ekstyr

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by ekstyr

  1. det er jo vanvittig læsning det her, de muskler i er HELDIGE at gaine i starten af jeres kur, er jo netop det der gør at i kan holde jeres vægttab, da musklerne forbrænder mange gange mere fedt end resten af jeres krop kan gøre. den teori i har gang i , er den evige slankekur

  2. nu skriver du selv, brød, pasta, ris. det er nok sammen med krydderfedt og leverpostej, det jeg ikke ville spise når jeg skulle tabe mig, så skulle det som min. være grov rugbrød,fuldkornspasta(en gang imellem), og brune ris, hvis dem du spiser er i den (hvide) udgave, så kan jeg godt forstå at du ikke taber dig.

  3. har købt et såkaldt pre-workout produkt. som indeholder kreatin. ifølge brugsforanledningen skal man tage både før og efter træning, ifølge deklarationen er det så omkring 20 g. kreatin om dagen man vil få, og derudover er der jo en masse hjælpestoffer, der skulle gøre optagelsen bedre. er det ikke lige lovligt meget kreatin.??

  4. er det mig der er fuldstændig vandvittig, eller har det noget på sig, at jeg efterhånden har observeret at jeg må opgive min morgentur på crosstraineren halvvejs, fordi jeg ikke har haft appetit, og derfor har udskiftet min morgenmad med skummetmælk, for at få lidt protein, ikke på grund af træthed, men fordi jeg slimer til i luftvejene, har snart prøvet det en del gange, og der er altså et eller andet, kan det være noget allergi eller noget?

  5. hej...

    njooo, kommer til spinning og svøm 2x ugentlig.

    men har er lige fået nogle problemer med mit knæ, og får derfor noget ibuprofen for det.

    såkommer ikke udatløbe lige nu.

    skal på ski ferie på onsdag, så tør simpelthen ikke løbe inden det, da jeg er bange for at få mere ondt i mit knæ, og ikke kan stå på ski, og det må bare ikke ske...

    men håber de piller virker som de skal og at jeg snart kommer ud igen...

    velkommen til dig også... held og lykke med vægt tabet

    øhh, hvordan får en kvinde 2 børn med 3 måneders mellemrum,, ved godt en mand kan, men?

  6. Hej MOL'ere :)

    Nu har jeg fået målt min fedtprocent i mit fitnesscenter.

    Den lød på 19,6 synes bare det er lidt højt?

    Hvad siger I?

    P.S er det muligt at få sixpack til sommer med min nuværende form?

    helt ærligt, så er det for tidligt, hvis du taber dig mere i fedt uden muskler, så ligner du sgu en kælling,(uden patter) der skal da mere bøf på. ellers bliver det sgu for feminint.

  7. Hej :)

    Jeg ville høre om der var nogen der havde nogen ideer til hvordan jeg ville kunne tabe mig?

    Jeg er vegetar, men desuden også kræsen hvilket, sammen med at jeg ikke spiser så meget, gør at jeg langt fra for de proteiner, jeg burde få. Samtidig - som jeg lige nævnte - får jeg ikke nok KJ i forhold til det normale behov for en 15-årig pige. Faktisk kun lidt over halvdelen. Det er noget jeg arbejder på at få op, hvilket gør det svært for mig at skære ned på den energimængde jeg indtager, og jeg spiser heller ikke så meget udsundt, men til gengæld en masse frugt. På grund af jeg ikke får energi nok er min forbrænding også nedsat..

    Lidt uheldigt.. Specielt eftersom jeg gerne vil tabe mig! (Gerne fem kilo)

    Er der nogen der har en ide om hvordan jeg kan gøre det? Jeg har travlt i skolen så har ikke tid til at gå i fitness-center eller lign.

    Jeg vejer omkring (min mor vil ikke købe en vægt :O ) 68 kilo, tror jeg, og er 168 cm. høj..

    jamen,, umiddelbart ville svaret jo være, hvorfor vegetar, det giver jo ingen mening at du ikke feks. kunne spise noget kylling, er det bare en ide, eller er der en mening med det der underlige vegetarnoget?. du kan jo også suplere din kost med nogen proteintilskud.

