fab48

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fab48

  1. Hejsa.

    Kig på dette link og der findes sikkert flere derude i cyberspace.

    http://www.wonderhowto.com/how-to-swim-advanced-front-crawl-120670/view/

    mht. hjælpemidler kan man få rigtig meget ud af at svømme med Handpadles,Pull-boy. (Opdrift til ben) og plade. Mht. svømmeføder kan man bruge det når man arbejder med koordinationen af armtaget, men det føles efterfølgende drøjt at svømme uden "fødder".

    Intervaltræning er også en rigtig god ide, således at man får presset systemet, men det kræver at teknikken er rimelig på plads.

    Hvis du har mulighed for det, så kan du filme din svømmestil, men det kræver at du har en aftale med livrederen inden

  2. Der er en del der har den holdning at træning på løbebånd ikke har nogen værdi i forhold til at træne ude i naturen. Og nej det er ikke det samme, men det er ikke ensbetydende træningen ikke har nogen effekt. Løb i naturen har sine fordele ligesom løb på løbebånd har sine. Men resultaterne kan ikke sammenlignes og behøves ikke at sammenlignes. De fleste som træner ønsker at mærke fremgang i deres træning, hvilket man kan gøre f.eks kan gøre ved en 12 min. test. Om testen bliver lavet på et løbebånd, på en cindersbane eller i Fælledparken er fløjtende ligegyldigt, bare den bliver afviklet under så ens forhold fra gang til gang. De fleste der cykler ved hvilken forskel vinden gør, selvom man cykler den samme rute. Derfor er det vigtigt at afvikle testen under så ens forhold. Og der har løbebåndet en stor fordel, blot man bruger samme mærke løbebånd til testen.

    Rigtig mange er begyndt at løbe med pulsur, hvilket er rigtig godt hvis man vil forbedre sine resultater. Pulsuret giver en hel klar indikation på hvor meget du presser dig selv og hvor meget du får ud af din træning.

    Mellem puls og iltoptagelse er der et lineært forhold og ligeledes ved man at en bestemt løbehastighed vil kræve en vis mængde ilt alt andet lige. Derfor skal man bruge pulsen og ikke et digitalt display som indikator for ens træning.

    Under træning har løbebåndet mange features der kan hjælpe med at strukturerer træningen. Man kan regulere fart og hældningsgrad samtidig med at man kan følge sin puls. På nyere løbebånd kan man indtaste hvilket pulsinterval man ønsker at træne i, hvorefter løbebåndet indstiler farten.

    Hvis man ønsker at forbedre sine løbstider kommer man ikke uden om intervaltræning og her har løbebåndet også sine fordele fordi man kan strukturerer træningen meget præcist også fra gang til gang. Og ja selvfølgelig kan løb på løbebånd blive ensformigt, også selvom man bruger mp3 afspiller. Men det er et rigtig godt supplement, ikke mindst med den vinter vi har i år.