Ross

Medlemmer
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

About Ross

  • Birthday 06/14/1985

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Sted
    Schweiz

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Atletik (spydkast), men også mere almene mål som sundhed og en stærk krop.

Ross's Achievements

Medlem

Medlem (2/7)

0

Reputation

About Me

Jeg er nyuddannet fysioterapeut (juni 2009) og udover at have denne indgangsvinkel til træning er jeg også en ægte atletikgeek :smile:

Jeg er spydkaster og det meste af min træning er også lagt an efter det.

Jeg går dog meget op i at forsøge at have den bedst mulige fysik på alle områder, hvilket gør at jeg nogle gange måske laver lidt for meget redskabsgymnastik/stabilitet/udholdenhed/råstyrketræning - men jeg synes det er sjovt :cool: Og selv om jeg går meget op i at optimere min træning, så er jeg jo ikke professionel og har ej heller ambitioner om det, så derfor lader jeg nogle gange spydkasttræning være spydkasttræning og fjoller i stedet rundt i recken eller tager på bjergvandring en hel dag :tongue:

Jeg flyttede i september 2009 til Schweiz sammen med kæreste (som også er fys og bruger herinde), og vi har planer om at bo hernede til foråret 2011.

Min kæreste er vegetar (spiser dog fisk)og går rigtig meget op i mad. Før jeg mødte hende, var jeg en typisk kødspisende atlet (intet ondt i det - jeg var glad for det), men nu er jeg også blevet meget interesseret i hvad jeg smider indenbords. Pt. afprøver vi Rawfood, som vi synes er meget interessant. Jeg synes det er sjovt at afprøve lidt andre muligheder end hvad der lige bliver brugt mest. Det gør også hverdagsmaden lidt mere spændende :4mewantfood:

Jeg er altid interesseret i at få kommentarer fra andre. Derfor er du selvfølgelig velkommen til at skrive, om det så er ris, ros, øvelsesforslag, undren eller noget helt andet :wink:

God træning :devil: