nRiise

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nRiise

  1. "Drop styrketræningen hvis du vil tabe dig...

    Jeg havde læst rigtig mange steder at det var godt at styrketræne for at tabe sig - det er det også - på langt sigt! ...og så skal man lige forberede sig på at man kommer til at tage på først... man kan IKKE være i kalorieunderskud og tage muskelmasse på på samme tid, så enten spilder du tiden i træningscenteret eller også spilder du tiden i køkkenet, uanset hvad, så lad være med at mix'e de 2 ting... vælg en sportsgren som er fokuseret på kondien og hold dig til den!"

    Jeg bliver nødt til lige at kommentere på ovenstående. Du skriver at man ikke kan tage muskelmasse på i kalorieunderskud, men at man skal forberede sig på at tage på til at starte med? :)

    Det er rigtigt at, hvis man vil have effektiv kalorieforbrænding, så skal man ud og løbe, evt. sprinte - højintensitetstræning brænder flere kalorier.

    MEN - styrketræning øger forbrændingen, også efter træning - faktisk helt op til et døgn efter træning er ens forbrænding højere end normalt. Jo tungere jo bedre. Man kan så hurtigt blive enige om at tung styrketræning og slankekur på samme tid ikke er en god cocktail ift. energiniveau :)

    Derudover, hvis man har interesse i et fedt-vægttab, så er styrketræning en god idé for at holde på muskelmassen.