AquaFisken

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AquaFisken

  1. Hej,

    min kæreste klager tit over, at hun ikke ser nogen forandringer på vægten, når hun stiller sig op. Hun vil gerne tabe sig, og dyrker også en del motion.

    Hun laver konditionstræning i styrkecentret 2 gange om ugen, styrketræner 2 gange og spinner 1 gang i ugen.

    Af og til føler hun sig ikke så motiveret til at træne fordi hun ikke kan se, der sker noget med hendes vægt!

    Det undre mig lidt, at hun får svært ved at trække vejret, når hun overanstrenger sig under løb, da hun løber meget!

    Hun spiser heller ikke usundt, men af og til kan det godt ske der ryger noget alkohol indenbords i weekenden. Jeg har hørt at en druktur en weekend kan tage 2 ugers træning for kroppen at komme over igen.

    Skal jeg hjælpe hende til at køre endnu mere på, når hun træner og få hendes puls op eller hvad skal hun gøre, nu hun gerne vil tabe sig?

    Håber der er nogen, der kan komme med nogle gode råd.

  2. Hej!

    Nu er basket sæsonne snart færdig og jeg er begyndt at gå i motions centret 2-3 gange om ugen, nu vil jeg høre om det er en rigtig måde jeg indtager mit protein og kreatin på.

    Da jeg var i motions centeret igår og sad og drak noget kakao efter træningen var der en der sagde til mig at det ikke hjalp noget fordi der ikke var særlig meget fedt i.

    Jeg havde så noget protein pulver stående hjemme stadigvæk.

    På nettet har jeg nu set at man kan købe det noget billigere end inde i byen, og jeg har også en dåse kreatin som jeg har hørt skulle være godt at bruge fordi ens muskler bliver mere markante.

    Nu vil jeg høre hvad for noget der er rigtigt eller om alt er forkert?

    Jeg cykler ca. 10 km i hverdagene, hver dag. Er i motions centret (som skrevet før), 2-3 gange om ugen, og jeg tænker også på at løbe når det bliver lidt varmere i vejret.

    Men hvordan vil det være bedst for mig at bruge sådan noget protein pulver der hedder 80+? Jeg blander det gerne med mælk fordi jeg synes det giver en lidt anden konsistens end hvis man blander det med vand.

    Så har jeg noget kreatin, skal jeg blande sådan en lille ske med protein pulveret, og er det noget jeg skal gøre flere gange om dagen?

    Det jeg vil opnå med min træning er at komme i bedre form og få nogle mere tydlige muskler, uden det bliver body building.

    Håber der er nogen der kan hjælpe mig :)

  3. Hej!

    Jeg har lige fået et par ankelvægte på 1 kg pr. vægt, jeg spiller basket ball og havde tænkt mig at jeg vil til at lave nogle øvelser så jeg bl.a. kan blive hurtigere i mit løb og så jeg kan komme til at hoppe højere.

    Er det en god ide at tage dem med ud på en løbetur på en 10 km, jeg har søgt lidt herinde i forummet og der står nogle steder at de kan skade leddene, derfor vil jeg være sikker på hvordan jeg skal starte min træning med sådan nogle vægte...

  4. Jah...det er rigtig nok at de to strider imod hinanden, men det at blive fysisk stræk kan vel også ses på et tidspunkt, hvis man træner bravt som du skriver, ik ?

    Jeg skal spise noget mere, det gælder sådan noget som rugbrød og ting hvor der er mange proteiner i, eller er der noget specielt som jeg skal kigge efter?

    Jeg glemte vist i mit første indlæg og skrive, at jeg også bruger håndvægte efter jeg har været "maskinerne" igennem.

    Jeg er 180 cm høj og vejer 73,3 kg, det er vel en normal vægt, og den vil vel blive øget, hvis jeg får spist noget mere og træner...?

    Men jeg vil prøve og kigge øvelserne igennem og hva der ellers er her på siden.

  5. Mit mål med min træning er at få mine muskler til at blive mere synlige, men sammentid med det skal de også være stærke...altså ikke sån noget bodybuilding noget...

    Ok, jeg troede at det var fint nok ved at lave de der 100 mavebøjninger på forskellige måder, men hvis der skal vægt på...skal man så bare tage lidt vægt på brystkassen og køre 2x15 eller 3x12 også gøre det hver anden dag for at musklerne også har tid til at slappe af?

    Hvad med min kost, ser den god nok ud?

