M.Jensen

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by M.Jensen

  1. Faldt over jeres debat i min søgning på Chondromalacia patellae da jeg selv har fået konstateret det, men det ser ud til at min hitorie er lidt anderledes end jeres.

    Min historie

    Det hele startede da jeg var til bryllup i august 2009 og skulle ud og trække lidt frisk luft, jeg vræd om på foden og faldt så med mit højre knæ ned i astfalten og ja, så var det sket. Har været til egen læge og blev vidersendt til ortopædkigrugen Karsten Borch i Slagelse, han sagde at der ikke var noget at være i tvivl om, jeg havde fået Chondromalacia patellae. Jeg fik ligeledes afvide at det ikke var noget de kunne gøre noget ved og hvis man var HELDIG ville det gå væk, men at han ikke var ret optimistisk for det da det åbenbart er sjældent det sker. dertil sagde han at jeg måtte droppe min håndbold og ridning på højere plan, derudover skulle jeg nok overveje at flytte da jeg bor på 1. sal uden elevator. Der udover har jeg fået afvide at jeg skal cykle på min motionscykel med HØJT sæde(for at skåne knæet) i MAX 10 min i lavt gear om dagen!

    - Jeg har fået det SÅ dårligt! Kæresten og jeg står nu og skal flytte, det sker op til flere gange om ugen at mit knæ forsvinder under mig når jeg går op og ned af trappen, derudover gør mit knær det også bare jeg går almindeligt, det sker lige pludseligt og der kommer ingen advarsler til mig.´Jeg er derfor begyndt at gå med krykker og gik sågar hele vejen op til skihoppet i Oslo i uge 42 med krykkerne, var godt nok smadret da jeg kom op, men hold da op jeg var glad da jeg endelig kom derop! Jeg har kostant smerter og har nu f.eks. ligget hjemme i en uge på sofaen pga. smerter, for at lindre smerterne får jeg Diclon, det tager toppen af smerterne men bestemt ikke det hele :( Jeg har fået afvide at hvis det er blevet værre om 20 år kan jeg komme igen, men ellers er der ikke andet at gøre. Jeg går pt. på HF på VUC men har ingen idé om hvad jeg skal bagefter da mit knæ virkelig sætter mange grænser for mulighederne.

    Jeg har pt. anmeldt sagen til min forsikring da jeg har haft så mange omkostninger og har lidt/lider så meget under det her og ikke ved hvad fremtiden bringer. Er der nogle af jer andre der har erfaring med skaden og forsikringer??