skovtrold

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skovtrold

  1. Tak for alle svarene :) Har fået lidt mere styr på teknikken nu og synes allerede at jeg kan mærke at jeg kan svømme hurtigere og længere, selvom jeg kun har været deroppe tre gange. Som det er nu svømmer jeg ti baner bryst og 20 baner crawl pr. gang, er det alt for uambitiøst? :)

  2. Tja det er ikke lige mit ekspertise område, men der findes vist en del præparater på markedet imod forstoppelse. Du kan også prøve at gå op og snakke med din læge om det :)

    Sultekure er noget af det værste der findes, det gør intet godt for din krop eller vægt :) Hermed ikke sagt at det ikke kan være en god idé at skære ned på kalorieindtaget ved at gøre portioner mindre og vælge frugt frem for chokolade :)

  3. Hvis du springer måltider over vil du sætte sin krop i "sultetilstand". Dette betyder at den smule fedt du nu indtager, vil kroppen oplagre og der vil måske endda ske fedtnydannelse (kroppen kan selv danne fedt ud fra andre kulstof kilder, som fx. sukker, hvis den synes at den mangler det).

    Det er derfor meget bedre konstant at holde dit system igang ved at spise ofte, men lidt og selvfølgelig sundt. Herved bliver blodsukkeret også holdt stabilt, og du vil ikke så nemt få flip hvor du bare har lyst til at spise usundt :)

    Har du overvejet at du måske har forstoppelse frem for langsomt stofskifte, hvis du sjældent går på toilettet og føler dig tung og ubehageligt tilpas?

  4. Jeg er begyndt at svømme som konditionstræning og jeg synes at det virker godt, kan i hvert fald mærke det i kroppen :)

    Men jeg har et par svømmetekniske spørgsmål som jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig med:

    Jeg har altid fået at vide at man skal kigge direkte nedad når man crawler, men fik fortalt af en livredder den anden dag at det var bedre at kigge lidt frem, så panden ca. var ud for vandskorpen. Hvilken af disse to teknikker er den bedste?

    Skal benene ligge så højt at man sprøjter i vandet med benene når man crawler? Har observeret svømmere lidt og synes der er meget forskel på hvad de gør.

    Er det en god eller dårlig idé at bruge hjælpemidler som svømmefødder og "svømmehænder" (ved ikke hvad de hedder) for at få øvet sin teknik, eller er det kun nødvendigt/brugbart for konkurrencesvømmere?

    Hvilken svømmeform giver bedst motion, jeg synes at jeg bliver klart mest forpustet og træt af crawl, men det er måske bare fordi man får mindre luft ind end ved fx. bryst?

    Håber at der er nogen der gider at tage 5min til at svare på nogen af mine spørgsmål :)