LucaDoni

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LucaDoni

  1. Hmm smerterne bliver værre og det gør bare ondt!!

    ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.. nogen der kan finde ud af at kigge på røntgen billeder?? vil gerne sende dem på email til nogen der måske vil kunne finde ud af at fortælle mig hvad der er i vejen?? da jeg er lidt tvivlende på min kiropraktors konklusion!!

    Hilsen tommy

    HJÆLP!!!!

  2. Hej Inga! dejligt der er en der kender til min smerte:(

    jeg har lige fået taget røntgen hos min kiropraktor idag. og der viste det sig at der tæt ved lænden var nogle knogler der sad for tæt på hinanden. de vil med nogle knæk hos kiropraktoren og kondi og cirkulations træning blive rettet op. så det var ikke så slemt som jeg måske følte (smerter)

    han var meget optimistisk. håber at han har ret!!!

  3. så har jeg været deroppe.. han kan ikke komme ind og gi mig det knæg i venstre side som han gerne vil.. fordi jeg er for stram! så han siger jeg skal lave en masse udstrækning.. bare lidt frustrerende! lød bare som sådan et standard Råd.. irriterende:(

  4. Tak for svarene !:) dejligt folk gider at give sig tid til at svare !:)

    Jeg Valgte at ringe til En Kiropraktor for at hører ad om hvor de syntes jeg sku starte henne hvad angår min skade.

    og de sagde at det var helt sikkert en Kiropraktors jo at ordne iskias problemer. og de forstod ikke hvorfor jeg ikke var blevet henvist til en .

    har været derop en enkelt gang hvor vi fik tjekket mig og skrevet en lille rapport om hvad der er i vejen. Han kom frem til at det var iskias den var gal med. jeg var blevet meget skæv i min bækken og hofte. og fordi jeg har gået i så lang tid med problemet er det nærmest blevet noget kronisk jeg har fået.

    Han gav mig den helt store knækketur og sagde han gerne vil se mig om fire dage( som er her på mandag)

    Jeg spurgte ham om det ikke var nødvendigt med en røntgen , men det mente han var spild af mine penge , for han var overbevist om hvad det var.

    han vil egentlig ikke sige så meget før mandag , for der vil han vide meget mere sagde han. han bad mig bare om at få strukket en masse ud.

    Bliver spændende at hører hvad han har at sige til mig!:)

  5. Nu spø'r jeg nok lidt dumt - men har du været forbi din egen læge? (Hvad har han sagt siden han sendte dig til en fys?) Hvis du, som du skriver har været låst i ryggen, så hjælper diverse øvelser og stabilitetstræning ikke ret meget før du er "låst op". Har du prøvet at besøge en kiropraktør?

    Men med de symptomer, du beskriver nu så kunne det også lyde som noget diskus-relateret, når der er så kraftige følelsesforstyrelser. Men det vil din læge kunne sige meget mere om - eller en kiropraktor.

    Er ingen dumme spørgsmål!:) ja min læge sendte mig til fys. han sagde bare at han godt kunne se den var helt galt og måske var bange for det var noget diskus. og min fys var også bange for det var en diskusprolabs men efter noget tid mente de ikke det var tilfældet.

    er også mange der har sagt kiropraktor til mig. men er også mange der siger alle mulige andre ting. og har bare snart ikke råd til at "fejle" flere gange hvis du forstår..

  6. Hej Alle!!

    Jeg er en ung fyr på 23 år som de sidste 2 år har været plaget af smerter i iskias

    "Iskias er navnet på de 2 største nerver vi har- en i hver side. De udspringer i lænden og går ned gennem baller og ben"

    og i mit tilfælde går det fra lænden og ned igennen venstre side.

    Jeg har altid spillet fodbold meget og holdt mig i form med fitness og styrketræning. da jeg så den 24.december skal gå rundt om juletræet får jeg lavet en forkert vending(åbenbart) hvor jeg med det samme kan mærke den er gal.

    i et halvt års tid fortsætter jeg dog med fodbolden, for hvis jeg blev rigtig varm så kunne jeg ikke mærke så meget til det anden end jeg ikke følte mig ligeså smidig.

    til sidst må jeg stoppe med fodbolden da jeg ikke kunne bevæge mig rigtigt i en uge op til kampene.

    jeg begynder til fysioterapi , hvor jeg får en masse øvelser og hvor de laver lidt udstræknings øvelser på mig.

    det går jeg til i et år og det bliver lidt bedre. men min krop forbliver meget låst og skæv.

    jeg ryger rundt til forskellige fysioterpeuter fordi de på stribe løber tør for ideer. de råder mig til at begynde til fodbold igen,fordi de mener det kan hjælpe.

    Efter 1 år hos fys råder de mig til at begynde til fodbold igen da de mener det kun kan hjælpe.. efter 4 træningspas går det helt galt igen.

    smerterne kommer i meget højere grad end før.. nu dunker smerterne i lænden på mig hele tiden, kan næsten ikke gå ture. og når jeg har gået for længe bliver mine lægge ømme og det føles som om jeg er ved at få krampe.. det snurrer tit i min venstre fod og jeg mister meget følelse i min venstre fod. når jeg skal stå op om morgenen er det virkelig en kamp hvor kæresten må løfte mig

    det er sådan min tilstand er nu.

    har droppet min fys da jeg mener det er spild af tid og har ikke råd til betale 1500 om måneden på noget der ikke "kurrerer" mig

    er begyndt til akkupunktur som min far heldigvis betaler. det dæmper smerten lidt men slet ikke nok.

    HVAD pokker kan jeg gøre?? PLease kom med muligheder.. er virkelig på bar bund med det her. er simpelthen den værste tid i mit liv :(

    mvh tommy