  8. Der er ikke så meget samtidigheden, der er issuet her, mere størrelse af det fedttab/masseøgning der skulle være sket.

    tak for tillykkernenene. nej jeg går ikke lige og fotografere mig selv maxpower(så lækker er jeg ikke endnu)men imorgen er det så måledag igen, og fortsætter den gode stil så tager jeg foreløbig 1 uge til, med selvpineriet, min egen badevægt siger OK, men skal jo på maskinen for at se om jeg har taget masse på samtidig, har talt en del med en fitnessnørd, der træner samme sted som mig, og er blevet lidt af en mentor, han siger at man også frigiver en del vædske, når man giver den så meget gas, og smider så meget fedt, så hurtigt, nå men jeg klør nok på 1 uge eller 2 endnu, og så tager jeg lige en lille slapper 1 uges tid, da jeg tror min krop skriger KULHYDRATER meget snart. dette indlæg er jo mest ment som en hjælp, til folk der ikke rigtig kan komme igang, og ikke som pral (max).

  9. nej, jeg lyver faktisk ikke, jeg startede med en vægt på 111 kilo. og en fedtprocent på næsten 47, og det skal også siges at jeg var noget dehydreret, ja jeg var i rigtig dårlig stand. målingerne er lavet hver fredag morgen før træning på en BMI maskine de har i centeret, jeg ved godt at de nok ikke er helt nøjagtige, men målingerne har været stabile uge efter uge, og spejlet siger det samme, dog pisser det mig lidt af at min krop nu har bestemt at jeg skal tabe mig over skulderne, og på armene, de sidste 2 uger, og holder pause med maven. nej jeg lover jeg ikke lyver, og er der nogen i samme situation der vil vide nærmere om min næsten rene proteindiæt må de gerne skrive.

    kunne self. også bare skrive det med det samme. det er nogenlunde sådan her.. morgen: 1.5 timer hård træning på crosstrainer, med max. puls så længe det kan lade sig gøre, og så køle ned til ca. 150, og så på den igen. dette er på tom mave, udover koffein, dernæst en hurtig banan, og en halv time times hård vægttræning, hjem og have en shake, og et stykke ren rugbrød, om formiddagen typisk et kyllingebryst og en dampet broccoli, senere en rugbrød med ruccula og tun,2 timer hård træning igen og en proteinshake , og til aften igen kylling med broccoli gullerødder og såen, til natten en langsomvirkende kaseinshake.

  10. nej, jeg lyver faktisk ikke, jeg startede med en vægt på 111 kilo. og en fedtprocent på næsten 47, og det skal også siges at jeg var noget dehydreret, ja jeg var i rigtig dårlig stand. målingerne er lavet hver fredag morgen før træning på en BMI maskine de har i centeret, jeg ved godt at de nok ikke er helt nøjagtige, men målingerne har været stabile uge efter uge, og spejlet siger det samme, dog pisser det mig lidt af at min krop nu har bestemt at jeg skal tabe mig over skulderne, og på armene, de sidste 2 uger, og holder pause med maven. nej jeg lover jeg ikke lyver, og er der nogen i samme situation der vil vide nærmere om min næsten rene proteindiæt må de gerne skrive.

  11. hej. har læst flere steder at vægttab uden tab af muskelmasse, ikke er muligt. dette kan jeg altså modbevise, har på nuværende tabt ca 4kilo fedt hver uge, samtidig med at jeg har taget på i vand, og muskler. dette har nu varet ved i 6 uger, og har nu tabt 22 kilo fedt, samtidig med at jeg har genvundet 9 kilo vædske og muskler. det skal dog siges at jeg efter 1 år med en diskusprolaps, har været meget inaktiv, og var blevet meget overvægtig. jeg har på fornemmelsen at de her hvedebrødsdage, hvor jeg både taber fedt og gainer muskel stopper på et tidspunkt, og at min kur der består af næsten udelukkende af kylling broccoli, og proteinshake ikke er sund i længden(men det er en fedtprocent på 47 heller ikke),kan jeg blive ved, eller er jeg for hård ved mig selv. skal også siges at jeg træner 2 gange2 timer hver dag, dette er så kun muligt fordi jeg går ledig, og nærmest kan hellige mig det her projekt, jo jeg kan godt mærke at jeg er træt og mangler nogen kulhydrater, men ikke mere end at jeg glæder mig hver gang, jeg skal træne. skal jeg klappe hesten lidt, eller er det fint nok det jeg har gang i?