Riepigen

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Riepigen

  1. Nu skal jeg så ud og investere i et par spinning/cykelsko.

    Men jeg aner ikke hvor man køber dem, er det bare i en ganske alm cykelhandel...?

    Og hvordan er det med mærker og sådan noget, noget der er bedre, nogen gode råd til hvad jeg skal kigge efter?

  2. Okay. Det er nu heller ikke fordi løb ikke er hårdt, men man syntes bare man VIRKLIG har forbrændt det vilde når man er færdig med sådan en time pga at det var hårdt selvfølgelig, men også alt det sved.

    Så har jeg også lagt mærke til at når jeg løber min rute om dagen istedetfor om aftenen virker den hårdere! Hvordan kan det være, er man mere I GANG om aftene eller er der nogen der ved noget om det? fordi jeg ville mene det burde være omvendt. Men nu er jeg ihvertfald begyndt at løbe kl 21 fordi det af underlige årsager virker mindre hårdt og jeg kan løbe uden at holde nogen pauser, hvilket jeg tit lige skal have når jeg løber om dagen.... :blink: Ville jo egentlig hellere have det overstået om dagen, men altså...

  3. Okay, jeg ved godt man ikke kan sige noget præcist, men et cirka tal er også fint..og det har jeg så fået :) Jeg kører selv på et spinning 2 hold, og det er sgu hårdt, så der må da forbrændes nogle gode kcal der. Det er sjovt når jeg ser hvor meget mere man forbrænder ved løb, for jeg syntes at spinning er hårdere end løb, og sveder også mere. Så det kommer vel egentlig lidt bag på mig at løb forbrænder mere. Men nu løber jeg også kun en halv time, så det kan godt være det er derfor ;)

  4. Er der nogen der kan hjælpe mig med at regne ud hvor meget man cirka vil forbrænde ved 1 times spinning og en halv times løb (i sådan et mellem tempo) ?

    Vægt=64

    Er der måske et sted hvor man kan læse om alt sådan noget med forbrænding? Det må der være...

  5. Tak for svarene.

    Okay, så jeg fortsætter med mine mange grøntsager.

    Til Cilius: Ja kartofler er godt, smager godt og er sunde. Men jeg har fundet ud af at jeg godt kan undvære dem til fordel for andre grøntsager. Og jeg tror indtil jeg har nået mit mål ihvertfald holder igen med kartofler,pasta og ris. Spiser faktisk kun en lille mini kartoffel jeg koger sammen med mine grøntsager...og den kunne jeg faktisk godt undvære fordi jeg spiser mange forskellige grøntsager så det ikke blir kedeligt. I dag har jeg f.eks fået blomkål, gulerødder, bønner, rosenkål og ærter til aften...ehhm håber ikke det er alt for kedeligt at høre alt om hvad jeg spiser :tongue:

    Til sas: Rart at høre, spiser også meget grønt i min pita og det fylder næsten hele tallerkenen til aften. Men mener du jeg spiser for lidt fedt? Siden du mener jeg skal spise mandler. Hvad nu hvis jeg spiser fiskeolie i kapsler, det må da også være fedt?

    MASS: Ja, jeg ved ikke om det er et halvt kilo jeg spiser, men det er da nok ikke så langt fra, hehe. De fleste spiser jeg til aften, og de fylder faktisk 80 % af talerkenen, resten er kød.

    :rolleyes:

  6. Lige et spørgsmål mere.. ;) Det går fint med kostplanen, og istedetfor kartofler,ris,pasta spiser jeg store mængder grøntsager til aftensmad. Jeg ved at grøntsager er sundt, men nu hvor jeg gerne vil af med de værste kilo inden sommerferien, så er mit spørgsmål om man simpelhen må spise så mange grøntsager og frugt man kan, eller skal man også spise det med måde for at være sikker på at tabe sig af det? :blink:

    I øvrigt så kan jeg allerede begynde at se på vægten at det at jeg har skåret ned for pasta,ris,brød osv har hjulpet mig, det er fedt!

  7. Ja det er jo ganske nemt, man skal forbrænde flere Kcal end man indtager.

    Det vil jeg nu også påstå jeg gør med denne kost. Er rimelig aktiv, så jeg ville ikke kunne leve med at skære mere ned på det...men som du nævner Crawdaddy...så kunne det være en idé at skifte mysli ud med havregryn..eller evt blande det lidt så det ikke blir kedeligt.

    Så nu vil jeg prøve den her kostplan, og selvf. er der plads til at skifte lidt ud engang imellem...det her er også bare et eksempel.

  8. Nå da...er der virklig en der har haft nøjagtig den samme kostplan som mig herinde...I don't think so. I øvrigt er der et hav af emner, så det ville næsten være for uoverskueligt...men jeg har da været inde og kigge på nogle og fået idéer..

    såååhr deeeet B)

  9. Jeg er en pige på 25, vejer 65. Mit mål er at tabe mig cirka 5 kilo, helst indenfor tre mnder.

    Nu har jeg prøvet at lave en kostplan jeg tror jeg vil kunne holde ud. Det skal tilføjes at jeg træner hver dag. Spinning 1 time om dagen og en løbetur på cirka 45 min i moderat tempo hver anden.

    Jeg ville blive meget glad hvis jer som har bare en smule forstand på kost når man gerne vil tabe sig vil kommentere min kostplan. Andre forslag og idéer er også velkomne.

    Morgenmad : lille portion A38 m. honning og mysli + 1 skive knækbrød med ost

    Mellem1(efter træning): 1 æble og 1 skive knækbrød m. ost,honning eller marmelade

    Frokost : 1 pitabrød m. ærter, majs, salat, magert kød og en smule creme fraiche dressing.

    Mellem2(inden træning): 1 banan

    Aftensmad: Varieret og sundt. Ofte hakket oksekød(10%), kylling, kalkun spiser IKKE fisk, Får altid grøntsager oftest rosenål, bønner, ærter og gulerødder. Som regel får jeg ikke pasta og ris, men sommetider lidt kartofler.

    Det sidste måltid: 1 frugt eller et knækbrød.

    Udover det drikker jeg masser af cola light og vand

    :)

  10. En anden ting jeg godt kunne tænke mig at høre. Noget om kost...er det en god idé at spise på bestemte tidspunkter på dagen, så det hele ligesom komme ind i et skema...også mht. træningen. Nu har jeg allerede sommerferie, og har tid til at gå op i alt det. Hvis der er nogen der ved noget om dette, og kan fortælle mig hvor mange gange jeg skal spise og cirka hvornår så ville det være fint.

    Ja jeg har så mange spørgsmål :D

  11. Hehe, ja i har mange meninger.

    Til Litopsi-- Jeg drikker også cola light, og det står der også :rolleyes: Kunn aldrig finde på at hælde 1 liter sukker ned om dagen.

    Og det der hedder stram op er sådan et hold hvor man træner i en sal med lidt vægte, elastikker og alt sådan noget der er godt til at stramme op. Jeg har prøvet maskinerne i centeret, men jeg syntes det er sååå kedeligt, så jeg foretækker hold.

    Jo, og jeg har også tænkt på den der med at det er muskelmassen der gør at mit vægttab står stille. Men det burde det ikke være, da jeg jo ikke lige er startet med at træne, jeg har trænet i to år nu, kun med mindre pauser. Men det sjove er at jeg kender nogle stykker der har oplevet det amme, at så snart de lige mangler de sidste ca. 5 kilo, så er de bare ikke til at få væk. Og det er altså de kilo der sider på maven. Resten er fint ved mig :blink:

    Jeg kan godt forstå dem der syntes stepmaskinen er dødsyg, jeg er nok også blevet en smule træt af den, men det er ligesom den jeg startede med fra dag 1, og jeg holdte mig langt væk fra løbebånd da jeg på det tidspunkt ike var så glad for at løbe. Kondicyklen keder mig endnu mere...derfor stepmaskinen. Skal jeg cykle eller løbe skal det foregå udenfor, så det havde jeg jo så også tænkt mig at udnytte sommeren til. Især at løbe. Jeg har aldrig brudt mig om at løbe, indtil jeg var hjemme på ferie i Jylland i nogle uger i vinters, og jeg ville gerne holde min gode kondition, så jeg tvang mig selv ud i skoven i kulde. Og det er bestemt noget jeg ikke har fortrudt. Jeg kunne mærke resultater hurtigt. Grunden til jeg ikke har løbet siden er fordi jeg bor inde i KBH, og det er bare ikke det samme at løbe her, men jeg har lige fundet et sted jeg kan løbe hen som er nogenlunde. Så jeg tror på den om at løb er meget effektivt.

    Men hvor langt bør man løbe, og hvor længe ? Er det okay at gå indimellem ?

    Og så var der en der nævnte noget interval, hvordan løber man interval, kan godt være det er et åndsvagt spørgsmål...men hvad går det lige ud på nøjagtigt??

    :rolleyes:

  12. Tak for alle svar!

    Okay okay, jeg vil droppe min kakao :(

    Og jeg vidste jo egentlig godt at groft brød er bedre, så det vil jeg så også skifte ud.

    Crawdaddy--Ja det er korrekt det med de to gange tyve min på stepperen hver mandag til fredag.

    Men jeg vil prøve at skifte det ud med spinning og løb fra dags dato. Hmmm, og så håber jeg at jeg snart begynder at kunne se det på vægten, for nu har den godt nok stået stille længe.

  13. @ Jarviq13.

    Jeg ville nok tilføje svømning, og evt diverse kampsportsgrene (boksning, kick-boksning osv) til den liste....

    Ellers så tror jeg den mest effektive form for motion, er det du synes er sjovt. Og derfor gider i længden.

    Svømning er nok ikke mig. Men de har da noget boksetræning i mit træningcenter SATS...

  14. Okay så :D

    Min kost ser nogenlunde således ud at jeg spiser ca. 2 skiver toastbrød med ost eller honning om morgenen. Og så et glas kakaoskummetmælk

    Så ryger der noget frugt ned

    Frokost plejer også at være noget brød af en art, med kylling inderlår jeg har stegt uden smør og agurk og en lille bitte smule cremefraiche dressing. Det er ihvertfald hittet lige pt. Ellers er det ost 30+.

    Spiser ofte lidt youghurt med havregryn på når jeg kommer hjem fra skole...kun lidt.

    Når jeg så har været nede og træne spiser jeg aftensmad når jeg kommer hjem. Og Det er jo forskelligt hvad det er, men oftest hakket oksekød, kalkun, kylling, Pita. Og jeg har altid grøntsager til. Varierer mellem kartofler, ris og pasta.

    Kakao inden sove.

    Oven i alt det her drikker jeg ca. 1 liter cola light om dagen! Can't help it, men det har jeg altså gjort længe

    Træning.

    Jeg er for tre uger siden gået over og træne mere end jeg plejer.

    Nu ser det sådan ud:

    2 gange tyve minutter på stepmaskinen om morgenen inden skole (Mandag - Fredag)

    Fredag aften: spinning

    Tirsdag og Torsdag aften : Stram Op(styrke)

    Lørdag eller Søndag : Løbetur (ca. en halv time konstant)

    Men jeg overvejer at gøre om på det, så jeg får mere spinning og løb ind. For jeg vil gerne have at det går stækt nu. Men det er jo det jeg vil høre jer om....

  15. Hejsa.

    Jeg er en pige på 25, der siden medio 2001 har tabt ca. 20 kilo. Jeg vejer nu 65 kilo, og jeg vil meget gerne nå ned på ca. 60 og jeg ville være tilfreds. Jeg er altså ikke ude på at blive super tynd eller noget, vil bare gerne af med det sidste (lidt for meget) fedt der hovedsageligt sidder på maven (typisk).

    Jeg har holdt mig væk fra mirakelkure og alt det. Jeg har tabt dem alle ved at træne, træne og træne. Min kost er også efter min egen overbevisning forholdsvis sund. Dvs. jeg kan godt finde på at købe en McD menu eller en pizza fordi jeg syntes jeg fortjener det. Men det sker altså ikke tit.

    Jeg syntes det har været en lang hård vej til de 65 kilo, jeg har ikke kunne tabe de der 2-4 kilo om mnden...så det er gået laaangsomt.

    Mit problem er nu, at jeg gerne vil tabe de sidste 5 kilo, og det vægttabet har faktisk stået stille i over et halvt år. Og jeg træner og træner, men der sker bare ikke det helt store. Nu er jeg altså kommet dertil hvor det er ligefør jeg hopper på alt for at få de kilo væk...skal jeg tale med en diætist...eller hvad. Fordi træningen kan det næsten ikke være når jeg træner næste hver dag. Men jeg ved ikke hvor meget jeg er til alt det der med at veje mad osv.

    Er der nogen der har prøvet det samme her? Og hvad har i gjort? Jeg vil også gerne høre ved hvilken slags træning taber man sig mest? Altså hvad er mest effektivt. Jeg har selv brugt stepmaskinen meget, plejer at bruge den 2 gange 20 min næsten hver dag. Men skal jeg ud og løbe istedet...eller? Jeg vil så gerne have at de sidste 5 kilo ryger hurtigt nu...så jeg er villig til at give den lidt ekstra.

    OG JEG VIL GERNE HAVE ALLE DE GYLNE TIPS I ELLERS SKULLE LIGGE INDE MED ;)

    :confused2: :)

    Mvh. Rie