varighed)

    Jeg spiser sundt og varieret. Har fået min kostplan "godkendt" af Jer eksperter her!

    Jeg "falder dog i" en gang i mellem. Ikke sådan vildt og voldsomt. Måske en håndfuld chips eller slik. Det kan vel ikke ødelægge det hele?? Eller kan det?

    Er der ellers nogle ting jeg kunne gøre forkert? Er jeg for utålmodig? Har været seriøst i gang 3 uger nu med kost. Løb er kommet lamgsomt over de sidste 2-3 mdr.

    Hvor lang tid regner man med at der går før muskleropbygningen overtages af fedttabet?

    På forhånd tak!

    Med venlig hilsen Karin.

  10. Jeg har købt et produkt som hedder Performance, Super whey pro. Jeg bruger proteinpulveret 2 gange daglidt som mellemmåltid, og i forbindelse med et vægttab. Er dette produkt OK eller skal jeg vælge et andet? Der er 343 kcal. pr. 100 g. Er det normalt eller findes der noget med færre kcal?

    Med venlig hilsen Karin.

  11. Jeg startede med at løbe for 2-3 mdr. siden. Jeg har løbet efter et program. Jeg er nu oppe på at løbe 3 gange pr. uge og henholdsvis 5, 7 og 10 km. Men nu slutter programmet snart. Hvordan fortsætter jeg? Kan jeg begynde at løbe 3 x 10 km. Jeg vil meget gerne tabe mig, og vil derfor gerne ud på nogle længere ture, hvor jeg forbrænder noget!

    Med venlig hilsen Karin

  12. Når jeg læser forskellige steder på nettet kan jeg se at folk er ret uenige om, hvorvidt man skal træne om morgenen eller ej. Nogle siger at det er godt, fordi at man forbrænder fedet, da der ikke er noget mad i kroppen. Andre at man nedbryder musklerne af samme grund.

    Hvad er rigtigt?

    Med venlig hilsen Karin

  13. Jeg havde forestillet mig at der skulle være et underskud på ca. 500 kcal. om dagen. Er det ikke passende?

    Et spørgsmål mere: Det er ikke noget problem at for brænde de ekstra 500 kcal. de dage hvor jeg løber, men hvad med styrketræningen? Jeg prøvede at tage pulsmåler på en dag. Der gik dog lidt kludder i det når man brugte de maskiner hvor brystet er presset mod noget (måleren gik amok).

    Desuden viser den ikke den store forbrænding efter en times styrke. Men det er vel fordi man ikke har den konstante høje puls. Hvor meget energi bruges der samlet når man laver en times all-round styrke? Læste at kroppen bruger meget energi på at "reparere" musklerne.

    Med venlig hilsen karin

  14. Jeg vil gerne vide hvor stort et underskud af energi man må have pr. dag?

    Jeg er kvinde, 183 com og 80 kg. Vil gerne ned på 70! Jeg har regnet mig frem til at mit daglige energiforbrug ca. er 2000 kcal. Er det helt ved siden af?

    Er denne sammensætning ok:

    Morgen, frokost og middag 500 kcal. pr. måltid, samt 2 mellemmåltider a 250 kcal.

    Jeg løber 3 gange om ugen og styrketræner 3 gange om ugen. Altså motion 6 gange (efter MOL anbefaling!)

    Er det her jeg skal lave mit underskud? Altså alt det jeg forbænder ved træning er mit underskud? Eller skal jeg skære ned på kcal.?

    Med venlih hilsen Karin!

    Forslag til mellemmåltider når ikke jeg kan få proteinpulveret ned, modtages gerne!!!

  15. Hej Jester!

    Som en tidligere skrev så kan en kold tyrker være nødvendig! MEN grunden til at du får trang til søde sager kunne jo også være fordi at du ikke får nok kcal!? Jeg har selv været på vægtkonsulenterne. Jeg var bare så træt og svimmel! Det blev selvfølgelig ikke bedre da jeg begyndte at træne!! Desuden er jeg meget skeptisk over for den måde konsulenterne fortier vigtigheden af motion! Det er en del af det at tabe sig og hænger sammen. De burde opfordre folk, til det istedet for den der med, at det kan folk ikke overskue på samme tid. Det kunne måske også have noget at gøre med at man ikke taber det gyldne 1 kg om ugen på vægten, og så er konsulenternes resultat ikke så godt?? Det er IKKE meningen at man skal gå og være træt, irritabel og sulten hvis man vil tabe sig!!

    Konsulenterne blev ved med at sige til mig og min veninde at det bare var en overgangsperiode.

    Jeg stoppede hos vægtkonsulenterne men blev ved med at spise sundt!

    Personligt synes jeg at det er meget bedre at dyrke en masse motion og så "have råd" til en smovse-dag om ugen.

    Hvis du vil, kan jeg sende min kostplan til dig!

    Med venlig hilsen Karin.

  16. Er kartoffel en ligeså god grønsag, som alle andre? Jeg ved godt at der er mere energi i end de fleste andre grønsager. Jeg ELSKER kartofler i alle afskygninger, så jeg blev så glad da en skrev at man bare sulle spise løs! (selvfølgelig med måde så energiindtaget bliver holdt nede)

    Det jeg spørger om er egentlig om jeg med god samvittihed kan spise kartoffel hver dag?

    Med venlig hilsen Karin

  17. Jeg vil gerne vide om min kost og træning hænger sammen og om jeg kan tabe mig ved det?

    Jeg løber tre gange om ugen og styrketræner 3 gange om ugen.

    Min kostplan for en dag ser ca. således ud:

    Morgen:

    200 g ylette

    1 æble

    1 stk rugbrød

    1 æg eller ost

    Formiddag:

    proteinpulver med skummetmælk

    1 æble

    Frokost:

    150-200 g kød

    300 g grønsager

    1 stk. rugbrød

    (evt. pasta eller pitabrød, men ikke så ofte)

    Eftermiddag:

    proteinpulver med skummetmælk

    1 æble

    Middag:

    200 g kød

    300 g grønsager

    (evt. pasta, men ikke så ofte)

    Jeg har på et tidspunkt regnet mig frem til ca. 1800 kcal. Er det for meget/lidt i forhold til vægttab og træningsmængden?

    Jeg er 183 cm og vejer 79 kg. Vil gerne ned på 70 kg.

    Med venlig hilsen Karin