Lenart

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lenart

  1. Normalt plejer jeg ikke at hører musik, når jeg løber, men efter i dag hvor jeg havde musik i ørerne, er det da klart noget jeg vil gøre fremover! Jeg løb ligesom hurtigere, og glemte egentligt, hvor hårdt det var :4thumbup:

  2. Hej.

    Jeg har sådan nogle store glas hvor der kan være 3 dl. i pr. glas. Og fandt så ud af at så kunne jeg drikke et af disse glas med vand i til morgenmad. To af disse glas med vand i til frokost. Et af disse glas til mellemmåltid. to af disse glas til aftensmad. Et af disse glas til mellemmåltid. Og det ville så være 2,1 liter pr. dag? Og efter min mor skal man drikke 2 liter på en dag. Ville bare lige hører om i synes det er en god idé det jeg har skrevet lidt længere oppe, med at drikke et glas til morgenmad osv.? :smile:

    Hilsen Miiig ;D

  3. 12 år er en ung alder at begynde at bekymre sig om vægten. Morgenmaden er for mange mennesker et ømt punkt, da de ikke nødvendigvis er sultne på det tidspunkt. I forhold til vægttab, så er morgenmaden ikke vigtigere end andre måltider. Prøv evt. at vænne dig til at spise en lille smule om morgenen og se hvor det fører dig hen.

    Mvh Andreas

    Okay, vil prøve. Men mangler bare råd til hvad jeg kan spise- SYnes også bare selv at jeg er tyk, da jeg vejer ca. 64 og er 168 høj

  4. Hej. :smile:

    Jeg har denne her dårlige vane med ikke at spise morgenmad. Så ville lige hører om I har nogle råd til hvad jeg kan spise, så jeg måske kan falde lidt i vægten :wink:

    (Det skal lige siges at jeg er 12 år, hvis der var nogen der skulle få brug for det?)

  5. Man er først færdigudviklet i starten af 20'erne. Så der er rigtig mange ting som din krop slet ikke er færdig med at "lave færdigt" :)

    Der udover så skal du kun til at igang med dine teenangeår. Der sker rigtig meget med kroppen når man er teenager, derfor er det også vigtigt at du ikke begynder på alle mulige slankekure eller lignende. Jeg må indrømme at jeg ikke troede at der var forskel på bmi for børn og voksne. Det der er vigtigst, det er at du spiser sundt. Sørger for at få masser af frugt og grønt, og ikke så meget pizza og slik og den slags. Og så sørger for at røre dig. Går du til noget sport, eller er der noget du kunne tænke dig at gå til. Snak eventuelt med dine forældre om din og jeres kost, hvis det er. Så de sørger for at have sunde ting i huset. Hvis de ikke allerede har det :)

    Med hensyn til morgenmaden, så prøv at finde noget du kan lide, som ikke er meget sukerholdigt :)

    Okey. og tak!

    - Opføre mig allerede som teenager, det siger min far i hvert fald. D:

  6. Nat: Hvis jeg beregner mit bmi, på fx. enletterebarndom.dk så siger den at jeg er overvægtig. Og det andet var, jeg føler selv at jeg er færdig med at vokse, hvorfor mener du at jeg ikke er? (: - Bare lige et spørgsmål.

    Og det trejde er, med hensyn til det med morgenmad, spiste jeg guldkorn til morgenmad idag. - ups!

  7. Dav'dav. (:

    - Jeg er en 11 årig pige, som ønsker vægttab, vejer 62, er 1,69 høj. Jeg har så fundet ud af at det er vigtigt at man spiser morgenmad, men jeg plejer normalt ikke at spise morgenmad, da jeg ikke har den helt store appetit. Men jeg vil så prøve at spise morgenmad alligevel, og se om det kan lade sig gøre. Og så er det jeg tænker, hvad skal jeg spise til morgenmad? Hvad er godt at spise til morgenmad, hvis man ønsker vægttab? Du må meget gerne skrive det her, hvis du ved, noget der ville være godt for mig. (: