Raay

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raay

  1. Jeg siger tak for alle de gode svar :)

    Jeg har netop nu fået lavet mit træningsprogram, og en kostplan for morgenmad og frokost ;) så må vi se om der sker noget :D

    Dog vil jeg gerne spørge om der var nogen der kunne nævne nogle ting der er meget protein i, som jeg kan spise efter træning ;) er dog ikke så glad for fisk, og proteinpulver, som jeg sys er ret klamt :P

  2. Hejsa

    Jeg er en dreng på 19 år, som gerne kunne bruge lidt hjælp til at tabe sig lidt. Jeg sys at jeg er blevet lidt for fed på armene, maven og kinderne. Selv min mor siger at jeg er blevet for fed, og de unge piger gider jo ikke have en fed dreng som kæreste :S så jeg kunne godt trænge til lidt hjælp ;(

    Har læst mig lidt til, at det er min kondition og min kost der skal ændres en del på hvis jeg skal have min fedtprocent ned. Jeg vil prøve at skrive ned hvad jeg har tænkt mig at gøre med min motion og min kost, så det vil være dejligt hvis nogle kunne kommentere på det :)

    Motion:

    Jeg er lige startet i et fitness center sammen med to af mine venner, dog ved jeg ikke helt endnu hvad det er for nogle øvelser der er gode, hvis jeg skal tabe mig, og få noget af alt det fedt på maven, armene og kinderne væk. Lige nu vejer jeg 74 kg, og er 1.78 cm høj, og ud fra det vil jeg sige at jeg er normalvægtig. Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at få nogle flere muskler, samtidig med at jeg taber noget af alt det fedt jeg har på maven.

    Er der nogle der har nogle gode fif til hvad for nogle øvelser der er gode at lave? regner nok med at træne ca. 3 gange om ugen.

    Kost:

    Må egenlig være ærlig og sige at jeg ikke helt ved hvad det er for noget man skal spise for at tabe sig :) Det vil være rat at have en seddel hvor der stod hvad man skal have til morgenmad, til frokost (og nok ikke aftensmad, da jeg helst ikke vil sige nej til mors mad :P)

    Herudover har jeg læst at efter kl 18.30 skal jeg stoppe med søde sager, pga et eller andet med fedtdepoterne, så det vil jeg selvfølgelig os prøve på :)

    Vil lige skrive lidt om hvad det er jeg spiser på en almindelig hverdag :). På en hverdag plejer jeg fx at stå op om morgenen og tage en til to boller med smør og chokolade eller noget jordbær yoghurt. Ved godt det ikke er verdens sundeste morgenmad, men det er dog hvad jeg plejer at gøre.

    Til frokost plejer jeg at spise rugbrød med smør og skinke, evt lidt agurk, og med et glas vand eller kakao.

    Til aftensmad får jeg altid kartofler, ris eller pasta med lidt salat, agurk og noget kød ;)

    Dog har jeg et problem at jeg altid spiser noget usundt om aftenen til en god film :P det kan være alt fra en bolle, til et glas kakao eller nogle kiks :S og det skal der selvfølgelig ændres på.

    Som i kan se er min kost en del usund, så hvis en eller anden kunne nævne nogle gode ting der vil være godt at spise til morgenmad og frokost, og evt noget man kunne spise om aftenen som en slags sund snack.

    På forhånd tak