Lana Bos

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lana Bos

  1. Jeg er startet med at løbe for 2 måneder siden med det nemme løbeprogram, men blev så syg i en uge med lungebetændelse og feber. Nu er det svært at komme igang igen, fordi jeg er bange for at det begynder at regne eller lign. så jeg bliver syg igen. (jeg har meget let ved at blive syg, lider af HMS, Astma, bronkitis, og div. allergier)

    Det lyder som om dit immunforsvar ikke har det alt for godt.

    Zink, C-vitamin og proteiner/aminosyrer er bare nogle af de ting der er essentielle for et stærkt immunforsvar.

  2. Tak til jer, Julie Malou og Zaa, I har været en stor inspirationskilde til dette blogindlæg og en glimrende idé! Jeg skriver bare lige dette for at lukke denne off-topic sag på en god måde, så ingen bliver efterladt med sure miner! Tak til jer! :4thumbup:

    Og, Julie Malou, hvis mine indlæg herinde har såret dig, så skal du vide at det skam ikke var hensigten. I såfald vil jeg sige undskyld! :blush:

    Hav det godt!

  3. Jeg kunne da godt tænke mig at få præciseret præcis hvornår jeg har undladt at vise trådstarter respekt?

    Du får det lige præciseret:

    "Godt nok virker BMI ikke på børn"

    "altså nu må du have mig undskyldt, men jeg synes bare slet ikke at 14 år og sixpack hører sammen i samme sætning :-)"

    Det er bare dét jeg synes var liidt nedladende.

    (og ingen sarkasme herfra! :-)

  4. Well, jeg fylder 18 om mindre end to måneder og der er RET stor forskel på at være 14 og 18 år. Det kan godt være at fire år ikke betyder meget når man snakker folk på 30 og 34 år fx, men når man er så ung er der et enormt skridt fra 14-18år.

    Jeg har selv erfaringer med slankekure mens man stadig vokser og de var b.la. skyld i at min udvikling gik i stå. Men det var self. mere ekstremt end et vægttab på et par kilo. Så jeg vil såmænd bare gøre opmærksom på at man skal være forsigtig, fordi jeg selv handlede ufornuftigt.

    Men jeg har taget 15kg på for at opnå normalvægt og spiser hver dag sundt og rigeligt for ikke at skade mig selv yderligere. Så jeg synes, at jeg fortjener den respekt, at mine indlæg bliver taget seriøst uanset min alder.

    Hvis du vil have respekt på trods af din alder, må du også vise andre respekt på trods af deres alder. :wub:

  5. Jeg er en pige på 14 år og går i 8. klasse.

    Føler selv at jeg er brug for at tabe mig og at den delle på maven og hofterne, skal væk med det samme. Jeg er 175 høj, vejer omkring de 60 kg og er rimelig udviklet af min alder.

    Jeg cykler 15 km om dagen ca. seks gange om ugen, og løber mellem fem og seks km to-tre gange om ugen. Desuden rider jeg stortset hver dag. Min kost er meget normal, har droppet slikket og spiser omkring tre ikke så store måltider om dagen og frugt.

    Det burde da resultere til et vægttab, men det gør det bare ikke.

    Mit selvværd er utrolig lavt, og hver gang jeg ser fjernsyn eller kigger mig selv i spejlet tænker jeg: "Hvor ville jeg dog gerne være en anden!" Det er måske en meget normal "teenage-pige-ting" at have et identitetsproblem, men jeg har det virkelig dårligt med mig selv.

    Er der nogle der har nogle råd eller noget hjælp?

    Din krop bliver påvirket af dine hormoner. Der sker jo en stor ændring med kroppen i teenagealderen hos piger: Større bryster, bredere hofter, mere bagdel, højere fedtprocent så du kan blive en sund kvinde der en dag kan få børn. Ja det er træls, I know. Men jeg forstår dig virkelig godt, for jeg har selv været (a) pige og (b) 14 år og © hørt på "jamen din vægt er da fin", når (d) jeg udmærket godt kunne se at jeg efter bare én sommerferie havde taget 10 kilo på!!

    - OG nu til en anden ting: Din motivation!

    Jeg bed mærke i overskriften: "Jeg prøver!" og her er det så at beslutsomhed kommer ind i billedet. Når du siger "jeg prøver" så siger du ubevidst til dig selv "måske lykkes det, måske gør det ikke". Omvendt, hvis du tog en beslutning og stædigt holdt fast i "Jeg GØR det!", så vil du nå dit mål med en urokkelighed der ikke engang kunne få plateauer* til at rykke ved din beslutning (*de der perioder hvor kroppen bare ikke rykker sig et gram).

    Forestil dig at du siger "jeg prøver at få lavet den her stil til på fredag". Der er ikke motivation i det. Du ved faktisk ikke engang om du FÅR den lavet eller ej. Der er ikke viljestyrke og beslutsomhed. Det er der til gengæld i "Jeg GØR det! - uanset hvilke forhindringer jeg rammer ind i!"

    Så beslut dig for at blive ved, selvom der kommer perioder hvor du ikke kan se fremskridt! :superman:

    Og glem alt om at bruge vægten nu hvor din krop er ved at ændre form. Din krop er på vej til at blive en kvindekrop, så der kan du ikke bruge mål som "45 kilo" længere. Brug spejlet og tøjet til at måle fremskridt!

  6. Hej alle!

    Jeg søger hjælp til at tabe 5, 5 kg inden d. 18 juni.

    Jeg er en 17 årig pige, 173 cm høj og vejer 65 kg.

    alle hverdage cykler jeg 5 km til og fra skole.

