saddlebag

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by saddlebag

  1. Crawdaddy, når du kører eks en række work sæts såsom i dødløft forleden:

    Worksæt:

    200x1

    210x1

    215x1

    220x1

    215x1

    215x1

    215x1

    215x1

    215x1

    215x1

    Hvor lange pauser holder du så imellem work sættene, og er der forskelle i pauserne imellem de første og sidste sæt og imellem pauser i øvelser som squat, dødløft og bænkpress?

    Keep on pushing!

  2. Der er check på kulhydrater,fedt, total kalorie indtag og protein. Det øgede protein indtag på bekostning af kulhydraterne giver bare min krop et "blødt look" imodsætning til det lavere protein indtag med tilsvarende højere kulhydrat indtag som giver kroppen et "hårdt venefyldt look".

    Måske trigger den øgede protein mængde en øget mængde væske tilbaholdes i kroppen under huden, for så meget kan der sku ikke komme ekstra på maven over 24 timer med ca samme totale kulhydrat indtag og motion.

    Måske har jeg bare dårlige nyrer :unsure:

  3. Hejsa

    Jeg har trænet vægt rimeligt seriøst i ca 10 år med fokus på bulk og styrke. Med 100 rimelige kg på "bagen" (er 190) vil jeg være hakket som en gammel lædersadel. Så jeg har gået en time hver morgen og kørt et lille kalorie underskud. Mit protein indtag har jeg også sænket6 da dette tilæsyneladende ikke påvirker min evne til at komme mig samt styrke. Cuts er der klart kommmet men nu har jeg med samme kalorie indtag sat protein mængden fra ca 50 gr til 160 gr per dag. Resultatet har været øget velvære(og varme i kroppen) øget styrke samt og det er jo ikke så godt: øget smootness dvs mine cutts forsvinder. Er der nogle der har oplevet noget lignende? :confused2: