løvinden

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by løvinden

  1. Undskyld, men jeg kan ikke lade være med at tænke på brugeren mig2009, der kom med lignende indlæg. Måske vedkomne har fundet et nyt navn?? Det er vel ikke meningen at mol skal bruges til at få råd og vejledning til at leve et sygt liv??? Det er jo dybt foruroligende at man indtager så lidt føde..... :nonono:

  2. Generelt har tynde mere tydelige blodårer end tykke, fordi de ikke er gemt under et lag fedt. Men tykke kan også godt have tydelige blodårer, ligeså vel som tynde kan have ikke så tydelige.

    Der er mange faktorer der spiller ind; genetik, væskebalance, trænet/utrænet osv. Så der findes nok ikke et entydigt svar. Vær du bare glad for at dine er tydelige.

  3. Har også selv lige købt mig et 305.

    Glæder mig vildt til at prøve det når min skade er gået over. Har købt det af samme årsager som du går og har; lidt ekstra motivation. Man kan aldrig få for meget legetøj.

    God fornøjelse!

  4. Heysa

    De sidste to gange har jeg været nødsaget til at stoppe min løbetur(på løbebånd), da jeg oplevede en slags stikkende smerte i maven. Det føles lidt henad et sidestik, men sidder længere nede og i venstre side af maven.

    Er der evt. nogen der ved hvad det kan være?

    Jeg er på vej til at blive rask efter en streptokokker infektion i halsen, men jeg ved ikke om det kan have haft en betydning at jeg har løbet mens jeg stadig er småsyg?

    På forhånd tak for hjælpen

    Har en veninde der også har oplevet smerter i maven i forbindelse med løb. Hun fik det grundigt undersøgt og konklusionen var at hun skulle træne sine mavemuskler.