    Jeg spiser enten havregrød, eller havregryn med cornflakes til morgenmad.

    Til frokost spiser jeg en grøn salat (uden dressing) med et stykke rugbrød, eller tunsalat (uden dressing) uden rugbrød.

    Jeg spiser altid mellemmåltider bestående af gulerødder eller frugt.

    Til aften spiser jeg hvad der bliver serveret i en fin lille mængde.

    Jeg prøver at drikke meget vand i løbet af dage, men jeg drikker mest the uden sukker!!

    Jeg drikker alkohol ca. 0-1 gange om måneden oftes vodka med sodavand.

    Desuden har jeg en svaghed for slik om fredagen (i hverdagen kan jeg uden problemer gå uden om slik,kager osv.) :o)

    Jeg elsker at løbe og kan på nuværende tidspunkt løbe 6 km, derudover kan jeg også godt lide at styrketræne og har benyttet mig af cirkeltræningen her på siden. men mit spørgsmål til jer er så om det er overhovedet er muligt for mig at tabe så meget vægt inden d. 18 juni? og kan i hjælpe med en evt. træningsplan? jeg vil helst tabe mig 0,5-1 kg om ugen da jeg skal helst kunne se resultater for hver uge ellers mister jeg al min motivation!! håber i vil hjælpe mig :):):):)

    ps. "kuren" må gerne være hård...

    Hvis du skulle få brug for hjælp vedr. selvsabotage (fx hvis du falder i, mister motivationen, får lyst til at opgive), så vil jeg gerne give en hjælpende hånd!

  7. +1

    Hør på hvad krumborg siger!

    Læs her:

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/samspillet_mellem_motion_og_vaegttab/

    Desuden er 2 måneder ikke særligt lang tid. Du må alt andet lige forvente, at ting tager tid. Vær lidt mere tålmodig, men selvfølgelig skal du tweake lige så stille, hvis du ikke ser ændringer. F.eks. skær sukker og nupo-bar væk. Evt. erstat ris/pasta til aftensmaden med flere grøntsager.

    Kroppen SKAL ikke have raffineret sukker, men den kan sagtens bruge det.

    Ps. Vægttab er ikke linært, det kommer i etaper.

    :4thumbup:

  8. DROP kulhydraterne om aftenen!

    Så nul ris, spaghetti, pasta, brød, frugt, rugbrød til aftensmaden.

    Og husk at spise mest til morgenmad og MINDST til aftensmad.

    I stedet for sukker på havregryn kan du jo bruge frugt.

    (der er ikke særligt meget godt at sige om sukker)

  9. Jeg lader Henry Ford besvare dette indlæg:

    If you think you can - you can!

    If you think you can't - you can't!

    Så svaret er helt op til dig og dine overbevisninger ;-)

    Hvis du sigter højt, så når du højere end hvis du sigter lavt.

    - Hvis du siger "nej det kan ikke lade sig gøre", så taber du måske kun et par kilo (i værste fald 0!)

    - Hvis du siger "hvis jeg giver den gas, starter NU og får AL den eksperthjælp og støtte jeg har brug for, så kan jeg SAGTENS!", så kan det være du ligger på stranden 15 kg lettere (i værste fald, smider du måske "kun" 10!)

    ...Uanset hvad, bestemmer dit udgangspunkt også hvor langt du når.

    GO FOR IT!

  10. Hey derude...

    Jeg går til diætist, har en super kost men igår for to dage siden fik jeg et ædeflip jeg spiste mig FED i rugbrød og 2pct pålæg også om natten..Aldrig sket før..Menf ik bare flip..

    nu er min mave blevet sygt STOR OG BULLET, kan ikke trække den ind og har mega lutf i maven..

    For 3dagde siden var min vægt 65 idag er den 72 og har vejet på 3forskellige den siger det samme..

    Hvordan kan det være??og har mega mave smertr...Klart???

    Jeg har i 4mrd ikke rørt noget..også fik jeg det rugbrød flip:0((((

    Jeg synes du skal kigge nærmere på og lære af HVORFOR du gjorde det, så det ikke gentager sig. For det er et klassisk eksempel på selvsabotage: Du er i gang med en fin diæt, men lige pludseligt gør du noget tåbeligt der saboterer den, og efterlader dig enormt forstoppet, frustreret og fuld af fortrydelse (lad os kalde det "madtømmermænd").

    Var det en virkelighedsflugt? Havde du brug for en pause? Var der noget der frustrerede dig?

    Bliv bevidst om hvad der fik dig til at gøre det, så du forstår hvad der skete og hvad du kan gøre anderledes en anden gang trangen til en lignende selvsabotage opstår.

    Pssssttt..... Og husk at drikke MASSER af vand for at hjælpe forstoppelsen på vej (ud).

  11. Jeg synes det ser super godt ud det du gør.

    Det er helt helt normalt at ramme et plateau. Det sker for selv forfattere, virksomheder, sportsudøvere, millionærer.... :-)

    Just keep going!

    Jeg gjorde det at jeg - når jeg ramte et plateau - simpelthen 'snød' mit stofskifte ved at tage én dag hvor jeg slappede af og tillod mig selv at spise lige hvad jeg havde lyst til (det kan være til en fest, familiesammenkomst, etc.). Dagen efter vendte jeg tilbage til den sunde kost og den efterfølgende uge rykkede vægttabet igen - og paradoksalt nok mere end det havde gjort før! (Men bare sørg for at det kun er éen dag - ikke flere).

    Keep up the good work!

    Pssst... Husk også at træning øger din muskelmasse, og da muskler vejer mere end fedt er det ikke vægten, men spejlet du skal kigge på! :-)