rene_chr

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rene_chr

  1. syntes nu ikke mine sko er løse efter løbe tur, størstedelen af pronationsstøtten ligger vel også i sålen der sørger for man ikke kan træde så meget "i bund" under hvert skridt?

    ja løb også fint tidligere hvor de mener jeg har trænet min fod muskulatur og lægmuskler op så de ku holde mine fødder i den rette position under løb. så man kan helt klart "kurrere" behovet for pronation gennem rolig optræning.

  2. har du pronation i dine sko?

    hvis ikke kan det ske du har lidt tendens til platfodethed og du derfor synker sammen i foden ved hvert skridt og får lavet lidt for stort stræk i sene/muskel på indersiden af benet op til knæet.

    tag evt en løbetest i en forretning hvor de har løbebånd og vigtigst af alt ved noget om hvad de snakker om. de kan evt vejlede dig hvis du skal have indlæg eller lignende i skoen.

  3. det er ikke planen jeg skal til at løbe sådan rigtig før jeg har fået skannet mine knæ.

    jeg er bare ved at samle info så jeg er klar når jeg har fået grønt lys fra lægen at jeg kan holde til det.

    valget på skift af løbestil er kun pga. jeg kan læse om flere andre der har døjet med knæskader tidligere og er kommet godt igang med at løbe igen efter skift til pose. Så når jeg alligevel skal igang med med genoptræning kunne jeg lige så godt ligge pose træning ind samtidig

    jeg cykler mtb en gang om ugen samt styketræner 2 gange for at holde formen og kondi vedlige

  4. jeg har nu været nede i butikken Runners High i Horsens og høre omkring emnet. Der mente de ikke ikke det var nødvendigt at benytte sig af pronation når der løbes pose stil, da man netop "lander" på midterfoden og derved ikke belaster i svangen.

    jeg fik anbefalet et par New Balance 805 som mine nye løbesko. er der nogen der har benyttet disse til pose løb og kan fortælle lidt om hvordan de er at løbe i?

  5. pga problemer med mine knæ formegentlig grundet jeg pludslig er blevet meget platfodet har gjort jeg ikke rigtig kan løbe længere som jeg gjorde tidligere. har løbet flere gange om ugen tidligere samt gennem ført en marathon. Sidst jeg var ude og løbe klarede jeg 200m før min knæ blev ømme. så det er en kraftig tilbage gang.

    jeg har været ved sportslæge og fysioterapeut flere gange uden de har kunne løse problemet, jeg skal nu have mr skannet begge knæ til juni. jeg havde en lang pause på 12 uger da skaden opstod hvor jeg lavede ben øvelser morgen og aften for at styke musklerne omkring knæet. i juni begyndte jeg langsomt at løbe igen. jeg nåede op i løbet af 3 mdr at løbe 7.5km på ca 34min 2 gange om ugen i en periode. men pludselig gik det dårligere og dårligere igen og er nu nede på den sidste løbetur på 200m.

    jeg er nu faldet over poserun og kan læse flere steder folk med knæskader har gode erfaringer med at tilpasse sig denne løbestil og kan løbe igen.

    de flade sko der løbes i ser jo fine ud men hvordan ligger det med kraftig pronation som jeg har nu i mine sko?

    jeg har et par super sole såler med forstærkninger jeg bruger nu i mine løbesko (New Balance med pronation) for at få ekstra støtte under svangen.

    når jeg i næste uge skal prøve at løbe poserun for første gang, skal jeg så:

    bruge mine NB sko med såler i som hidtil?

    bruge mine NB uden såler?

    eller skal jeg anskaffe mig et par f.eks. nike free og bruge sålerne?

    eller skal jeg anskaffe mig et par f.eks. nike free uden sålerne?

    kan ikke rigtig finde ud af på nettet hvordan poserun og pronation hænger sammen om det er nødvendigt eller ej.

    har på fornemmelsen det ikke er nødvendigt med støtten i svangen da man løber på midterfoden og derfor ikke kommer "falder så meget sammen i foden" udner løbet som normalt.

  6. Hey Rene

    Er det ikke nede i Horsens, hvor i har fået tilskud til at lave en MTB rute?

    Vi er en flok fra Århus 1900mtb, der gerne vil ned og se/prøve den en dag, er den færdig?

    -Tommy

    jo det er det. den ligger i bjerre men er dog ikke færdig endnu. den er mærket let op med snitslinger, men har ikke været nem at finde rundt på. jeg tror vi har fundet ca 3/4 af ruten derude indtil videre.

    jeg har fået tilsendt et kort så næste gang vi skal afsted burde vi kunne finde det hele.

    Kort over mtb bane i bjerre

  7. så er sneen smeltet og skovstierne begynder at vise sig igen. Så vil lige lave lidt "reklame" for min side om mtb træning i Horsens og omegn.

    Igennem Horsens-MTB kan der oprettes træningspas som andre kan deltage i, hvis man har lyst til at få nogle nye med i skoven, eller selv prøve at deltage i en tur andre har oprettet. Man kan herigennem måske prøve mtb på en ny måde eller se dele af skovene som man ikke selv før havde tænkt at køre i.

    jeg håber der nogle friske fra horsens og omegn der er klar på at deltage i en gang træning eller slå noget op.

    Det er jo sjovere at cykle flere end det er at cykle selv og der må være flere end mig og få andre der dyker denne lækre sport her omkring.

    adressen er Horsens-MTB hvis det har interresse.

    Håber vi ses i skoven :cool: