Andersn

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andersn

  1. Jeg vil ikke yderligere kommentere brugen af Nupo, da jeg ikke bryder mig om mad på pulverform (gælder også proteinpulver)

    MEN - modsat nogle af de andre, mener jeg ikke at dit forslag til efterfølgende kost er særligt fornuftigt. Det er totalt blottet for fedt! Kroppen SKAL have et fornuftigt dagligt indtag af sunde umættede fedtsyrer. Hvis du endeligt vil spare kalorier, er det ikke her, men ved kulhydraterne der skal skæres ned på.

    Så steg du gladeligt dine kyllngelår i olivenolie - og given salaten en teskefuld bagefter :)

    Skal helle ikke spise det hver dag kun kylling, men der kommer også lidt fedt på panden og så engang i mellem får jeg jo noget andet at spise da kæresten ikke gider spise det samme hele tiden...

  2. "et par" kilo :D

    Der menes mellem 15-25 kilo - da jeg ikke helt selv ved hvad min ideal vægt er..

    Jeg vil sige at jeg er grovt bygget og har lidt muskulatur inde under fedtet også - men det svinder lige så langsomt ind når man ikke rigtigt laver andet end at arbejde og lave ingen ting..

    Jeg er 188cm høj, og vjer mellem 115-117kg og det er for meget - vil gerne ned på 90-95kg til at starte med, selvfølgelig hvis jeg begynder at træne muskulaturen op igen, så er det nok maks 100kg jeg vil op på..

    Men tror jeg vil gøre lige som du snakkede om - normal morgen mad og så erstatte Frokost og aftensmad og snack om aftene med nupo.

    Hvordan smager det stas egentlig?

    M.V.H Andersn

  3. Hey derude, jeg er ny på forummet herinde...

    Jeg går med planer om at ville til at tabe mig, da jeg nok lige vejer "et par" kilo for meget..

    Jeg har nogle spørgsmål og en plan som jeg vil forelægge til jer om hvordan jeg havde tænkt mig det skulle foregå..

    Planen:

    Jeg vil starte med at bruge Nupo i 1mdr, hvor jeg samtidig vil starte ud med at gå i motions center, hvor der skal roes, cykles og træne grund muskelaturen op i kroppen.

    Jeg ved godt Nupo for nogen næsten er et skælds ord, men det virker som det jeg skal bruge for ligesom at kick starte mig igang, let og hurtig måde at få minimums ernæring til at starte med.

    Men hvor meget energi har man når man vælger at drikke Nupo, som fuld kost tillæg?

    Lige pt. er jeg på skole hvor jeg bor på skolehjem, maden er grå og kedelig og der er næsten intet at hente i den mad.

    Også derfor en af grundene faldt på Nupo da det er let, og det kræver bare et bæger og noget vand.

    Senere når jeg er kommet hjem så vil jeg fortsætte med motionen, og så til morgenmad spise havregryn, middag rugbrød med tun til og aftensmaden lidt forskelligt, men helst kylling stegt i pande uden fedtstoff og ris ved siden af. Aftensmaden vil selvfølgelig blive anderledes da jeg har en kæreste og skulle tænke på også..

    Det hele kan virke lidt rodet som det er skrevet, men håber da at der er nogen der kan følge mig :D

    M.v.h. Andersn