slize

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by slize

  1. Tak for alt jeres opbakning! - det luner helt vildt :)

    I øvrigt sagde vægten 71,8 her til morgen :4thumbup: - må se om jeg ikke lige kan poste et før/efter billede en dag :)

    Hej Jesper. Har fulgt din tråd. Det er for sejt. Men jeg er lige lidt interesseret i din opstart: Kunne du "bare" løbe 4-6km i med det samme eller har du fulgt et program eller lign? Jeg har samme profil som dig, men jeg har det meget svært med at komme i "løb", da jeg aldrig har dyrket sport før. Da jeg har sene arbejdstimer, er løb mere realistisk end spinning for mig.

  2. ok - tror jeg lige vil beregne det basale forbrug igen, så jeg er sikker på, at jeg er i underskud ( 500 kcal som du skriver minimum ). Ekstra forbrug ved motion vil jeg ikke tælle med, men det er bare ekstra bonus. Dog mangler jeg dog noget energi, når der er motion på programmet, men jeg har ikke turde spise/drikke noget med energi i, for ikke at forstyre kalorieforbrændingen. Måske er det forkert? :4mewantfood:

  3. Hej JydeDynamit. Tak for hurtigt svar.

    Mit kalorieforbrug kommer fra pulsuret, som jeg godt er klar over ikke nødvendigvis er helt korrekt, men da jeg ikke har en speciel god kondi endnu, er min snitpuls tæt på 160-170 ved løb og højere ved cykling. Når jeg cykler, tager jeg gerne 1,5 time og rammer omkring 1000-1200 kalorier ( iflg. uret :-) ).

    Som du også skriver, så burde der snart ske noget, da jeg selv mener, at det er vejen frem med mix af motion og stram kost.

    Enten skal der mere motion på eller også skal jeg måske kontakte en diatist?

  4. Hej, superfedt site med massere af spændende læsning. MEN : jeg mangler lidt rådgivning i, hvorfor jeg ikke kan aktivere mit vægttab, som jeg tidligere har kunnet gøre.

    Jeg er ca. 40 år og er 184cm høj og har nået "ned" under de magiske 100 kg fra min tidligere 114 Kg maximum. Første erkendelse var forkert kost og manglende måltider som morgenmad samt andre tåbeligheder, men et vink med en vognstang, fik mig i gang. Jeg arbejder mange timer hver dag og dyrkede ingen form for motion, så jeg startede ud med 45-50min kapgang hver dag, samt faste måltider, ingen alkohol, grillmad eller andre former for "usunde" tanker. Dette gav på en 12 måneders periode et vægttab på ca 14 kg og jeg er nu på 98Kg og vægten er stabil. Jeg vil gerne yderligere 10-12 kilo ned, men har ikke kunne finde vejen. Jeg er begyndt at løbe 1-2 gange hver uge, en cykeltur 1-2 gange om ugen, samt en mere "stram" kost. Typisk dagligt indtag er : Morgenmad - mysli med minimælk, en actimel, formiddag : et knækbrød med ost + æble, frokost : 3 små stykker rugbrød med fedtfattigt pålæg eller en skål salat samt et stykke frugt. Eftermiddag enten knækbrød igen eller frugt. Aftensmad er normal sundt mad, uden sovs, ingen fedtstegning eller andre "syndere". Dagens væskeindtag er en del kaffe og gerne 2 liter vand. I forhold til mine egne bereginger, så burde jeg være på den rigtige side af kalorieindtaget, således jeg er i undeskud, samt det faktum, at hver løbetur ( arbejder på 6km - dog endnu med lidt gang og løb kombineret ) og cykeltur smider 700-1200 Kcal ekstra i forbrændingen.

    Jeg må dog konstatere ( til min store overraskelse ), at jeg på 2 måneder har cyklet op og ned omkring den samme vægt og ikke har tabt 100gram. Ej heller fornemmer jeg nogen ændring i livvidde eller andre målepunkter, hvilket er dybt frustrerende. Mit sidste bud er, at enten har jeg problemer med stofskiftet eller også er min stessede hverdag skyld i, at kroppen arbejder i forsvar, frem for at hjælpe mig af med kiloerne......

    Hvad dælen er problemet? Skal der 50 km på cyklen til hver dag eller skal jeg på nupo i en måned :blink: ?

    Håber på feedback fra nogle der har været i samme båd....