RWM

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RWM

  1. Hvis jeg var dig vil jeg passe på med at indtage kaffe så tæt på løbs start (11.40). Det kan godt føre til mavekramper, når du virkelig skal ud og give den gas som du nu skal. Stærk kaffe skal det ikke være. Benytter selv kaffen som "udrensningsmiddel", dog mindst 2-3 timer før eventuel løbskonkurrence, hvor intensiteten er hård.

  2. Det gik faktisk meget godt. 1. etape (dag) blev på 176 km Padborg - Givsskud.

    2. Etape Givsskud - Aalborg 192.8 km. Men når det længste man har kørt ever på cykel er 110 km, og endda det på racer, så var de 192.8 km noget lange. 9 ½ time på sadlen.. pyha. Men det gik lige :smile: Sidste etape 117 km op til Skagen fra Aalborg var mere overskuelig, men jeg havde der en del problemer med mine knæ, specielt det højre. Man skulle der oftere, rejse sig op i sadlen, for lige at ryste røven :laugh: Turen begyndte at sætte sine spor, men det var ikke med slemme smerter i musklerne. Det værste er nu det ene knæ, som stadig kan mærkes under cykling, kan være jeg skulle ligge de længere træningsture til side lidt. Men fedt var det nu at stå på grenen med de små 485 km bag sig. :laugh:

    Til andre der har lyst kan hærvejsturen op gennem Danmark virkelig anbefales, især når vejret viser sig for sin bedste side. Specielt ruten gennem plantagen nær Silkeborg,Funder er meget lækker og udfordrende. Sønderjylland utrolig fladt, først efter Givsskud oplevede jeg lidt "bump", og efter Aalborg igen mere fladt. Fed tur :cool:

    Lige til udstyr osv, der fungerede det hele faktisk ganske fint. Mht ruten, hvis man slavisk vil følge ruten, kræver det lidt bredere dæk end hvad jeg kørte med (2,8 cm). Der var nogle grusveje der krævede en del, men bortset fra dem var jeg lidt forbavset over vejene, ganske fine og med nyt asfalt mange steder :cool:

  3. Takker for de mange råd :smile:

    Jeg starter ud sammen med min far på fredag. Han er en ud af de få, der er skør nok, har udholdenheden, og kan se det sjove i at teste sig selv på sådan en tur :laugh:

    Jov jeg har en flaskeholder på cyklen, som gerne skulle tage næsten 1 liters vand flaske. 1.5 liter ca skal være i rygsækken, og vægten skulle gerne holde sig under de 5 kg, ellers tror jeg nemlig også, at det vil være et problem i længden. Ellers resten af dine råd, har jeg dækket, værktøj, skærme osv. Så det skulle gerne spille 100 % det hele. Har nu også fået lavet mine egne energibarer/bomber. De skulle gerne give det perfekte kick når der er brug for det. Forresten, bemærk det nærmest perfekte cykelvejr de næste par dage :cool:

  4. Hej...

    Nu er det sådan, at jeg skal ud på en længere cykeltur, der går fra Padborg til Skagen via nationalrute 3 (hærvejen) ca 480 km, den skal overståes på 3 dage!!

    1. etape Padborg - Givskud

    2. Etape Givskud - Aalborg

    3. Etape Aalborg - Skagen

    Turen skal gennemføres på en Trek 7300 cykel, uden bagagebærer, derved er man ikke i besiddelse af en stor cykeltaske. Skal benytte en mindre saddeltaske til småting (1.5 liter), og ellers have alt i en rygsæk. Der satses på at have 2.5 liter vand med, der efterhånden skal fyldes op efter behov, hjemmelavet energibarer samt Energy Gel. Normal føde vil bestå af rugbrød + kødpålæg m.m. smurt på dagen. Ellers af udstyr, et par gode 699 kr cykelbukser, cykelhandsker.

    Jeg vil så lige høre jer derude der har prøvet noget lignende, jeres erfaringer med sådan en tur, hvad er absolut nødvendigt og hvad kan spares? Kan det gå uden cykelsko? Væskeindtag pr time ca, når der regnes med en gns. hastighed på 20-22 km/t?

    Det skal tilføjes, at det længste jeg har kørt på cykel, var på min racer, 110 km. Har derudover trænet en del i sommeren på Trek'en med distancer af 50 km og 70 km, hvor gns. tempoet henholdsvis har været 26.2 km/t og 25.8 km/t. Jeg håber derfor lidt, at ved kontrolleret tempo vil det være lettere at tackle de mange km.

  5. Jeg vil helt sikkert anbefale Ipod shuffle (den gamle lille firkantede). Bestil den på nettet, vælg den farve du favoritiserer, evt få indgraveret dit navn. Skaf en par gode høretelefoner der sidder perfekt og så er du godt kørende. Den vejer jo ingenting og er perfekt til løb, især med den kraftige klemme der gør at den kan hæftes på tøjet.