  6. Hej med jer!

    Jeg vil lige høre fra nogen eksperter om den træning og det mad jeg indtager er godt nok eller om det vil være bedre for mig at lave noget om på det...

    Jeg går til basket 2 gange om ugen á 2 timer hver gang. Under træningen indtager jeg en energidrik bestående af fortyndet appelsinjuice (halv vand) og 2 knivspidse salt.

    En til to gange om ugen tager jeg i styrkecenter, hvor jeg kondicykler i 24 min. kører træningsmaskinerne igennem hvor jeg tager 12x3 ved hver træningsmaskine for at nå hele kroppen igennem. Derefter tager jeg ca. 500 mavebøjninger på 5 forskellige måder for at få hele maven med. Til sidst strækker jeg ud og drikker en 30+ proteindrik. Så går jeg ind i svømmehallen og tager et par baner og slapper så af.

    Min basket træning er mandag og torsdag. Styrketræningen er mest om tirsdagen og nogen gange om søndagen. Der går 2 dage imellem at jeg løfter vægte og tager mavebøjninger, er det godt nok? Når jeg ikke kan komme ind til styrkecentret har jeg en vægt på 6 kg og 9,2 kg som jeg bruger til at lave nogle forskellige øvelser for armene, overkroppen og ryggen. Det jeg derudover også gør hjemme er at tage 300 mavebøjninger på 3 forskellige måder + 50 til ryggen.

    For øjeblikket har jeg ik rigtig nogle penge til proteindrik så når jeg har trænet hjemme spiser jeg en dåse tun (i vand) :4mewantfood: ... :blink:

    Der skal siges at jeg kører på cykel til og fra skole (10 km ialt) regelmæssigt.

    Denne træning har jeg kørt i ca. et halvt år efterhånden, er det meningen at jeg skal kunne begynde og se også at der sker noget med min krop, eller er det stadig kun træningen til basket som jeg syntes bliver lidt nemmere (fordi det er den blevet, lidt)

    Til morgenmad spiser jeg for det meste yogurt med müsli, frokost: rugbrød med lidt smør og et æg, eftermiddag: et par boller med lidt smør, aftensmad: hvad der nu er, og gerne nogle grønsager. Jeg indtager nok i gennemsnit 2 liter vand hver dag.

    :blush: det var noget af en smørre...men det jeg gerne vil vide er om det er en god nok måde og leve på...(jah, ellers sidder jeg ik og skriver her), nej...mest fordi jeg har taget 2 kg på, og det må vel være muskler...jeg kan ikke se at jeg har fået større muskler eller mere fedt på kroppen...Men er det en god måde og gøre det på?

    På forhånd tak for hjælpen...

  7. Hej igen !

    Tak for svarene.

    Til incognito: det trænings program som du skrev til mig der er det ikke beregnet til at jeg skal gå i styrke centeret 3 gange på en uge ?

    Det er fordi jeg har kun mulighed for at gå derind en gang pr. uge. Så kan jeg få lavet et program sådan at jeg også kan lave noget hjemme ?

    Jeg vil have købt nogle håndvægte, men jeg ved ikke hvor jeg kan købe nogle gode nogle til ikke så mange penge ?!

    Er det spild hvis man laver mavebøjninger og armbøjninger hver dag, en gang om dagen ?

    Til Cat: hvor kan jeg finde Basket's log ("en sportmands bekendelser") ??

    MVH Michael

  8. Hej jeg er en dreng på 15 år som er helt vild med basket ball.

    Jeg vil høre om der er nogle som kan hjælpe mig med at få lavet et træningsprogram til mig ? Så jeg ikke laver en masse spilde træning som alligevel ikke nytter noget.

    Det som jeg gerne vil opnå med det er at jeg kan komme til at springe højre, få nogle større overarme :D og en "god" mave :tongue: .

    Det jeg laver lige nu er at jeg løber ca. 1 gang hver uge (1 tur= 10km).

    Hvis der er nogle som selv spiller basket og som har et trænings program vil jeg meget gerne snakke med personen via mail.

    En anden ting... jeg har været en tur rundt her på siden for at se de forskellige øvelser og jeg syntes ikke jeg fandt nogle øvelser hvor man har en håndvægt også sidder man ellers bare og bøjer armen. Er det noget som bodybuilder kun gør eller giver der overhovedet noget at gøre det sådan ? Havde nemlig tænkt mig at købe et par håndvægte, men jeg vil jo ikke være bodybuilder så jeg skal lave øvelsen rigtig :bigsmile:

    MVH Michael