Olesener

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Olesener

  1. Må nok sige at det lyder meget ambitiøst.

    Personligt vil jeg nok droppe løb enten lørdag eller onsdag men stadig styrketræne dog ikke træne ben den dag, bare for at få en hviledag hvor benne kan slappe helt af.

    Hvor meget er du vant til at løbe? For det er jo ikke lige et program man bare starter fra den ene dag til den anden.

  2. Hvis det var mig der skulle løbe 2000 m ville jeg gå efter føglende program:

    Dag 1: Intervaller 400 - 500 meter 5 eller 6 gange med 1 min. pause imellem.

    Dag 2: 5 km løb i et normalt tempo.

    Dag 3: Intervaller 400 - 500 meter 5 eller 6 gange med 1 min. pause imellem.

    Hvis du første dag løber interval og løber efter to min. så løb alle omgangene under eller på 2 min., det skal ikke være sådan at du løber første på 1:15 og sidste på 2:30. forsøg at holde samme tempo på alle omgangene. Næste gang kan du jo altid ændre tiden hvis det er for let.

  3. Jeg træner ikke så intensivt, når jeg svømmer, men svømmer lidt baner, dykker lidt baner og så fremdeles... Jeg er IKKE god til crawl...

    Ved ikke med Frømandskorpset om man skal svømme crawl, det skal man f.eks. ikke hos jægerkorpset. For det er meget svært at svømme crawl med udrustning på, jeg tror at det er brystsvømning du skal bruge for det er lettest at svømme med udrustning og det er ikke så hårdt. Hvis det er brystsvømning så lig meget vægt på glidefasen, da man kan spare en del kræfter der.

  4. Hej. Dejligt at have en drøm. Men nu er jeg selv konstabel i hæren ved JDR.

    Jeg synes du skal have fokus på at tage værnepligten og en tur til Afghanistan, så du har noget i rygsækken inden du søger op til jægerne.

    Det som jeg træner, og jeg er i forholdsvis god form.

    Mit trænings program:

    Squat: 4-6 x 5 af 120 kg.

    Bænkpres: 4-6 x 5 85 kg

    Lunges: 3 x 10 32 kg

    Dødløft 5 x 5 120 kg

    Militarypres: 5 x 5 42 kg

    Dips 5 x 10

    pushups 5 x 00

    Det er de basis øvelser jeg laver, hvor jeg så enten skifter nogle øvelser ud og tager nogle andre ind.

    Jeg løber 3100 m på en cooper og vejer 85 kg med et fedt procent på 16 %

    Mit råd til dig som ønsker at være soldat:

    opbyg en kondi så du kan løbe omkring 3000 m på en cooper. Vær god til o-løb, da det hjælper dig rigtig meget hvis du skal være ham som styre kort. Husk at styrketræne 3 gange om ugen, da det er hårdt at være soldat, også som kampsoldat.

    Alt det her er ikke noget som du skal kunne nu, men noget du skal tænke på inden du tager din værnepligt, da du allerede vil være et kæmpe skridt foran de fleste af dine kamerater når du starter.

    Husk på at indstilling til tjenesten er lige så vigtig som at være i god form, alt er ikke lutter lagkage i forsvaret, så tag værnepligten og se om det er noget for dig. tag en udsendelse så du har noget i begagende og søg derefter patrulje kursus.

    Det var lige mine få ord. Held og lykke med drømmen.

    PS: drop alt for meget af den træning som du tror du vil komme til at bruge i militæret. Du mister med 100% din motivation, ingen kan holde fokus på noget i så lang tid. God grundform, O-løb og styrke, ha øje på det, så kommer resten.

    PSS: vælge et kamptrop regiment, det kunne være hos Jydske Dragon regiment i Holstebro

    Vil give gameboi ret, tag værnepligt og en udsendelse til Afghanistan. Om det så er hos kamptropperne eller spejderne er lidt lige meget for det er godt begge steder. Skal lige siges at jeg selv har været konstabel hos JDR og synes det var rigtig godt. Men bare sørger for at du kommer til Afghanistan for der får du prøvet at komme under pres og se hvordan din reaktion er under beskydning.

    HUSK at du har mange år endnu til at komme indtil JGK, de fleste bliver optaget når de er i slutning af 20'erne. Så kom ud og oplev en masse inden du søger ind, det ligger de meget vægt på.

    Hvad angår din træning skal du i din alder efter min mening ligge mest vægt på o-løb og svømning, for det er meget vigtigt at du er god til det. For som de siger oppe ved JGK "god form skal vi nok få dig i," til optagelsesprøverne skal man jo bestå men ellers bare vise at man kan forbedre sig. Havde en SG i HBU'en som er blevet Jæger, han gik også til gymnastik fordi der var en masse gode bevægelser som man skal bruge, men man kan nøjes med noget forhindringsbane evt. militærs.

    Gameboi står du til ISAF 11, med 3. esk?

  5. Hvad er der i vejen for at tage SG direkte efter HBU. Du kan muligvis også blive "opdaget" af stikkere, og dermed starte på SG skole allerede før du er færdig med HBU'en, eller er jeg helt forkert på den??

    Man bliver ikke opdaget af udstikkerne, man melder sig selv og siger jeg vil gerne være SG også kommer man til afprøvning i Jonstrup. Men hvis man vælger at være SG er det vigtigt at man giver den gas under HBU'en så man kan få en karakter med sig. Den vil hjælpe en med at komme der hen hvor man gerne vil.

    Jeg synes man skal have en HRU inden man bliver SG, fordi man får altså en del mere praktisk erfaring fra HRU'en end SG uddannelsen. Jeg har både haft SG'er der er kommet direkte fra HBU og nogle der har haft HRU og en udsendelse inden de blev SG, jeg vil helt klart mene at de SG med HRU og udsendelse er bedst fordi de har prøvet mest.

  6. Ja, det er da lidt underligt. Jeg har dog bare fundet nummeret på google ud til bankagerhallen, så de har nok fået nyt nummer. Prøv dem her ellers:

    TLF: 76 29 33 25

    Mobil: 20 80 13 75

    Det er ud til hallen, som jeg mener styre svømmehallen, ellers burde de kunne sende jer videre i det mindste :smile:

    Hej.. Følger lige lidt med på forumet fordi jeg selv har planer om at prøve SSR af, men vil lige prøve PT først.

    Kan se i har problemer med at finde et sted at svømme i uniform. Jeg synes i skal prøve at kontakte Holstebro Svømmebad, jeg ved man kan svømme i uniform for det har jeg selv set en del der har gjort. Tror faktisk også de har uniformer man kan låne hvis det er.

    Håber det kan hjælpe jer lidt.